Şimdi Ara

Turion 64 X2 ZM-82 İşlemci Sıkıntısı ve İşlemci Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim işlemci bilgisayarımda mevcut işlemcinin sıkıntısı maalesef çok ısınması arada termal macun yenileme ve fan temizliğini yapıyorum ancak bir süre sonra yine aynı sıcaklıklar 110 dereceleri görüyorum bu işlemci için normalmidir. İşlemci soketi s1g2 diye geçiyor TL serisi s1g1 soketli işlemcileri kullanabilirmiyim piyasada onlardan ikinci el çok var fiyatları da gayet makul bu işlemciye alternatif az ısınan bir model önerebilrmisiniz.



  • Ah benim güzel kardeşim bende vaktinde kullandım turionx2 dizüstü zayıf bir işlemci günümüzde. 110 derece tabiki normal değil. anakarta gömülü diye biliyorum işlemci ve gpuyu yani masaüstündeki gibi tak çıkar kolay değil. zaten o sisteme o seriden hangi işlemciyi takarsan tak çok bir fark olmayacaktır. elindeki işlemciden daha güçlüsünü taksan daha çok ısınacaktır. çünkü dizüstü pclerin soğutma performansları çok düşük abilerine göre. Fan stabil çalışıyormu ? belkide fan eskisi gibi görevini yerine getiremiyordur ondandır bu kadar yükselmesi sıcaklığın. ben 70 üstünü görmemiştim hp compaq ile.
  • Bende de athlon x2 ql-64 lü laptop var. 105-106C ben de görüyorum. O iş sıkıntılı maalesef hocam bunu belirteyim,anakart uyumsuzluğu oluşabilir veya aldığınız işlemci sıkıntılı olabilir sonuçta çok eski bir işlemci.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.