Şimdi Ara

Tüketici olarak kandırılıyor olabilir miyim !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba peugoet 308 almayı düşünüyorum gt line diye gecen paket 17 model 0 km 17” jantı olan performance pack dışında tüm paketleri içeren arac var galerinin elinde fakat aracta 17 modellerde performance pack in standart geldiğini duydum ayrıystten 17 “ jant yerine 18 jant olması gerekiyor cünkü gt line en full paket her donanımın olması gerekiyor benim sıkıntı ettiğim nokta servis aracı elinde kaldığı için allure donanıma gt line body kit koyup satıyor olabilir sanırım gt line diye böyle bir durum söz konusu olabilir mi yani 18” jant aracı almaya karar vericrm ama jant yok perfotmance pack yok yani ben gt linr görnümlü full allure alıyorum büyük ihtimalle eğer böyle bir durum söz konusuysa aracı almaktan vazgececeğim büyük ihtimal öneriniz bilginiz nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Konuya bir çevirmen gelebilir mi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bildiğim performance paket ve 18'' jantlar opsiyonel GT Line' da...
  • CaptainTeeemo kullanıcısına yanıt
    @redeagle97 : Bu kıyağımı unutma!

    Çeviri:

    Merhaba! Peugeot 308 (Peugeot her seferinde hatırlayıp yazması zor oluyor. Ben Pug yazıyorum. Tavsiye ederim) almayı düşünüyorum. "Gt Line" diye geçen paket. 2017 model, 0km, 17" jantı olan "performance pack" dışında tüm paketleri içieren bir araç var galerinin elinde. Fakat araçta 2017 modellerinde "performance pack"in standart geldiğini duydum. Ayriyeten 17" jant yerine 18" jant olması gerekiyor, çünkü gt line en full paket. Her donanım olması gerekiyor. Benim sıkıntı ettiğim nokta, servis aracı elinde kaldığı için allure donanıma gt line body kit koyup, aracı "gt line" diye satıyor olabilir. Böyle bir durum söz konusu olabilir mi? Yani, 18" jantlı aracı almaya karar vereceğim; ama jant yok. Performance pack yok. Yani ben, gt line görünümlü full allure alıyorum büyük ihtimalle. Eğer böyle bir durum söz konusuysa aracı almaktan vazgeçeceğim büyük ihtimal. Öneriniz, bilginiz nedir?




  • Aracın sıfır alınırken yetkili bayii tarafından kesilen satış faturasını görmek istediğinizi söyleyin. Eğer galericinin elinde varsa...
  • Bayiden aracın proforma faturasını isteyin...Araç ne ise onu yazmak zorundalar faturaya...Oradan bakarsınız...
  • doktor reçetesi gibi olmuş.duster al geç kafanı yorma

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gt lineda performance pack standart olmali, buna ek olarak denon ses sistemi bulunmali.



    Hatta peugeot sitesinde klavuzunu indirerek neyin standart neyin opsiyon oldugunu gorebilirsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oruç oruç eziyet gibi anlayana kadar imanım gevledi yavvvvv

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık cok teşekkür ederim gercekten ne yazdığımı pek anlamadım cok yardımcı olmuzsun zahmet etmişssin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redeagle97 -- 27 Mayıs 2018; 9:24:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz gec oldu ama anca buraya bakabildim arkadaşlar bir arac var bıldum dediğim gibi aracta denon var gt line fakat 17 gecmesine rağmen sport modu mevcut değil , aracın test sürüşünü yaptım başka bir gt line ın sport modu olan sahtede olsa sesine performansına konforuna içinin ferahlığına hasta oldum , alınabilir bir arac fazla fiyat cekiliyor fakat değer mi değer aynı segment golf bmw 1 araclarla kalitede kafa kafaya gidecek bir arac sormak istediğim bayi test aracı alınabilir mi sizce yoksa zorlanmış arbaayı almak salaklık mı olur ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redeagle97 R kullanıcısına yanıt
    Bayi test aracı alınmaz. Net bilgi. Sadece bayinin değil, tüm çalışanların elinden geçmiş bir araç. Lokal Boya dolu oluyor. Alınacaksada muadillerinin 20.000KM civarındaki fiyatlarını baz alarak ikinciel fiyatından alınmalı bir de kaporta ekspertizi tarafsız bir eksperde detaylı yapılmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Test aracının kilometresine bakın,fazla değilse ve fiyatında listesine göre güzel bir indirim yapacaklarsa neden alınmasın?

