Şimdi Ara

Tulpar T5 V4.2 Alınır Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Ben 4500 TL limitli oyun laptopu almak istiyorum. Araştırmalarım sonucu gtx 970m ekran kartlı laptop almam gerektiğine karar verdim. Bu laptopları araştırdığımda en ucuzunun Tulpar T5 V4.2 olduğunu gördüm. Monster ın kendi sitesinde 4400 lira fakat stoklarında yok, gelmesini bekleyeceğim ne zaman gelir bilmiyorum. Sizce bu laptop alınır mı ? Başka ne önerirsiniz ? Teşekkürler.



  • ben de aynı modelin ya aynısını ya da 17inç olan tulpar t7 modelini almayı düşünüyorum. bu modeli kullananlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim ben de :d
  • bel fitigi kullanıcısına yanıt
    Kullanan yok sanırım :D

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fifacicocuk

    Merhaba. Ben 4500 TL limitli oyun laptopu almak istiyorum. Araştırmalarım sonucu gtx 970m ekran kartlı laptop almam gerektiğine karar verdim. Bu laptopları araştırdığımda en ucuzunun Tulpar T5 V4.2 olduğunu gördüm. Monster ın kendi sitesinde 4400 lira fakat stoklarında yok, gelmesini bekleyeceğim ne zaman gelir bilmiyorum. Sizce bu laptop alınır mı ? Başka ne önerirsiniz ? Teşekkürler.

    4.3'de 6.nesil işlemciler var. Artık 5. Nesil işlemcili versiyonları getirmezler. Telefon açıp sorun ama ben geleceğini pek sanmıyorum.

    Forumda 4.nesil işlemcili olanı 3900'e satan 2 arkadaş vardı. 16GB RAM, SSD + HDD iyi fiyat
    Ben 4.1 kullanıcısıyım. Oldukça da memnunum

    satan kişinin ilanı;

    http://forum.donanimhaber.com/m_116650060/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 8 Mayıs 2016; 1:41:26 >




  • bunu yapacaklarını zannetmiyorum. bir bakıma haklısın çünkü 2799 liraya verdikleri laptopda bile skylake işlemci var ama bi yerde fiyat-performans odağı oluşturacaksa monster, en azından 2016 sonuna kadar broadway işlemcili 970m modelleri piyasada tutar. misal benim almak istediğim model tulpar t7 v3.2 17.3 inç 4699 lira. ama aynı modelin skylake versiyonu ise 5399 lira. aradaki fiyat farkına yürek dayanmaz :d

    sizde bir tulpar kullanıcısıysanız sormak istiyorum. gta 5, bf4, black ops 3, cs go gibi oyunları test etme imkanınız oldu mu? fps durumları ve ısınma derecesi nasıl? rahat oynayabiliyor musunuz yani?
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    arada 400 TL fiyat farkı var. bazi testlerde 5.nesil islemcilerin 6.nesilden daha performansli calistigina dair benchmark testleri var. o yüzden o kadar fiyat farkina degecegini sanmiyorum. zaten 4.3 de stoklarda yok :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bel fitigi kullanıcısına yanıt
    Tulpar v4 serisinde ekran kartı ve işlemci anakarta tümleşik. 6. nesil olanlar da g-sync desteği, surround dipslay gibi özellikler var. Bunlar benim kullandığım modelde yok. Haliyle 5.nesil işlemcili satacağız diye güncel teknolojili modelleri bırakmazlar. Sadece işlemci değişiyor olsa yine satışa çıkardı ama dediğim gibi, tümleşik olmasından kaynaklı olarak satılmayacaktır.

    Notebook ile ilgili incelemem ve oyun testleri yaptığım bir konu açmış youtube'da da video paylaşmıştım. Oradan detaylı bakabilirsiniz. CS:GO da 75 derece işlemci 65 derece GPU, BF4, 80 derece işlemci 65 derece GPU gibi sıcaklıklar stabil. Ancak benim ısınma problemim vardı 95 dereceleri gördüm. Bilgisayarımın yaklaşık 1 ayı git gel ile serviste geçti. Şuan kullandığım 4. anakartım. Haliyle 4. işlemcim ve grafik kartım.

    1,5 yıl içinde değişmeyen sadece SSD ve Wifi kartı kaldı. Sırası ile;

    Ramler(arıza), Ekran(ölü piksel,şuanda kullandığımda da var ama göndermedim), Anakart(3 kere değiştirildi), İşlemci fanı(ses yapıyordu) ve soğutma bloğu, Touchpad(arıza), Klavye(w tuşu basılı kalıyordu), Grafik işlemci soğutucusu ve fanları(ses yapıyordu) değiştirildi.

    Artık herhangi bir problemim kalmadı. Teknoloji şans işi ileride ne olur bilinmez tabi




  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    peki o 6.nesildeki özellikler ne ise yarıyor? monster la sorun yaşayan çok kişi var o yüzden alip almamakta tereddut ediyorum fakat aldıktan sonra ilk 15 gün kosulsuz iade varmış sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    bilemiyorum. eğer dediğiniz gibi olursa da son brodway işlemcili 970m'ler stok açısından alarm verdiğin an almam lazım o zaman :d

    değişmeyen sadece ssd ve wifi kartı kaldıysa o zaman siz yeni bir notebook alıp kullanıyorsunuz resmen :D

    teşekkürler bilgiler için
  • bel fitigi kullanıcısına yanıt
    monster müşteri hizmetleri ile konuştum. t5 v4.2 gelmeyecekmiş. t7 v3.2 ye bakin dedi. t5 v4.3 gelecek mi diye de sordum cevap gelince editlerim. iki laptop da bütçemi aşıyor. biraz araştırdım monster larin yazin indirime girdiklerini duydum. onlari bekleyeceğim bence siz de bekleyin.
    edit: t5 v4.3 de gelmeyecekmis.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vitriyol -- 10 Mayıs 2016; 16:52:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla yazı bekleyeceğimi sanmıyorum. en fazla haziranın ilk haftasına kadar beklerim. sonradan mecburen almak zorunda kalacağım. eğer zaten monster yaz indirimi kampanyası yapacaksa ve monster'ın genel kitlesi yazın okulları kapanacak olan öğrenciler ise, tam da bu sıralar kampanyalarını başlatmaları lazım diye düşünüyorum :d
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.