Şimdi Ara

Türk deniz yetki alanlarının korunmasında önemli bir rol üstlenecek: CG-3100 Sahil Güvenlik Gemisi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
39
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türk deniz yetki alanlarının korunmasında önemli bir rol üstlenecek: CG-3100 Sahil Güvenlik Gemisi


    Yüksek Teknoloji Araştırma Merkezi (YUTAM) Başkanı Ömer Memoğlu STM tarafından üretilen yerli ve milli Sahil Güvenlik Gemimiz CG-3100'ü tanıttı. Memoğlu, "CG-3100 Sahil Güvenlik Gemimiz Mavi Vatanımızda deniz yetki alanlarımızın korunmasında önemli bir misyon üstlenecektir. Arama-kurtarma ve afet ve insani yardım operasyonlarında da kullanılabilecek olan Sahil Güvenlik Gemimiz çok boyutlu görev kabiliyetine sahip olacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

    Arama-kurtarma operasyonlarında kullanılabilir


    YUTAM Başkanı Ömer Memoğlu STM tarafından geliştirilen CG-3100 Sahil Güvenlik Gemisinin Arama-kurtarma operasyonlarında kullanılabileceğini belirtti. Memoğlu, "CG-3100 Sahil Güvenlik Gemisi arama-kurtarma operasyonlarında aktif olarak görev alabilecek. Özellikle denizlerdeki göçmen kaçakçılığı ile mücadelede önemli bir etki oluşturacaktır." değerlendirmesinde bulundu.


    Afet ve İnsani Yardım Operasyonlarında görev alacak


    YUTAM Başkanı Ömer Memoğlu"CG-3100 Sahil Güvenlik Gemisi afet ve insani yardım operasyonları kapsamında da kullanılabilecektir. Yalnızca deniz yoluyla ulaşımın mümkün olduğu büyük felaketlerde tahliye operasyonları ve insani yardım süreçlerinde aktif olarak kullanılabilir." dedi.


    Denizde Karakol ve Gözetleme Görevleri

    Memoğlu, "CG-3100 Sahil Güvenlik Gemisi denizlerde güvenliğimizi sağlayarak adeta yüzer/mobil bir karakol görevi görecektir. Milli sahil güvenlik gemimiz sayesinde denizlerimizde asayiş ve güvenliğin sağlanmasında gözetleme görevleri icra edebilecektir."

    Deniz Yetki Alanlarının Korunması


    YUTAM Başkanı Ömer Memoğlu Sahil Güvenlik Gemimiz CG-3100'ün Mavi Vatan'da güvenliği sağlayacağını belirterek Türk deniz yetki alanlarının korunmasında önemli bir rol üstleneceğinin altını çizdi. Memoğlu,"Türk deniz yetki alanlarının (Mavi Vatan'ın) korunmasında önemli bir rol üstlenecektir."


    Türk deniz yetki alanlarının korunmasında önemli bir rol üstlenecek: CG-3100 Sahil Güvenlik Gemisi!



    KAYNAK: benguturk.com & YUTAM






    https://www.benguturk.com/turk-deniz-yetki-alanlarinin-korunmasinda-onemli-bir-rol-ustlenecek-cg-3100-sahil-guvenlik-gemisi


    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.