Şimdi Ara

TÜRK futbolu ve TÜRK kulüpleri birliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sağolsun UEFA bizim Türk kulüpleriyle kukla gibi oynuyor ve biz kişileri demiyorum hep beraber kulüpleri savunacağımıza, iki takımında rakipleri internette heryerde bize saldırıyorlar ve onların istediği bizi birbirimize düşman etme planına katkı veriyorlar.

    [DHTUBE=http://videonuz.ensonhaber.com/izle/dinamo-zagreb-1-7-lyon-ozeti]

    Bu maçlarda şike yapıldı sokakta futbolu biraz ilgilenen birazda bilen biri şike olduğunu anladı ve buna rağmen ceza yok?
    S.Bükreş şike yapıyor, itiraflar, deliller ve ülke içi ceza var ama UEFA'dan men yok, bizde durumlar tam tersi ama menler havada uçuşuyor.
    Arkadaşlar hangi takımdan olursanız olun, ne düşünürseniz düşünün ama TÜRK futbolunu savunalım ve TÜRK kulüplerinin birliğini sağlayalım, bugün bize yapılan oyunların size yapılmaması için hiçbir sebep yok.İster şike yapın isterseniz yapmamış olun...







  • Bu anlayışın uygulanabilmesi için FB'nin ligte ceza alması gerekirdi.

    Ancak bırak ceza almayı "bize kimse dokunamaz" ve "hepiniz komplo kurdunuz Aziz başkan temiz" anlayışı, diğer takım taraftarlarını bu noktaya getirmiştir.

    Velhasıl-ı kelam; ilk başta yaptığınız gibi yine başkalarını suçluyorsunuz. Bir gıdım yol kat edemediniz anlayışınızda. GS'liler suçlu, UEFA suçlu, hükümet suçlu, cemaat suçlu, alayımız suçlu ama AY ve taraftarı pür-u pak.

    Geçelim efendim, yol alalım.
  • Bu işlerin içinde olmadan kimin ne yaptığını ve neler yapabileceğini bilemezsin ama, tek dediğim kim ne yaptıysa adalet yerini bulsun(Bana göre FB suçsuz) ve herkese adil davranılsın.Şike silinerek futbol temizlenir ama şike yapıldığında kimilerine ceza verilip kimileri korunuyorsa önce en tepedekiler gitmeli.
  • adam ilk msj da cevabi vermiş dahada üstüne konuşulmaz.yarım puan dahi sildirtmezseniz işte böyle olur.şimdi gidip uefa yel değirmeniyle savaşın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.