Şimdi Ara

Türk Aion PvP Serveri Sorunsuz 7/24 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
7.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • deniz yorumlarından ötürü öncelikle çok teşekkürler sırasıyla sorularına yanıt vermeye çalışayım;
    öncelikle oyun %100 free yani bedava hiç kimseye satış yapmadık yapmak gibi bir niyetimiz ya da ihtiyacımız da yok. Konuda belirttiğim gibi server istek üzerine forumdan arkadaşlar ile hoş sohbet ve bedava eğlenmek amaçlı (babi uzun vadede) hazırlandı. yok sunucu yükü, yok maddi sorun gibi kullanıcı sömürecek biri değilim böyle bir endişeniz olmasın.
    zubaba için şunu yapabilirsin: c program files de aion launcherini farklı bir klasöre kurarak pc işletim sistemine uyan patch dosyalarını bu klasöre atarak oyuna bağlanabilirsin. Bu sayede bilgisayarında pvp ve zubaba aynı anda çalışacaktır patch silip ya da repair yapıp diğer servere geçme için zaman kaybın olmayacaktır. (kurulum için resimli anlatım bağlantıları konuda mevcut kurulumu resimlere bakarak yaparsan sorun yaşamayacaksın büyük ihtimalle. malum dosya boyutları aionda dağima sorun olmuştur tek defada kurmak zaman kaybını önler.)
    senin sorun üzerine konuya bir kaç dipnot ekleyeceğim onlara da bakarsan ilerde yaşayacağın muhtemel problemler ortadan kalkacaktır.
    İtem ve level kısmına gelince server direk 60 level başlangıçtır 10 lwl görevi ile 60 olursun. item mevzuuna gelince serverde para ve item drop rate x3000 dir kolaylıkla charını dizebilir pvp ye başlayabilirsin.




  • quote:

    selam kardes hayirli olsun sana bi sorunun cozumunu anlatmak istedim.Arkadaslarin %99 senin dosyalari indirip metin2 mantigiyla :) gameforcenin free too playini oynadigi icin direk senin dosyasyalari oyuna surukluyor ve your country hatasini aliyorlar ve kimse oyunu nc den full indirmek istemedigi icin mevcutla deniyorlar ve basarisiz oluyorlar ve pes ediyorlar bu sebebepten dolayi denemek isteyenlerin cogu vaz geciyor sebebi ise dil dosyalarindan kaynaklaniyor senin serverle uyusmuyor bunun cozumu ise cok basit 1 yontem arkadaslar nc launcheri indirip ellerindeki mevcut oyun klosurundeki l10n dosyasini silip repair diyecekler ve senin kiyle ayni olacak 1.8 gb falan daha sonra senin dosyalari surukleyip girmeyi denerlerse gireceklerdir. diger yontem ise sen game forcenin l10n dosyasini indirip servere atacaksin ama bunu yaparsan ortalik karisa bilir gameforce oyunuyla calistirma diye bir konu acip hangi dosyayi silmeleri gerektigini anlatirsin repair yapmayi falan anlatirsan oyuncu sayin artacaktir


    özel mesaj ile gelen mesajlarıda arkadaşlar izninile önemli gördüklerimi paylaşıyorum. oğuz bey resimli anlatım linkleri konuda detaylıca mevcut, client üzerinde de ekli durumda. diğer yandan bir pc de birden pazla serverde oynamak isteyenler içinde (o konu eksik yanlızca) ayrıca bir resimli anlatım yakın zamanda ekleyeceğim. değerli yorumlarınızdan ötürü teşekkürler ...




