Şimdi Ara

Tüm oyunlarda masaüstüne atma sorunu [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar son 2-3 gündür herhangi bir oyun oynarken masaüstüne atıyor ama hata falan vermiyor hemde oyun kapanmıyor sadece alta atıyor sizce bunun sebebi ne olabilir ? Bana virüs gibi geldi ama çok emin değilim. Görev yöneticisinde şözyle bir dosya var acaba bu mu sebep oluyor WmiprSe.exe uzantılı bir dosya kapatıyorum sonra yeniden açılıyor. Silinmiyor hemde.. Açıklama kısmında da şöyle yazıyor WMI provider host. Yardım edebilecek var mı ??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ellis60 -- 11 Nisan 2013; 7:49:16 >



  • Fikri olan var mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Virüs olma ihtimali yüksek.Sistem geri yükleme dene ve sonuç negatif ise Kaspersky Internet Security veya Avast Internet Security ile TAM Tarama yapmanı tavsiye ederim.Sorunun düzeldiğinde ise Advanced SystemCare programını kuramanı tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: R410

    Virüs olma ihtimali yüksek.Sistem geri yükleme dene ve sonuç negatif ise Kaspersky Internet Security veya Avast Internet Security ile TAM Tarama yapmanı tavsiye ederim.Sorunun düzeldiğinde ise Advanced SystemCare programını kuramanı tavsiye ederim.

    Hocam senin dediğin gibi avasti kurdum ve tam usana yaptım virüsleri tespit edip yok etti. Sonra öbür programı kurup onuda yaptım. Sonuç düzeldi :D Allah razı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.