Şimdi Ara

Türk incel topluluğu(Sevgilisi olmamışlar ve asla olmayacaklar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
3
Favori
13.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çirkin misiniz?Yaşınız 20 lere 30 lara geldiği halde hala bir kızla doğru düzgün ilişki kuramadınız mı?Sizden hoşlanan tek bir kız bile olmadı mı? O zaman yeriniz burası.https://discord.gg/U7UjEnS
    Türk incel(zorunlu bekarlar) topluluğu olarak discord kanalımız.

    Daha önce açılmış konudan alıntı yapıyorum.


    YAŞ 20? YOLUN SONU.
    Türk incel topluluğu(Sevgilisi olmamışlar ve asla olmayacaklar)

    Bu konuyu açmamın sebebi bir umut belki bir gün Türkiye'de de bu felsefe gelişebilir ve toplumsal adaletsizlik daha iyi görülebilir.
    Umarım gelecekte bu konular üzerine topluluklar (forum/sosyal medya/reddit etc.) oluşturulup gerçekler daha iyi aydınlatılabilecektir.

    İncel nedir? : Dış görünüşü yüzünden asla sevgilisi olmamış ve olamayacak ve genelde geceleri yaşadığı dépressif düşünce nöbetleri sonucunda dünyanın gerçek rezil yüzünü görmeye başlamış erkektir. Kızlar incel olamaz, tekrar ediyorum kızlar incel olamaz.

    Kara hap nedir? : Bir incelin yaşam tecrübeleri sonucunda ortaya koyduğu fikirlerin topluluğudur, tek felsefedir. Bardağın dolu kısmının hayal olduğunu bilmektir.

    En çok incel barındıran ülkelerden biri olduğumuz halde ortada hala bir topluluğun oluşamaması korkunç bir durum.

    Dış görünüşü yüzünden veya boyu yüzünden yüzünden toplumun en düşük sınıfı durumuna düşürülmüş herkes bu kulübe davetlidir.

    BU KULÜBE AİT MİYİM, TEST.


    O okulunda ki balkan göçmeni, sarışın mavi gözlü 1.85 ve üzeri "türk" oğlan, kızlar içinde yüzerken, ajanslara ve dizilerde oynamaya gidiyorken sen intiharı düşünecek duruma getirilmiş isen yerin burası.

    Şu yaşına kadar hala hiç bir kızın ilgisini çekememişken hala çekici olmadığını fark edemiyorsan yerin burası değil.

    Surat yapısının, geniş bir çenenin, şahin gözlerin ve uzun bir boyun sosyal ve professional hayatta seni bir milyon adım önde başlatabileceğini biliyorsan yerin burası.

    Feminizme inanıyorsan ve kızların toplumda sırf kız oldukları için daha iyi bir konumda olduklarını göremiyorsan yerin burası değil.



    Toplum tarafından size uygulanan büyük baskıyı görmenizin vakti geldi. Fiziksel olarak çekici olmamanız sizin seçiminiz değildi ama bunun bedelini hayatınızın her adımında ödüyorsunuz. Bu kadınların yarattığı bir kast sistemidir. Onların çekici bulduğu azınlık erkek grubu değer kazanıyor ve siz duygusal ve cinsel olarak aç bırakılırken o azınlık üst sınıf istedikleri her şeye sahip olabiliyorlar.

    Erkekler kendileri kadar güzel olan kızlara tamam diyebilecek durumdayken hatta düşürüldükleri çaresizlik durumu yüzünden daha da alçaklara inecekken kızlar her zaman daha yüksekleri hedefliyorlar çünkü elde edebileceklerini biliyorlar. Çirkin bir kız için çirkin bir erkek gereğinden fazla çirkindir.

    BÜYÜK YALANLAR

    "Dış görünüş her şey değil."

    "Vücut çalış kardeşim."

    "Kız tavlama teknikleri öğren, konuşkan ol."