    Yalnız tabii ki her zaman bir risk var...Biz 2000 yılında bayiden test aracı almıştık,aracın arkası kazalı çıktı,satarken öğrendik...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redeagle97

    Eline sağlık cok teşekkür ederim gercekten ne yazdığımı pek anlamadım cok yardımcı olmuzsun zahmet etmişssin
    Normalde çeviri parayla olur. Sana ücretsiz yapıyorum. Daha ne istiyorsun? İnsanlar anlayamıyor seni. O yüzden bunu da çevirelim hayrına:

    "Eline sağlık, çok teşekkür ederim gerçekten. Ne yazdığımı pek anlamadım, çok yardımcı olmuşsun, zahmet etmişsin."
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redeagle97

    Biraz gec oldu ama anca buraya bakabildim arkadaşlar bir arac var bıldum dediğim gibi aracta denon var gt line fakat 17 gecmesine rağmen sport modu mevcut değil , aracın test sürüşünü yaptım başka bir gt line ın sport modu olan sahtede olsa sesine performansına konforuna içinin ferahlığına hasta oldum , alınabilir bir arac fazla fiyat cekiliyor fakat değer mi değer aynı segment golf bmw 1 araclarla kalitede kafa kafaya gidecek bir arac sormak istediğim bayi test aracı alınabilir mi sizce yoksa zorlanmış arbaayı almak salaklık mı olur ..
    Pislik değil mi, bunu da düzeltelim:

    "Biraz geç oldu; ama daha buraya yeni bakabildim. Arkadaşlar, bir araç buldum. Dediğim gibi, araçta denon var, gt line; fakat 17 geçmesine rağmen sport modu mevcut değil. Aracın test sürüşünü yaptım, başka bir gt line'ın sport modu olan versiyonuydu. Sahte de olsa, sesine, performansına, konforuna ve içinin ferahlığına hasta oldum. Alınabilir bir araç. Fazla fiyat çekiliyor; fakat değer mi değer... Aynı segment Golf, BMW 1 araçlarla kalitede kafa kafaya gelecek bir araç. Sormak istediğim, bayi test aracı alınabilir mi sizce? Yoksa zorlanmış arabayı almak salaklık mı olur?"

    Yazım kurallarına dikkat edersek insanlar daha kolay okur. Daha kolay anlar. Size daha doğru cevap verir. Sonuçta insanlar size yardım etmeye çalışıyor. Biraz özen göstermeliyiz. Karşı taraf da saygı duyulduğunu böyle anlar... Yazdığınıza özen göstermek karşı tarafa saygınızı da belli eder. Bir de, Türkçemiz güzel. Dikkat edelim. Koruyalım.




  • Öncelikle , Tekrar yazdıklarımın özenle düzenlenmiş olmasına cok tesekkür ederim, öte yandan bayi aracı beni korkutuyordu , araç hor kullanılmış olabilir , dediğiniz gibi kazalı hasarlı olmuş olabilir , bunları göz önünde bulundurmakta fayda var , 2. El bakmayı düşünüyorum . Güzel bir araç yakalanırsa değerlendirmeyi düşünüyorum . Sormak istediğim konu ise , 2. El araçta dikkat edilmesi gereken en önemli hususlar hangileridir ? , ne gibi

    Düzenbazlıklar sorunlar cıkabilir , neler karşı temkinli olmalıyım ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.