Şimdi Ara

Türk Erkeğine Yapılan slim-fit İşkencesine karşı olanlar Hareketi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
4
Favori
23.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
111 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bunu yazana derim ki"yemeden önce düşünecektin."Siz şalvar giyin.Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş misali...Moda,teknoloji,yaşam,refah düzeyi vs.Tabiki değişecek.Değişmezse sorun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca XL giyerken şuan XS giyiyorum.Azmettim 56 kilo verdim,şuan aşırı zayıfım ama mutluyum.Boy 184,kilo 57

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel bir yazı olmuş tebrikler. Demek ki tek ben düşünmüyormuşum bu mevzuyu. Bu slim fit olayı ülkemizde aşırı rağbet gördüğünden firmalar da ona göre üretim yapıyor. Kilolu, kilosuz farketmeksizin insanların üzerinde görebiliyoruz. Halbuki gelişmiş ülkelerin insanlarının daha rahat kıyafetler giydiğini görüyoruz.Şık görünmekten ziyade esneklik ve rahatlık ön planda tutuluyor. Vücuda baskı uygulayan bu gereksiz moda kan dolaşımını da yavaşlatmakta bu sebeple gün içerisinde kendimizi kötü hissettiğimiz anlar oluyor. Tamam, üzerimizdeki kıyafet salaş salaş durmasın fakat Kaptan Amerika gibi de gezmeyelim arkadaşlar lütfen
  • Ben omuzlarıma olan şeyleri giyebiliyorum. Regular tshirt dar pantolon iyi oluyor. Bacaklarım az çok kaslı. Dar giyince kaslar belli oluyor. Geniş giyince sanki 30× yaşında gibi hissediyorum pantolon da. Tshirt slim giyince kol omuz olmuyor 2xl. 3xl de yok. O yüzden xl xx! Regular iyi.



    Sonuçla altta slim fit iyi (sıcakta gitmem şort giyerim elastik keten giyerim)



    Üste Regular (kışın silim montlar da iyi duruyor)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam tersi. Kan akışı iki tür basınç yaratır. Biri statik biri dinamik. Sar giyinince statik basınç sabit bir şekilde azalacağı olacağı için dinamik basınç artar. Burda kan hızını arttırır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

    1.93 boy 87 kg

    Yav hocam bende boyda göbekte varda slim fitler direk omuzdan geçmiyor.Geniş göğüs uzun omuzlarınız varsa bir şey giyemiyorsun göğüs kısmını dar kesikleri için.
  • Lanet bir kas hastalığından dolayı kollarım omuzlardan itibaren eridi ve omzumda 1 cm kas kalmadı. Göğüs kası kalmadı. Hem yatağa bağımlıyım hem de kollarımı oynatmakta zorlanıyorum. Su bardağını zor tutuyorum. Ben bile bu kadar ince kollarıma rağmen giyecek gömlek bulamıyorum.
  • Farkındaysanız son 6 aydır bilek üstü 1 karış yapışık paça pantolon giyen erkekleri görünce bayanlar tayt giymeyi bıraktı ...
    Geçen sene hal bu ki biz onlara diyorduk ; Giymeyin bu taytları göz zevkimiz bozuluyor.
    Onlarda ; Sen bizim tarzımıza karışamazsın, biz özgürüz, istediğimizi giyeriz derdi.

    Eee giyin, niye giymiyor sunuz? N'oldu moda değişti değil mi?
  • deepkurt kullanıcısına yanıt
    Konuda hak verdiğim nokta burası oldu. Son zamanlarda kızlar gibi tayt şeklinde pantolon üretmeleri sorun. Çok çirkin duruyorlar. Bana o tayt modelli pantolonlar oluyor ( 30 beden) ama çok çirkin duruyor üzerimde ve satın almadım. O yüzden normal kesim pantolon tercih ediyorum. Her giyen erkeğe baktığımda çok çirkin görüntü sergiliyor bu model pantolonlar. Üstlerde sorun oluşmuyor sonuçta normal kesimler baya var. Bu konuda kime özeniyoruz bilmiyorum ama zayıf görünme bir hastalık olmuş artık

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanırım böyle birşey arıyorsun. Tarz deyince akla gelen ilk isimdir Dursun Başkanım...