  • server açık gözüküyor fakat ;
     Türk Aion PvP Serveri Sorunsuz 7/24
  • this program is unavailable in country hatası alıyorum
  • Müdür cevapların için çok çok teşekkür ederim Allah Razı olsun senden eline emeğine sağlık.
  • thatme T kullanıcısına yanıt
    kullandığınız patch dosyası client ile uyumlu değil
  • ben teşekkür ederim ii forumlar
  • lcbg kullanıcısına yanıt
    Girdim fakat bu seferde karakteri seçiyorum start diyorum hata veriyo clienti kapatıyo ne yapabilirim?
  • thatme T kullanıcısına yanıt
    kullandığınız clientin bir bölümünü onarmışsınız tahminen lütfen konuda resimli anlatım bağlatılarına bakarak 9 aşamalı ncsoft kurulumunu tamamladıktan sonra verdiğim 2 farklı patch dosyasında kullandığınız windowsa uygun olanını yükleyin. resimli anlatımları uygulamanız halinde karşılaşabileceğiniz tek bir sorun olabilir o da drectx yüklü olmayan arkadaşlarda olduğu gibi karakterin bazı itemlerini göremeyebilirsiniz çözümü de kolaydır min directx 11 yükleyerek sorunu çözebilirsiniz. saygılar ii forumlar ...
  • Selam server acikmidir oynayan varmi yprum yapabilirmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim bu hatayı alıyorum lütfen yardım edin
     Türk Aion PvP Serveri Sorunsuz 7/24
  • server hayırlı olsun benım sana bır onerım olucak arkadasım ben bır sıkı aıon oyuncusu olarak serverler bırlesınce ve aksiyon dolu rift olayı bıtınce cok sevdıgım oyunu bırakmak zorunda kalmıstım.bence bu oyun ılk cıktıgı halı ıle cok anlamlı ve cok guzeldı rıft olsun abys olsun cok eglenıyorduk ne zamankı ncsoft oyunun ıcıne sıcıp bırakana kadar.ben senın yerınde olsam ;

    2.0 kurardım
    0 dan baslatıp en son 40 lvl olurdu
    30 lvlde sarı bir set
    abys setler ıcın ap puanına zorlardım herkesi
    ve 2 ırk tek harıta yapardım ama her hafta baska bır harıtaya gecmesını saglardım.

    inan bana eski gunleri ozledim hatta ara ara youtube dan acar rift soloları ızlerım ve vay be ne gunlerdı derım kendı kendıme. emınım benım gıbı solo pvp seven bır dunya ınsan vardır ve boyle dusunuyorlardır.
  • Oyunu oynayan arkadaslar ping degerlerini yazabilirlermi ayrica emegi gecen arkadaslarida tebrik ederim guzel calisma olmus.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aion 'un PVP serverimi olurmuş :)

    Aion 'un orjinali zaten PVP server. Saat 18:00 den gece 03:00 'e kadar full Savaş var. Savaş dışı PVP desen ne zaman istersen o da var.

    Çok gereksiz bir çalışma olmuş...

    Bu tarz oyunların orjinaline destek vermek lazım, ne kadar destek o kadar kalite...

    Sizde yeni bir oyun çıkarın piyasaya onu oynayalım...
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LETHARIN -- 28 Aralık 2014; 2:35:49 >
  • server hala açıkmı ?
  • ulaspo U kullanıcısına yanıt
    Ah arkadaşım ah,bu oyun ilk çıktığı zamanlar paralı diye infinite aion serverında oynardık maksimum seviye 55di o zamanlar çok güzeldi rift yapardık şimdi ne rift kaldı ne eski eğlence 10 12 yaşlarında çocuklar oynuyor zubabada her akşam all chatte kavga lfg listesine bakıyorsun parti yapan yok oyuncu yok oyuncu!
    ne zaman bu avrupa serverı gameforge'un elinden kurtulur bütün serverlar birleştirilip tek bi server olur o zaman zevk alırsın oyundan işte
  • Açıkçası böyle bir olanak sağladığınız için teşekkür ederim . Yeni sınıf denemek için gayet güzel bir server. Umarım yapımınız tutar ve uzun soluklu bir pvp deneyimi yaşayabiliriz. Bugün indirip denemeye çalışacağım ^^ ..
  • Aslında olan değilde ülkede olmayan oyunların pvp si yapılsa daha çok ilgi görür. Örneğil Blade and soul ve bless online gibi. Gerçi yine de alt yapılarına ihtiyaç duyuluyor pvp server yaparken galiba
  • notaion gibi max level da baslatmadigin ve bazi itemlerdi bonuslardi verilmedigi surece resmi sunucular yerine burda oynamanin anlami yok. Bence oyunculari bolmemek adina zaten sayilari cok degil direk kapatsan hayir yaparsin :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.