Şimdi Ara

Türk kahvesi makinesi tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
18.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Annem için türk kahvesi makinesi alacağım. Maksimum 500-550 lira bandına çıkabilirim. Arçelik mini telve düşünüyorum ama, karaca hatır hüp diye bir model de öneriliyor. Arzum okka minio’dan memnun olan yok pek sanırım. Közde pişirme özelliği olanlar var, kimileri çok beğeniyor kimileri de olmasa da olur diyor bu özellik için. Okudukça daha çok kafam karıştı. Tek isteğim lezzetli ve köpüklü bir kahve=) Objektif deneyimleriniz çok önemli benim için. Hangisini tavsiye edersiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Konu takip
  • arcelik ve arzum disinda baska markaya bakma derim. ikisi en lezzetli kahveyi yapan modellere sahipler!
  • Arçelik konusunda, ikili telveden herkes çok memnun ancak fiyatı 1000 küsür. Tekli mini telve olan, tat olarak ikilisiyle aynı değilmiş. Arzum konusunda da okka miniodan genel olarak memnun değil herkes. 500 liraya kadar olan başka bir kahve makinesi varsa da gözüme çarpmadı. Fakir kaave de düşünmeye başladım=) Aslında mini telveye ikna olsam onda daha çok gözüm var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tefal köpüklüm var kullanan varsa yorumlarını bekleriz
  • Merhaba arkadaşlar. Evde kahve makinesi için manuel mi yoksa otomatik makine mi tercih edilmelidir? Otomatiklerin bakımı ve masrafı filan var mıdır? Örnek 2 tane makine:

    Bu makine tam otomatik ve fiyatı en ucuz tam otomatik makine. Periyodik bakımı vs oluyor mu yoksa sıkıntısız mı?
    https://www.youtube.com/watch?v=E1m8Rd67ETg&feature=youtu.be


    Bu da manuel bir makine:
    https://www.youtube.com/watch?v=sbqq43WT6PA&feature=youtu.be

    Bunun fiyatı daha makul sanki. Tabi arada marka farkı var bunu da öz önünde tutmak lazım. Delonghi bu işte sanki daha ileri gibi.

    Sorum daha özetle şu: MANUEL mi yoksa TAM OTOMATİK mi tercih edilmeli? Kullananlar varsa ayrıca bilgi verirse sevinirim. Teşekkürler.




  • Fakir kaave aldım beyaz rengini. 379 liraydı, 25 lira hediye kuponu kullandım. Anneme hediye olarak aldım, beğenmese bile beğendim diyeceği için kullanıcı yorumu olarak pek katkıda bulunanayacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel.
    Eski işyerinde Arçelik Telve çiftli kullanmaya alıştım. Kendime tekli makina almak istiyorum.
    Hangi modeli tavsiye edersiniz?
    Düzenleme: Arzum Okka alınmıştır. Deneniyor.
    Genellikle tekli kahve makinalarından tam memnuniyet yok.
    3. gün: Köpük hariç memnunum. Kapasite olarak Arçelik'in tek cezvesinden %50 fazla. Yani Telve cezvesi 2 birim Okka 3 birim.
    1 ay sonra: Okka, ikili Telve kadar köpüklü yapamıyor. Daha doğrusu köpürtmek için daha fazla kahve istiyor. Telve bir çay kaşığını bile köpürtürken, Okka köpürtmek için en az iki çay kaşığı kahve istiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akinci -- 1 Kasım 2020; 21:54:50 >
  • Arzumdan uzak durduğunuz sürece her markayı alabilirsiniz . Hepsi güzel yapıyor .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    hastayiz soyle tarafli, subjektif, bos yorum yapanlara... arkadas memnun edilememis girmis her basliga marka ile alakali kotuleme kusuyor.
  • black exodus kullanıcısına yanıt
    Tavsiye isteniyorsa iyi ya da kötü tecrübesi olanlar yazar amaç bu değil mi ? Arzum markasının kahve makinasından alıp memnun kalmadım ki böyle bir yorum yapıyorum . Sizi neden bu kadar gerdi acaba ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar cezvesi çelik olan tavsiyeniz varmı arçeliğin cezve plastikmiş arzuma yöneldim okka minio pro diye bişey
  • Ben 2018 yıkında arzum okka makinesi satın aldım hala çok lezzetli ve köpüklü kahve yapıyor. İş yerinde kullanmak üzre arkadaşlarla bir makine almaya karar verdim onuda yaklaşık 3 aydır kullanıyoruz arçelik marka lokum modeli bana bence lokum’da çok başarılı. Biz 300 liraya satın aldık şimdi biraz daha artmış fiyatı ama iki marka modelide tavsiye ederim. Birdehttps://www.soranzii.com/2020/10/en-iyi-turk-kahvesi-makinesi-hangisi.html yazıyı inceleye bilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamerci91 -- 30 Ekim 2020; 17:14:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar arzum okka minio pro krom aldım model bu Arzum OK0010-K Okka Minio Pro çelik cezveli eşimde bende çok memnunuz 350 tl idi amazon indiriminde alındı 1 aydır içiyoruz efsane lezzetli kahve ve sağlıklı yani çelik cezve.

