Şimdi Ara

Tum MP3 lerim gitti, yalan oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ya iphone um kapandi. bilgisayara bagladim, kendine geldi ama muziklerimin tamamini goremiyorum. Yok. Yani hafiza dolu gozukuyor ama mp3 dosyasi yok diyor. Restore et diyorum, o zaman da update edicegi icin yapamiyorum. Nasil formatlarim ben bu aleti?

    cihaz 1.1.1. Format yontemi istiyorum. Hepsini siliyim icindekilerin yeter bana, yardim lutfen!!!

    Tesekkurler.



  • İtunes den muzikler bölümünde müzik klasörlerini seçili olmaktan çıkar ve senkronize et.Böylelikle itunes teldeki bütün muzikleri siler ve sen sonra tekrar istediğin klasördeki muzikleri geri atabilirsin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: zanbay

    İtunes den muzikler bölümünde müzik klasörlerini seçili olmaktan çıkar ve senkronize et.Böylelikle itunes teldeki bütün muzikleri siler ve sen sonra tekrar istediğin klasördeki muzikleri geri atabilirsin


    Olmuyo denedim. Eskiden muzik olanlari simdi OTHEr olarak gosteriyo. Yani hicbi sekilde goremiyorum, mudahale edemiyorum. temiz, kolay bi oylu yok mu sunu restore etmenin ya?
  • belki alakasız olabilir ama installerdan swaptunes mi ne bir program vardı onunla bir iki defa librarysini bozup düzeltirsen cihazın düzelebilir belki? ama sadece belki?
  • kardeş aynı problem bendede var iphone a format atılmıyor restore yapmak zorundasın yanlız ben iki -3 kere reset attım telefona tüm medya dosyalarını sil diyerek orda bi 6 gb ı sildi 1.5 hayla other olarak gözüküyor onuda kasıyorum bakalım silerse ins.
  • Daha once baska bir sorunun cevabi olarak yazmistim, kopyaliyorum tekrardan:

    "
    Benim basima da gelmisti...

    ziphone ile kirdiysan eger ve kirma isleminden sonra iPhone'u taktiginda iTunes'a ilk baglandiginda "Restore from backup" secenegini sectiyse eski muzik dosyalarini iPhone'a geri yukluyor iTunes. Ama bir sekilde iPhone bunlari tanimiyor. Other olarak duruyor oylece...

    Cozum:

    1. Temiz bir 1.1.3. Restore yap, iTunes'dan direkt
    2. Ziphone ile kir
    3. iTunes'a ilk baglandiginda "This is a new iPhone" gibi olan secenegi sec.
    4. sonra da Sync.
    "

    Umarim care olur...
    cK
  • Cozumu de buldum. Ayarlarda Reset var, iphone uzerinde. Erase all content and settings dedim. Hereseyi sildi. Sonra bilgisayara takinca, restore previous iphone dedim. Cavpsiz aramalar dahil herseyi geri yukledi. Sorun cozuldu.

    TEsekkurler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.