    Türk Erkeğine Yapılan slim-fit İşkencesine karşı olanlar Hareketi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal kalip giyerdim, bir senedir dar-normal arasi giyer oldum, normal kalip kalmamis piyasada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şişman denmeden söyleyim boyum 1.77 73 kiloyum six packlerim tişörtün üzerinden görünür slim fit giyersem.Lakin sevmiyorum ulan var mı?Hadi gömleği tişörtü geçtik pantolon bulmak bile zorlaştı 10 modelin 8i dar paça,düşük bel çirkin çirkin şeyler.Büyük resmi görün gençler insanlar zorla tek tipleştiriliyor ve erkekler efemine bir hale sokuluyor.Artık sokakta sakallı dar paçalı babet giyen barzolar görmekten de bıktık ayrıca bu ne la insanlar niye bu kadar önüne konulanı kemirmeye meraklı?
  • Benim bacak kaslarım baya var, slim fit giyerken her kasıldığında bacağım zorlanıyordu. Kramp girdi bir seferinde ondan sonra da daha giymedim onları.
  • ne tatava döndürmüşsün be bu kadar sıkıntılıysan spora yazıl markaların gömleklerin cm ini dert etceğine kendi vücudunu dert et kendine en azından çözümü kesin , kilo vermek
  • Ben anlamiyorum tshirt i large vs alirsinda gomlek dedigin olculu alinir. Yaka, kol ve omuz olculeri vardir. Bu 3 unu olcturun boyunuza gore bi gomlek alin sizde. Bu kadar basit

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 41 yasına gelipte DH de bos bos çocukça konular açmak nasıl bir duygu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aksine bemde bu kesimi çıkarana duacıyım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstediğin tarzda üretim yapan ucuz ve pahalı bir sürü marka var, tam da adamların dediği gibi slim-fit vücudum var gayet memnunum 1,79 boy ve 76 kg M beden slim fit gömlekler 32-30 slim-fit yerleri süpürmeyen jean lerle mutluyum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abdullahors84


    quote:

    Orijinalden alıntı: impact_24

    Buna sebep olan etkenleri gözardı etmissiniz, gerek müşteri tarafından gelen talepler gerekse günümüz moda trendi bu şekilde .



    + Olarak büyük bir etkende bayanlar bu konuda. Büyük bir giyim firmasında çalışıyorum gelen müşterilerin %80 i eşine danisiyor kıyafet seçerken ve bu kişilerden sadece küçük bir kesim genelde yaşı 50 ve üzeri bol kıyafet istiyor. Diğer yaş gruplarındaki hemen hemen herkes slim ürünleri tercih ediyor eşi istediği kadar göbekli olsun boyu kısa olsun farketmiyor.Gomlekte küçük bir bolluğu bile dert eden sayısı azımsanmayacak seviyede.



    İşin özü arz ve talep.



    Sorunuz varsa yazabilirsiniz

    Hocam şu sayfadakileri okudunmu. Daha bugün takım elbise aldım satan adam kendi dedi. Abi şikayet edende çok ama malesef böyle çıkıyor. Ha eskisi gibi olsa düzeltilir, Uymayan adama bazı markalarda ekmek yok dedi ve konuştuğum marka Türkiye' nin öne gelen markalarından.

    Sayfadakileri okudum ve anlıyorum. Ayrıca 7 yıldır bu sektörde çalışıyorum kimseye haksızsın demiyorum kendine göre herkes haklı ama herkesi mutlu edemezsin. Ben tecrübeme dayanarak söylüyorum ortalama olarak 50 yaş altı dar kesim isteyen müşteri oranı %80 in altında değil. Geniş kalıp isteyen çoğu müşteri 50 yaş ve üzeri + genelde doğu kökenli müşteriler. Bu müşteriler içinde gerek 4 drop gerekse 6 drop kalıplar var. Tabii ki slim modelleri kadar değil. Firmalar taleplere göre üretim yapar satışlarına cirolarına bakar.

    + Olarak dar ve kısa paça
    +Tayt gibi kot veya chino pantolonlar
    +Kolunu kaldırsa yirtilacak gibi duran t-shirt gömlek vb. ürünleri bende tasvip etmiyorum. Erkeğe yakıştığını da düşünmüyorum.

    Slim kalıp burda eklenen birkaç komik fotoğraf değil. Genelde süper slim ve strech gibi ürünler bunlar.

    Slim fit ve 6 drop normal kesim arasında ortalama farklar

    Şalvar ve paça biraz daha dar
    Üst kısım bel kısmı ve genelde kol genısligi biraz daha dar

    Aşırı dar modellerle karistirmayin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impact_24 -- 24 Eylül 2017; 11:35:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Godiantus

    Ayrıca XL giyerken şuan XS giyiyorum.Azmettim 56 kilo verdim,şuan aşırı zayıfım ama mutluyum.Boy 184,kilo 57

    Hocam senin en kötü 75 kilo olman lazım. Çok zayıfsın ve iyi birşey değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.