    "Zengin ol ;)"

    Belkide gözlerinizi kapatıp geçmişinizi inceleme vaktiniz gelmiştir, okul yıllarına dönün ve sınıftaki güzel kızların sizi insan olarak bile görmediği zamanları hatırlayın ve onlar istese sınıftaki tüm maymunların imdatlarına koşacağını düşünün.

    Saçma argümanlardan bir tanesi; vücut çalış, 31 çekme, para kazanmaya odaklan başaracaksın... Neyi başarıyorsun? Çenesi bir cm ilerde doğdu diye tüm hayatın boyunca çalışsan bile elde edemeyeceğin şeyleri elde edenler karşısında bu adaletsiz düzeni göremediğin sürece her zaman kaybedeceksin. Bunun yanında herkesin zengin olamayacağını, özellikle incel oldukları için yıllar içinde motivasyonsuz ve öz-güvensiz bir hale düşürüldüklerini göremiyor musun? Duygusal açlığı gençlik döneminden itibaren doyurulmuş bir erkek hayatını depresyonla, reddedilişle ve baskılar altında geçirilmiş bir erkek arasında zihinsel ve fiziksel olarak da bir farklılık oluşur.



    başa çıkmak nedir?

    Bir incel yaşadığı baskılar ve içinde bulunduğu çaresizlik yüzünden intihara her zaman çok yakın durumdadır. Bunu intihar istatistiklerinden gözlemleyebiliyoruz, erkeklerin intihar oranı her zaman daha yüksek. Başa çıkmak ise kişinin aklını bu dépressif durumdan çıkartmak için yaptığı aktivitelerin bütünüdür. Hobiler, vücut geliştirme, oyun oynamak etc etc, yani yakışıklı bir erkeğin kızlarla takılmaktan fırsat bulamadığı ama onlar dışında tüm erkeklerin yaptığı her şey birer başa çıkmadır. Eğer dikkat ederseniz siyaset türkiye erkeklernin en büyük başa çıkma yöntemidir.

    yatip çürümek nedir

    bazi incellere gore eger toplum onlari gerektigi gibi odullendirmiyorsa ve insandan cok yaratik olarak goruyorsa topluma katilmak yada `normal bir yasam` surdurmek bir incele uygun degildir. Onun icin evde yatip dusunmek, sosyal ve fiziksel aktivitelerden uzak durarak toplumun kolesi olmamak ve disari cikipta ciftler ve guzel kizlar gorerek intihar ihtimalini arttirmamak cogu incelin destekledigi bir yasam seklidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cityonwater -- 20 Kasım 2018; 0:56:46 >







  • şu memeleri türkçeye çevirmeyin bee
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SATANIST

    şu memeleri türkçeye çevirmeyin bee
    Bilmiyorum ben alıntıladım sadece.Neyi türkçeye çevirmişler ve olmamış?
  • Türk incel discordu lazımdı iyi olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kutagorn

    Türk incel discordu lazımdı iyi olmuş.
    Aynen hocam hala olayın farkına varmayan insanlar var.
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Change1 -- 23 Mart 2021; 1:52:5 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Change1

    .
    Gel hocam discord grubuna.
  • Güncel......
  • İncel olmayanlarda gelebilir gerçekleri öğrenmek herkesin hakkı.
  • Lütfen sinirlenmeyin, çok uzun ama sonuna kadar okuyun. Yaşım 29 ve bazı şeyleri kabullenmiş bir erkeğim. Liseden sonra bambaşka bir kapasiteye sahip olma çabalarıyla birlikte aşk hayatım sıfır oldu !


    " Artık olmayacağına o kadar inandım ki bir kızla konuşasım bile gelmiyor. Konuşmadan da bilemeyeceğim için böyle bir paradoks, kısır döngü gibi garip bir durumdayım. Problemin ne başı belli ne sonu belli... "


    Arkadaşlar boyum 1.85 kilo 100 ama spor geçmişim olduğu için döküntü değilim ( 10 sene muay thai yaptım ). Yüz hatlarımda vücudumda hiçbir problem yok. Başkalarının yorumlarına göre sevimli bir suratım var. Ayrıca çoğu zaman neşeliyimdir.


