Şimdi Ara

Tulpar T7 V21.8 Windows 11 Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler. 5-6 ay önce Tulpar T7 V21.8 laptop satın aldım. Ürünün üzerinde orjinal windows 11 işletim sistemi mevcut. Pc'yi ofis modunda kullanırken arayüzde takılmalar farkettim. Bu günlük kullanımda yük gerektirmeyen uygulamalarda bile oluyordu. Ofis modu yerine oyun modunda kullandığımda ise herhangi bir problem ile karşılaşmadım. Bunun sebebi nedir? PC'yi Windows 10'da denemedim ama şuan için Windows 11 ile bu sorunu yaşamaktayım. NVIDIA ve İntel sürücülerini yeni güncelledim. Bununla ilgili bilgisi olan var mıdır?



    Ahmet Yüceyoutube
    Tulpar T7 v21.8 takılma
    https://www.youtube.com/watch?v=CTy2muz06QY&feature=youtu.be

    Müşteri hizmetleri ile yapıtğım görüşmede sadece ofis modunda böyle bir sorun yaşıyorsanız termal macundan kaynaklanabileceği ve bakım için gönderebileceğimi söylediler ama 5-6 aylık bir cihazda termal macunun bu kadar kısa sürece işlevini yitirmesi normal midir?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anestezicik -- 19 Aralık 2022; 10:31:53 >







  • Windows 10 da da benzer problemler var. Bunun sebebi intelin onboard ekran kartındaki bir sorun yüzünden oluyor. Cihazın mux switch destekli, gene ofis modunda kullan ama onboard ekran kartını biostan devre dışı bırak o zaman bu sorun çözülecektir. Isınma olarak bir fark olmuyor ben ciddi bir fark gözlemlemedim. Bendede aynı işlemcili monster t5 v20.3 var, onda da arada böyle sorunlar oluyordu. Ben bu şekilde çözdüm sorunu.

  • Yardımınız için çok teşekkür ederim. Dediğiniz şekilde yapınca problem kalmadı ancak uzun vadede bir sorun yaratır mı bu durum?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.