Şimdi Ara

TÜM TTN MOBILE ÜRÜNLERİ TESTLERİ GEÇTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • DÜNYA DEVLERİNİN ÜRÜN RAPORLARINI

    ALDIĞI DENETLEME KURULUŞLARININ  TESTLERİNDEN

    TÜM TTN MOBILE

    ÜRÜNLERİ  ÜSTÜN PERFORMANSLARLA GEÇTİ

     

    Türkiye, Avrupa ve Rusya'' da eşzamanlı olarak satışa sunulan TTN Mobile marka cep telefonları, teknolojik donanımı,  çevreci malzeme kullanımı ve tasarımlarının yanı sıra, en önemli özelliği olan tüketici sağlığına gösterdiği hassasiyet ile dikkati çekiyor.

     

    TTN MOBILE  ürünleri  yazılım,  donanım insan ve çevre sağlığı  konularındaki, Avrupa standartlarına uygunluk belgesi, Sar Raporu ve Rosh Sertifikası başta olmak üzere standardizasyon ve yeterlilik raporlarını  , dünya devlerinin ürün raporlarını aldığı  prestijli denetleme kuruluşlarından MORLAB LABORATORY, PHOENIX TESTLAB   kuruluşlarından, üstün performanslarla geçerek aldı.

     

    Tüm kategorilerde ürün gamına sahip olan firma Tek sim kartlı, TV''li, projeksiyonlu, 3 Sim Kartlı ürünlerinin yanı sıra  çift sim kartlı ürün çeşitlerine de sahip. Türk,Avrupa tüketicisinin sağılığının korunmasının, hem etik değerler açısından hem de TTN Mobile markasının güvenirliği açısından öncelikli unsur olduğunu ifade eden firma, çift sim  kartlı ürünlerinde dahi, Dünya markası olan firmaların tek sim kartlı ürünlerinin altında SAR değerlerine sahip olduğunu ifade ediyor.

     

    Bu markaların internet sitelerinden, söz konusu SAR değerlerine ulaşılabileceğini ve www.ttnmobile.com sitesinde yer alan SAR  değeri raporları ile karşılaştırılabileceğini gönül rahatlığı ile ifade ediyorlar. Ürünleri ile ilgili SAR raporlarını ilk defa internet sitesinde yayınlayan Türk firması olan TTN Mobile , piyasaya sunulacak her  yeni ürününe ait Sar raporunu da, ürün satışa sunulmadan internet sitesi üzerinden tüketicisine açıyor. TÜM TEST RAPORLARI

    VE SERTİFİKALARAwww.ttnmobile.com İNTERNET SİTESİZDEN ULAŞABİLİR

    VEYA 0212 444 32 25 ÇAĞRI MERKEZİ NUMARAMIZDAN  ULAŞABİLİRSİNİZ.

     

     

    DÜNYA MARKALARININ, AVRUPA VE AMERİKA STANDARDİZASYON  ADRESLERİNDEN , UYGUNLUK BELGELERİ:

     

    Tüm dünyanın Türkiye den dünyaya ürünlerini satan TTN Mobile ; Sektörün Uluslar arası markalarının, ürünleri için,  Avrupa standartlarına uygunluk belgelerini aldıkları; Uygunluk Değerlendirme Kuruluşu; PHOENIX TESTLABGmbH,  Firmasından aldığı CE belgesi  (''Conformite Europeenne" yani Avrupa''ya Uygunluk ), MORLAB LABORATUARI'' n da testler sonucunda aldığı SAR ( Specific Absorbtion Rate – Cep Telefonu İle Konuşurken Ortaya Çıkan Enerjinin Özgül Soğrulma Oranı )  belgeleri  ve RoHS (Zararlı Madde Kullanımının Sınırlandırılması ) belgeleri ile yazılım, donanım ve insan ve çevre sağlığını ilgilendiren her alanda yasal prosedürleri yerine getirmekle kalmayıp, Avrupa ve Dünya standartlarından ticari ve etik gerekliliklere de hassasiyet gösterdiğini belgeliyor..

     

    ÖMÜR BOYU GARANTİ :

    TTN Mobile , Ürünlerine duyduğu bu güven , Türkiye ''de yasal garanti süresi olan 2 yıl teknik garantiye ek olarak , sunduğu 5 yıllık garanti süresi ile, sanayi mallarının yasal ömür süresi olan 7 yıllık süre boyunca tüketicisine garanti sunarak, tüm ürünlerini ve tüketicilerini TTN Mobile''ın Ömür Boyu Garanti güvencesi altına almış ve Türkiye ''de yine bir ilke imza atmıştır.

     

     








  • TTN markasının açılımı nedir acaba bir türk markası olarak bilgilendirirseniz sevinirim.
  • 7 yıl garanti iyiymiş...
  • teknik servis hizmetini kim veriyor peki...
    anlaşma yaptığınız bi firma var mı? yada kendi ağınızı mı kurdunuz?
    yoksa sadece istanbulda mı hizmet veriyorsunuz? ...
  • Adam bir tane mesajı anca yazmış, o da reklam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.