Şimdi Ara

Türk Kanalları Legal IPTV Playlist [Otomatik Güncelleme] - 2024 AKTİF (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (5 Mobil) - 3 Masaüstü5 Mobil
5 sn
368
Cevap
82
Favori
382.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Windows bilgisayarımdan televizyon seyredebileceğim bir platform arıyorum. Canlı tv gibi siteler var ama ya sürekli reklam var ya da çoğu kanal başka sitede yayınlanmasını istemiyor. Bunu iptv ile yapabilir miyim? Bu konu altında kısaca bunu nasıl yapabileceğime dair bir mesaj var mı bulamadım da?

  • Cate4 kullanıcısına yanıt

    Chrome tarayıcının "Video Player" eklentisi var. Video Player eklentisini kurduktan sonra, bu konu başlığında ilk mesajı okuyun. Tarayıcıya uygun link'i ekleyin. Yerli legal kanalların tamamı listelenecektir. izlemeye başlayabilirsiniz.


    Tarayıcıda sol üstte yıldız işaretinden "bu sekmeye yer işareti koy"u işaretlerseniz, video player eklentisini çalıştırdığınızda kanallar direkt listelenmiş halde karşınıza gelir.


    Bu izleme yönteminin dışında, PC'ye ProgDVB & ProgTV kurarak da izleme yapabilirsiniz. İlk mesajdaki listeyi ProgDVB & ProgTV 'ye de ekleyerek izleme yapabilirsiniz.

  • Cate4 kullanıcısına yanıt

    Ilk sayfadaki linki VLC Player kurup dosya dan ag akışına tıklayıp yapıştırırsanız ızleyebılırsınız.

  • Cate4 kullanıcısına yanıt

    Microsoft Store da My IPTV Player var onu da kullanabilirsiniz. İlk kurulum biraz karışıktır ama on numara bir uygulama. Hele paralı iptv kullanıyorsanız film indirmek için bile kullanabilirsiniz.

  • Merhaba,


    Windows için 2 ücretsiz program önereceğim.


    İlki, PotPlayer,  ( https://potplayer.daum.net/ ). Aslında bir her şey oynatıcısı (müzik. video vs.), tıpkı vlc gibi. Aynı zamanda .m3u dosyalarını da oynatıyor. Temiz, modern bir ara yüzü var, çok detaylı ayar yapma seçenekleri de mevcut. Play Store da Android versiyonu yok ama .apk dosyası kolayca bulunabiliyor (android sürümü denemedim).


    Diğer program ise açık kaynak koduna sahip IPTVnator, ( https://github.com/4gray/iptvnator?tab=readme-ov-file ). Şu adresden tüm işletim sistemleri ve Android için (denemedim) sürümleri indirebilirsiniz ( https://github.com/4gray/iptvnator/releases ).  Basit ve temiz bir ara yüzü var, hızlı çalışıyor.. Çok az ayar kısmı var ama yapması gereken işi gayet güzel yapıyor. URL üzerinden çalışıyor.


    Umarım bunlardan biri işinize yarar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ephobia -- 16 Nisan 2024; 15:48:17 >




  • Selamlar, LG 42lb580n-zm televizyonumda hem ott player hem de ss iptv ile yaptığım denemelerde garip bir şekilde sadece eurostar kanalı açıldı.

    Diğer kanallar ne yazık ki çalışmıyor.


    Nedeni ne olabilir diye inceleme yaptığımda m3u8 uzantılı eurostar linkini tarayıcıda açtığımda ekstra bir sayfa daha açılıyor.