  • En iyi Türk kahvesi cezvede yapılır baba😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu biraz eskimiş ama bende biraz katkıda bulunmak istiyorum

    Öncelikle Türk kahve makinası alacağız peki nelere dikkat etmeliyiz.

    1. Türk kahvesinşn özelşiği nedir.

    2. Marka tercih ederken yaygın servis ve parça ağı.

    3. Kullanıcı yorumları ve bu yorumların çokluğu.

    Şimdi ilk maddedeki Türk kahvesinin özelliği nedir in cevabına gelelim. Türk kahvesi kahve ve soğuk suyun karıştırıldıktan sonra En ağır ısıtma en bol ve kaymaksı köpük denklemiyle yapılır. Yani Türk kahvesi hızlı değil yavaş yavaş pişirilir mümkünse fincan da pişenleri efsanedir. Fakat kahve makinası üreticileri cihazlara bu özelliği nedense koymuyorlar. Ekstra ağır pişirme moduna,sahip bir cihaz ben görmedim açıkçası. Ben bugüne kadar arçeliğin çiftlisini iş yerinde teklisini evde kullanıyorum. Teklisinin çiftlisinden daha kötü kahve yaptığı tamamen palavra ikiside aynı kahveyi yapıyor ve bu kahvelerdeki kesinlikle gerçek Türk kahvesi köpüğü değil. Sabun köpüğü gibi bişey. Kaymaksı yapısı kesinlikle yok. Gerçek Türk kahvesi içme kültürüne sahip olanlar bu makinaların yaptığının başka bişey olduğunu bilir. Haaa birde şu var aklınca bakır cezvede kahve yapıpta bunu iyi kahve sanan bir grupta yok değil. Hızlı pişirdiğinizde bakırda olsa altında olsa cezvenin bir önemi kalmıyor. Kısacası makinada Türk kahvesi şu anda zor görünüyor Ne zaman bir firma ekstra ağır pişirme özelliği koyarsa o zaman o markayı düşünmeden alın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mende4635 M kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle tam otomatik


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel Sade almayı düşünüyorum.

    https://www.vestel.com.tr/vestel-sade-gr910-turk-kahvesi-makinesi-p-1256

    Rengi önemli değil ama bu hoşuma gitti. Su haznesi var otomatik alıyor. Fincan boyutu seçebiliyosun ki bizim gibi farklı fincanlarda kahve içmeyi tercih edenler için güzel. Fiyatı bütçeme uygun fakat kullanan var mıdır yorumlarınız ne olur?

  • oldpassword O kullanıcısına yanıt

    hocam karar verdiniz mi bilmiyorum ben memnunum su haznesi var fincan seçimine göre otomatik su alıyor epey pratik. Fiyatına göre alınabilecek en iyi ürünlerden biri Vestel sade r910 derim en son indirim de vardı. 4 fincan kapasitesi çoğu aile için yeterli gelir diye düşünüyorum. Alırsanız özellikle bi normal bi de ağır pişirme özelliğiyle deneyin normal de güzel ama ikincisi tadı damağınızda kalır. Sağlıcakla..

  • Ters İntegral T kullanıcısına yanıt

    cevabınız için teşekkürler. evet karar verdim Vestel sade r910 alacağım ama bu ay biraz sıkıştım önümüzdeki aya erteledim. Mağazadada gittim gördüm gerçekten çok şık ama ben internetten alacağım. fiyat performans konusunda en iyisi bu. siz de iyi günlere kullanın.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.