Şimdi Ara

Turbo İnternet Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Turkcell e Turbo interneti Hızlı diye geçtim ama bir çok yerde internette donmalar oluyor. Veri alma bir kaç dk. kadar hiç çalışmıyor sonra açılıyor yada mobil veri kendini resetleyip yeniden başlıyor. Defalarca müşteri temsilcileri ve teknoloji uzmanlarıyla görüştüm ama daha bir sonuç alamadım. Sürekli bana internet ayarlarını resetletip durdular. HTC nin M8 modellerindede görülüyormuş ve başka modellerdede benim telefonum Galaksi S5 bu konuda bilgisi ve becerisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Güncellememi lazım, değişik bir ayarmı lazım, yoksa Türkcell'e "Ayar" mı vermek lazım ?
    Bu arada Turbo olayıda sanki bana hikaye gibi geldi onuda ekliyeyim.



  • Bulunduğunuz bölgede çekmiyor demek ki. Zaten ben kotalı internette Turbo olsun olayıni anlamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,

    kısa bir sorum olacak. eskiden turkcell 1gb net 1 ay yeterken şimdi 4 gb 10 gün anca dayanıyor. telefon veya kullanım alışkanlıklarım değişmedi. müzik video falan indirmem pek.. turkcelli arayınca turbo internet olduğunu sorunun bundan kaynaklandığını söylediler. kapatın o zaman deyince de çark ettiler. turbo internet kotayı çabuk mu yer. mesela 4gb turbo 10 günde biterse 2gb normal daha mı çok dayanır? şimdiden teşekkürler.
  • Saçmalık , turbo internet olması sadece sizin yaptığınız eylemleri daha çabuk hale getirir yani atıyorum bir video izliyorsunuz 7.2mbps ile donarak 42mbps ilede donmadan izlediniz ancak sonuç olarak video 100mb ise 100mb download edilir.İnsanlar bilmiyor diye(yanlış anlamayın illaki herkes takip etmek zorunda değil) atıp tutuyor yalancı düzenbazlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihcskn -- 17 Kasım 2014; 13:08:10 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Turkcellin masallari bunlar hep :) turbo internet ne ya ? Al vodafone veya avea internetin tadini cikar. Hattim avea evde hizim 25 mbit civari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turbo internet pakedin içeriğinde var ben seçmedim. hız falan da pek umrumda değil standart yeterli, önemli olan rahatça nette takılabilmek. 1 gb yeterken 4gb ile kotayı misli misli aşmayı gerçekten anlayamıyorum.
  • Telefonunuzun ayarlarında ağ bağlantılarını takip eden bir kısım olabilir, yoksa da ücretsiz bir uygulama yükleyebilirsiniz. Bu sayede veri kullanımını gerçekleştiren uygulama ya da servisleri görebilirsiniz.
    Amerikan forumlarında ayar bozuklukları nedeniyle gecede 15GB veri aktarımı yapan telefon sahipleri vardı bir dönem.
  • İnternet bağlantısı sürekli kopuyor, sayfayı değiştirirken sayfa görüntülenemiyor uyarısı veriyor ve 1 dakikaya yakın süre sonra bağlantı geliyor. 1 aydır durum böyle.
    Sadece belli bölgelerde değil, İstanbul 'un heryerinde böyle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subie -- 21 Kasım 2014; 13:44:43 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • GnlB G kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir olay vardı sizin durumunuza etki ediyormu tam olarak emin değilim ama telefonunuz dual carrier destekli değilse turboyu boşa almayın sadece para israfı olur.
  • mustafa 09 kullanıcısına yanıt
    Dual Carrier desteklemeyen telefonumla turboda en fazla 15Mbit gördüm. Turbo olmayan pakette 7.2Mbit civarı oluyor en fazla. Sık sık hız testi yapan biri değilseniz 7.2Mbit hızı yeterli, turboya hiç bulaşmayın derim.
  • Bende öyle düşünüyorum Ama hala paket alıp almamak konusunda kararsızım!2 gb sınırsız 30 tl sizce alınabilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.