    İç mimarım, resim yeteneğim var, oyun geliştiriyorum ( ekiple ), para durumum iyi, el becerilerim de çok çok iyi, işimde de çok iyiyim müşterilerin evlerinin doktoruyum resmen. Yemek yapmasını biliyorum, diksiyonum kusursuz olmasa da iyi. Kaliteli insanlardan eğitim aldım. Esnaf sayılırım, müşteri olsun ve ya dışarıda rastgele tanımadığım insan olsun kadın erkek hiç fark etmez muhabbete girebilirim %90 sempati kazanırım. Çalıştığım insanlarla hem samimi olurum hem de saygılarını kazanırım. En güzeli, bildiğim kadarıyla hiç kimse yüzüme gülüp arkamdan konuşmaz, yüzüme karşı neyse söylerler. Kararlı bir insanım ne istediğimi her zaman bilirim, her ne kadar duygusal olsam da belli etmem, disiplini elden bırakmam. Başarılı olmak dışında bir seçenek düşünmem. Bu arada Oğlak burcuyum.


    Kitap okumayı severim ( genelde eski medeniyetleri ve sanat tarihi anlatanlar ), 20 senelik yüzücüyüm ! Balık tutmada iyiyim hem olta hem zıpkın dalışı.



    Evet bu kadar anlattım, sinirlerinizi alıyorum şimdi sabredin:


    Sokakta yürürken mutlaka en az 2 ( bu rakam çok daha da fazla oluyor ) kız bana saniyelerce bakar. Ama ben yanaşmam çünkü olmayacağını bilirim kafamı eğip aşağı bakarım.


    Akşamları Parkta spor yaparken, ip atlarken kızlar bakarlar ama ben kafamı öne eğerim çünkü olmayacağını bilirim.


    Ölçü almaya gittiğimde müşterinin yaşıma yakın kızı olur muhabbet ederim ama çok ileriye gitmem.


    Peki neden böyle ? ( eleştiri veya taktik kabul etmiyorum çünkü artık bir önemi yok )


    • Gayet kibar ve içimden geldiği gibi davranıyorum
    • Yılışık değilim çok fazla üstüne düşmem akışına bırakırım
    • Espri, soru sorma, gündem, kültür, hobi sanat vs. dengeli şekilde sohbet etmeye çalışırım.
    • Hiç dert anlatmam hiç sitem etmem.
    • Belli bir süre geçince buluşma ayarlarım ( bugüne kadar buluşmak istemeyen taş çatlasa 2 kız olmuştur )


    Fakat arkadaşlar sonuç hep başarısızlık. Başarılı olsa bile en fazla 1 ay sürer. Her seferinde çıtayı biraz daha düşürüyorum ama sonuç hiç değişmiyor. ( Bu arada lisede kendileri gelirdi )

    Sorun tamamen bende onu biliyorum, kızlara karşı hiçbir düşmanlığım yok. Yazık hatta zamanlarını çaldığım için üzülüyorum. Buluşma günü belli ki 1 saatten fazla aynada vakit geçirip geliyorlar. Buluşma iyi geçsin diye kendilerini daha da güzelleştirmeye çalışıyorlar. Şimdi bu insanlara nasıl düşman olayım ?


    Her gece kalbim buruk ve üzüntüyle yatağımda kitap yere düşmüş olarak uyuya kalıyorum. Kabulleniyorum ben artık doktorluk bir vakayım fakat gururlu olduğum için de gitmeyeceğimin farkındayım. Yani hayat artık böyle diyerek yaşamımı devam ettiriyorum. İşin sıkıntısı bekar bir adama kimse güvenmez, bu çok çok büyük bir eksiklik. Büyük ihtimalle mantık evliliği yaparak durumu unutacağım. Ama yani Sülalede bir tane bile görücü evlenen yok anasını satayım. Hepsi yıllarca sevgili olup evlenen insanlar.