    Kod

    Yığını:
    #EXTM3U #EXT-X-VERSION:3 #EXT-X-STREAM-INF:BANDWIDTH=1600000,CODECS="",RESOLUTION=1280x720 http://mn-nl.mncdn.com/dogusdyg_eurostar/dogusdyg_eurostar.smil/chunklist_b1628000.m3u8?st=L3XvI8Mbynpj_ggSycSokA&e=1713521241 #EXT-X-STREAM-INF:BANDWIDTH=1000000,CODECS="",RESOLUTION=854x480 http://mn-nl.mncdn.com/dogusdyg_eurostar/dogusdyg_eurostar.smil/chunklist_b1028000.m3u8?st=L3XvI8Mbynpj_ggSycSokA&e=1713521241 #EXT-X-STREAM-INF:BANDWIDTH=360000,CODECS="",RESOLUTION=426x240 http://mn-nl.mncdn.com/dogusdyg_eurostar/dogusdyg_eurostar.smil/chunklist_b364000.m3u8?st=L3XvI8Mbynpj_ggSycSokA&e=1713521241


    Fakat diğer kanalların linklerini denediğimde bir takım dosyalar indirmeye çalışıyor.

    Sanırım televizyonum üstte gösterdiğim formatta olursa ancak çalıştırabiliyor.


    Biraz araştırma yaptım hatta konu sahibinin github sayfasında da gezdim fakat bir sonuca ulaşamadım.

    Söz konusu sorunu çözmek adına eurostar kanalının sahip olduğu gibi bir m3u listesi yapılabilir mi?

    Veya ne yaparsam diğer kanalları da çalıştırabilirim?





  • xertym kullanıcısına yanıt

    TV'ye yüklenen OttPlayer'da neden çalışmadığını, "liste paylaşımı yapan üye" bu mesajında açıklamıştı ;

    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158453088

  • Arkadaşlar muhalif09 üyemiz uzun zamandır forumda yok arada bayram tatili vardı. Bilgisi olan var mı kendisinden inşallah iyidir sadece işi çoktur.
  • Ne yapsın istiyorsun ? Konuya uğrayıp tekmil mi versin ?Türk Kanalları Legal IPTV Playlist [Otomatik Güncelleme] - 2024 AKTİF 

  • Muhalif09 Eline sağlık teşekkür ederim. Bugün itibariyle kullanmaya başladım.


    Şuan OttPlayer ve Alternatif Liste ile sorunsuz bir şekilde TV+ Pro ve Mi Box' da kullanıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ue-Gazi -- 19 Nisan 2024; 9:52:51 >
  • Android uygulamalar içinde, en sorunsuz ve pratik çalışan uygulama OttPlayer 'dır.


    İlaveten; detay ve çok sayıda ayar ile daha konforlu kullanım sunan TiviMate uygulaması var ama ücretli.


    Devamlı izlediğimiz 3 - 5 tane kanal var. Yani TiviMate'yi para verip satın almayı gereksiz görüyorum.

  • nahamoa kullanıcısına yanıt

    Planlamamda Azerbaycan, Almanya ve Fransa kanallarını da servis etme var ama iş güç yoğunluğum azalmadığı için bakamıyorum malesef.

  • sedi98 S kullanıcısına yanıt

    Bu m3u meymenetinin bi standardı olmadığından baya detay kurcalamam lazım. Fırsatım olsa bakacağım ama yoğunum ne yazık ki.

  • sedi98 S kullanıcısına yanıt

    Açıkçası SS IPTV listesi oluştururken önce gidip kendi panellerinden elle oluşturduğum bir playlisti indirdim ve formatı ona uydurdum. Buradaki formatta #EXTINF:1 geçiyor. Senin attığın dökümanda #EXTINF:0 gösteriyor. Sen de #EXTINF:-1 öneriyorsun :D


    Normalde oradaki değer süreyi göstermeli ama her player kafasına göre takıldığından net bir şey bulamıyorum. İki yeni alternatif daha üreteyim -1 ve 0 versiyonlu onları da deneriz.

  • xertym kullanıcısına yanıt

    Bi yandan sizlere de bilgilendirme olsun biraz detay vereyim. M3U8 dosyalarının iki farklı versiyonu var.


