Şimdi Ara

Tüm zamanların en iyi Spider-Man'i hangisi ( Animasyonlar dahil )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Spider-Man: Across the Spider-Verse' yi izlerken aklıma gelen soru. ben direk Tobey Maguire diyorum. ardından Andrew Garfield ı ekliyorum. dikkat ederseniz Tom Holland a hiç şans vermiyorum. bana göre Spider-Man serisine yapılmış en büyük ihanettir. son animasyonlar hakkında da yorum yapmak istemiyorum. çünkü seveni çok  




  • Tom holland en iyi genç spiderman'lerden biri bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tom Holland Spider-Man serisi açık ara en leş Spider-Man serisidir. Son filmini güzel yapan tek şey paralel evrenler aracılığıyla Tobey Maguire ve Andrew Garfield'ı görebilmemizdi. Tom Holland doğası gereği zaten itici ama yer aldığı Spider serisi de kendi alanında cidden çok kötü. Aptal ergen diyalogları, aptal ve komik olmayan boktan Amerikan esprileri, sıfır zekayla yazılmış senaryo. Ki bu aptal ergen diyalog ve şakaları Marvel ve DC'nin diğer blockbuster olan diğer filmlerine de sirayet etmiştir. Ama burada bilet parası verip bunları besleyenlerde suç. Seyirci kalitesizliğe tepki verip mali olarak desteklemese kaliteli işleri talep edip onları finanse etse daha iyi işler göreceğiz. Ama seyirci tıraş diyalogları, zeka kırıntısı barındırmayan senaryoyu, içi boş vasat görsel efektleri destekliyor. O yüzden bu karın ağrılarının devamları çekilip duruluyor.


    Animasyonlarını izlemedim. Ancak hem icra edilmiş animasyon tarzından dolayı hem de Spider-Man ve çizgi-roman hastası olmayan biri olduğumdan ötürür izleyip bakasım gelmedi açıkçası.





  • Ben spiderman filmi çeksem Tom Holland ı oynatırım çünkü en yakışanı o ama onunda oynadığı filmler vasat, özellikle ilk iki film, üçüncü film nispeten daha iyi, konular ve oyuncukuklar o kadar basitleştiki adamlar film bir şeye benzesin diye herkesi getirmek zorunda kaldılar. Benim şöyle bir benzetmem var, Tobey Maguire in oynadığı ilk üçleme Tom Holland ın oynadığı üçlemenin yanında The Godfather üçlemesi gibi kalıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ziromen kullanıcısına yanıt

    Alıntı

    metni:
    Benim şöyle bir benzetmem var, Tobey Maguire in oynadığı ilk üçleme Tom Holland ın oynadığı üçlemenin yanında The Godfather üçlemesi gibi kalıyor.

    Aynen öyle.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tom Holland'a kabahat bulmamak lazım. Kamera arkası videolarını seyrettiyseniz çocuk belkide kondisyon olarak en fazla uğraşan, düblör kullanmayan aktör. Fakat senaryo itibariyle en kötü filmlerde oynadı. Yaptığı espiriler felan hep senaristlerin halt yemesi. Ne filmlerinde doğru dürüst kötü adam var, nede akılda kalıcı bir sahne.


    Andrew Garfield'da çok güzel SP'ydi. Hatta sony SP evreni oluşturacaktı. Fakat rafa kalktı. Halbuki çok doğru yolda ilerliyorlardı.


    Fakat Tobey kalbimizdeki SP her zaman.

  • İlk serinin yeri her zaman ayrıdır. Ölçülü ve anlamlı kalmaya çalışan yapısı, özellikle de çekildiği yıllar göz önüne alındığında çok değerli. Kaldı ki göze batan oyuncusu hiç yok.


    Yeni çevrimlerde ben bu doğallığı pek göremiyorum. Evet yer yer güzel gelen anları oluyor ancak izledikten sonra aklımda en ufak kalan sahnesi olmuyor. İlk seride sadece Mary Jane'nin ayağı kaydıktan sonra Peter'ın tepsiyi tutması bile ikonik gelir halen gözüme. Kaldı ki yeni seride Tom Holland gibi inanılmaz zorlama bir oyuncuyu da kadrosunda bulundurması işin tadını kaçırıyor. Tobey her şeyden önce başrol suratı olan ve iyi oyunculuğuyla göz önündedir. Holland pek böyle değil. Ciddi filmlerin ağırlığını kaldıramaz. Neden diye merak eden varsa Tom Hanks ile katıldığı Graham Norton Show'a bakabilir. Andrew Garfield'ı da sempatik bulurum bu arada, sırıtmaz.


    Velhasıl kelam bunlar eğlencelik filmler. Fazla kafa patlatmaya gerek yok.





  • Raimi üçlemesindeki Spiderman 2 en iyisi. Sadece Spiderman filmleri arasında değil tüm süper kahraman filmleri arasında ilk sıraya oynar.


    Tom Holland iyi bir Spiderman ama filmleri klasik Marvel filmleri. Adamı çömez iron man yapıp durdular kaç filmdir. Ayrıca eski filmler gibi değil aşırı sjw içerikleri var artık. Tıfıl ve hintli bir flash Thompson, zenci melezi Mary Jane... diye gidiyor saçmalık listesi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.