Şimdi Ara

Tuner çıkışı fazla yüklendi sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
301.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 58zara kullanıcısına yanıt
    kendinden uydu alıcılı cihazda anten doğrudan giriş yapıyor.
  • scorpion20 kullanıcısına yanıt
    Bazı arkadaşların dediği gibi anten kablosundaki kılcal kabloların ortadakine değmesiyle tuner çıkışı arızası veriyor olabilir. Böyle olmamış da olabilir ama ekranda "cihazın fişini çekiniz" uyarısı çıkarsa tavsiyem hem elektrik bağlantısı hem anten giriş kablosunu (varsa uydu alıcısından gelen kablolar) çekin. Çünkü bize elektrik fişini çekmemize rağmen anten kablosuyla da yüksek voltaj gelmiş olabilir denildi. Servis müşteri hatası diyebilmek için bahane aradığından buna fırsat vermemiş olursunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayzen0180

    Tuner çıkışı aşırı yüklendi sorunu televizyon yada uyduya gelen kablo da kısa devre olmasından kaynaklanıyor, bu aşırı yüklendi sorununun çözümü için televizyona gelen yada tivibu gibi diğer kutulara gelen kablodaki çıkan tellerin yeniden oluşturulması gerekmektedir.
    https://www.teknozum.com/tuner-cikisi-asiri-yuklendi-sorunu-ve-cozumu/
    Teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sivrancegith

    Vestel 50pf8175 marka bir televizyonum var. yaklaşık 1 aydır süregelen "tuner çıkışı aşırı yüklendi" problemim var. Kapatıp açınca veyahut kabloları çıkarınca bu uyarıdan kurtuluyordum. Ama bu akşam uyarı kalıcı hale geldi. Hiç bir cihazın bağlantı kablosu takılı olmadığı halde bu uyarıyı alıyorum. Problem nedir diye vestel teknik servisi aradım kapatıp açınca düzelmesi lazım dedi. Olmuyorsa servis yönlendireyim dedi. Problem çözülmedi. Var mı buna benzer problem yaşayan?
    Anten kablosuyla oynayınca sorun giderilir. En kötü ihtimal kablo değiştirilmelidir.
  • tuner çıkışı aşırı yüklendi sorunu karşınıza çıkınca televizyonunuz patlayacak gibi mi hissettiniz bende öyle olmuştu. ama kısa bir araştırma yaptıktan sonra durum çok komikmiş aslında ve de öyle çok fazla da bilgi falan gerektirmiyor. Emeğe saygı için ilgili linke bakabilirsiniz.https://www.sonsuzlukisareti.com/tuner-cikisi-asiri-yuklendi-sorunu-ve-cozumu/
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.