    Dine falan da inanan biri değilim, büyü lanet vs. de asla inanmam... Kesinlikle eşcinsel değilim !!! " Artık olmayacağına o kadar inandım ki bir kızla konuşasım bile gelmiyor. Konuşmadan da bilemeyeceğim için böyle bir paradoks, kısır döngü gibi garip bir durumdayım. Problemin ne başı belli ne sonu belli... "


    Amaaaa Büyük bir hayalim var,


    Kendimi olabildiğim kadar geliştirerek uzman olduğum alanlarda çocuklara küçük yaştan eğitim desteği vereceğim, hatta mekan açarak iş imkanları sağlayacağım. Hatta şimdiden ufak ufak desteklere başladım bile. Resim çizmenin temelini öğretiyorum. 3D modelleme programlarını öğretiyorum. Ülkeme aşık biri olarak ölene kadar uğraşacağım ve yüzümden gülümseme hiç düşmeyecek.


    Son olarak kendinize daha önemli bir amaç belirleyin, o zaman acılarınız hafifleyecek intihar yerine soluksuz bir temponuz olacak.





  • soge kullanıcısına yanıt

    Gerçekten çoğu insanın özellikle POTANSİYELİ olan insanların yardıma ihtiyaçları var çevremde ve kendimde gördüğümde bu.

  • Fazla 31 kafayı bozar.

  • Vay anasını sayın seyirciler...

    "Dini ve ahlakı sizi memnun eden birisi kız istemek üzere size gelirse onu evlendirin. Böyle yapmazsanız yeryüzünde fitne ve büyük bir fesat olur." Hz Muhammed. (Tirmizi, Nikâh 3)

    "Yakarsa dünyayı garipler yakar." Müslüm Father

    Sorun sizde değil. Ülkede şeriat olmamasında.
    Zina serbest arkadaşlar.. Böyle olunca kızlar sevdikleri peeachlere veriyor. Ortada kız kalmıyor.
    Tekmeyi yiyince de soluğu sizin kapınızda alıyorlar. Tabi kaşarları kabul edecek kadar karaktersiz ve geniş olmadığımız için hayat böyle.. Kızını dövmeyen dizini döver diye boşuna dememişler. Davulcu, zurnacı kapından ayrılmaz. Ana babaya da babası olmayan peachoğlu peeachlere bakmak düşüyor
  • Aşırı çirkinim. Psikolojik ve sosyal açıdan da ciddi sorunlarım var ama hepsi yine dış görünüşüm yüzünden. Sadece ilişki açısından değil genel olarak hayatta şansım yok bir truecel olarak. Artık başa çıkmak için enerjim, motivasyonum bile kalmadı. Odamda yalnızlık içinde çürüyerek ölüp gideceğim maalesef, yapabileceğim hiçbir şey yok.

  • Lunras kullanıcısına yanıt

    Böyle konuları okuyunca üstüme büyük bir umutsuzluk çöküyor ve sanki ölcek gibi oluyorum

  • Köşede ucube gibi takılır, kızlarla konuşurken kasıntı olursanız, kadınlara düşman gibi davranırsanız tabii ki kimse sizinle birlikte olmaz. İlk önce kendiniz olun, maskeler takmayın.


    Her ilişkide ağağağağa garııı ağağağağa seks diye düşünürseniz kadın size güvenmez.

  • beta mı olalım ?

  • Sen incellerin veya black pill cilerin hep köşede takılan ucubeler,ağzı laf yapmayan uyuz herifler olduğunu mu zannediyorsun ? Hepsi gerektiği gibi ortamlara girip şansını denedi,kendini iyi gösterecek kıyafetler,aksesuarlar giydi,spor salonuna yazılıp hafiften iyi bir görünüme sahip olmayı denedi ama bunca olanlara rağmen hayla olmadı

  • Türk incel topluluğu(Sevgilisi olmamışlar ve asla olmayacaklar)TOMMY HILNIGGAyoutube
    Girl cries like a whale Supercar Version
    https://www.youtube.com/watch?v=sadFy7PWH64
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.