Şimdi Ara

Tüm Taraftarlara Şeffaflık Sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konuyu her ne kadar Fenerbahçe bölümüne açsam da bütün takımların taraftarlarına sormak istiyorum. Arkadaşlar baktığımızda yurt dışında bir oyuncu transfer oluyor, bütün alacakları, primleri vs. açıklanıyor. Sözleşmede ne detay varsa ulaşabiliyorsunuz. Güncel örnek olarak bir oyuncu Covid-19'a yakalandığında ismi verilerek tedavi süreci hakkında da bilgilendirme oluyor. Bunun gibi bir çok şeffaflık örneği mevcut.

    Yurt dışındaki çoğu kulübün sahipli olduğunu biliyoruz. Yani kulüp bir şahıs veya grubun malı. Fakat Türkiye'de kulüplerimizin sahibi sözde taraftarlar. Fakat biz ne kadar bilgi sahibi olabiliyoruz? Yönetimler bize veya medyaya karşı ne kadar şeffaf oluyorlar? Bir oyuncuda bir sakatlık gözden kaçırıldıysa, farklı bir durum tespit edildiyse, transfere özel maddeler eklendiyse, bazı uyuşmazlıklar vs. mevcutsa, soruyorum size

    Neden biz bilgilendirmiyoruz? Neden bunları TV, İnternet haber kaynaklarından veya sosyal medyadaki duyumcu-gazetecilerden öğrenmek zorunda kalıyoruz? Eğer bu kulübün sahibi ben isem, bu kulübün ana gelir kaynağı ben isem bilmeye hakkım yok mu? Neden kulüplerin şeffaf olmamasına tepki göstermiyoruz? Sonra TFF neden şeffaf değil PFDK, MHK neden şeffaf değil diyoruz. E hiçbir şey değil ki?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.