    1. Master/Multivariant: Farklı alt m3u8 dosyaları içerir. İnternet hızınıza göre uygun kalite seçeneği seçilip açılır. (Euro Star örneği)
    2. Media/Variant: Direkt yayın adresidir. İçinde ts (transport stream) dosyaları bulunur. Player aslında bunları oynatır.


    (Master kelimesi köle sahibi anlamına da geldiği için bu kelimeyi artık kullanmamaya çalışıyorlar ama halen görürsünüz.)


    Normalde benim tercihim her zaman master playlist vermektir ve ilk o şekilde idi. Cünkü insanların internet kaliteleri karışık herkes kendi internetine göre izlesin diye. Sonrasında çok şikayet aldım.


    Elimden geldiğince çok insana daha iyi hizmet verebilmek için isteklerin tüm bilgilerini topluyorum. Hangi kanal izleniyor, hangi ülkelerden izleniyor, hangi playerlardan izleniyor diye. En çok kullananlara göre daha fazla optimize etmeye çalışıyorum. Keşke her cihaza her playera destek verebilsem ama bu kadar oluyor anca.



    Türk Kanalları Legal IPTV Playlist [Otomatik Güncelleme] - 2024 AKTİF


    Türk Kanalları Legal IPTV Playlist [Otomatik Güncelleme] - 2024 AKTİF



    Bu durumda da şikayet sayısı ve cihaz dağılımına da baktığımda media/variant playlistin daha büyük çoğunluğunu kapsadığını gördüğüm için elimden geldiğince media/variant playlist vermeye çalışıyorum.







    Türk Kanalları Legal IPTV Playlist [Otomatik Güncelleme] - 2024 AKTİF

    Sahip olduğun TV 2014 model gözüküyor. Muhtemelen sistemi eski ve bu durumu beceremiyor. Bana gelen isteklere baktığımda da çok yüksek bir oranı yok. Dediğim gibi keşke her cihaza destek verebilsem ama bu kadar oluyor :(





  • Ment kullanıcısına yanıt

    Yaptığım işin detaylarını şurada anlattım. Şu sıra vakit ayıramıyorum ama temel anlamda repoda yazdıklarıma bakabilirsin.

    Türk Kanalları Legal IPTV Playlist [Otomatik Güncelleme] - 2024 AKTİF
    Türk Kanalları Legal IPTV Playlist [Otomatik Güncelleme] - 2024 AKTİFgithub
    GitHub - UzunMuhalefet/Legal-IPTV
    https://github.com/UzunMuhalefet/Legal-IPTV
  • Uydu3405 U kullanıcısına yanıt

    Bu mesaja istinaden genel bir cevap olsun. Arkadaşlar takdir edersiniz ki hayatımdaki öncelikli iş bu değil :)


    Hatta ilk 10 önceliğe bile zor girer. Bayram sonrası azalacağını düşündüğüm bir yoğunluğum vardı ne yazık ki azalmıyor. Dolayısıyla çok vakit ayıramıyorum bu tarafa. Vakit ayırabilirsem bakacağım işler şunlar:


    1. Calismayan kanallar
    2. EPG genişletmesi
    3. Azerbaycan, Almanya ve Fransa kanalları.


    Bunlara ne zaman bakabilirim orası muamma. Kusura bakmayın ama tekrar ediyorum bu benim para kazandığım bir iş değil. Boş vakitlerimde oyun oynamak, bişiler izlemek yerine yaptığım bir şey. Öyle şirketmişim gibi düzenli bu işlere odaklanamam ne yazık ki.


    @Uydu3405 bu kısım direkt sana bayram sonrası bakacağım yazdım diye bayramın ertesi günü bana özel mesaj atmışsın. Dostum müsait olduğumda bakacağım merakın olmasın ama benim burayı her gün düzenli kontrol etmemi bekleyemezsin. Ayrıca bana sorup durmana gerek yok yaparsam yazarım zaten ama bunlar zaten kimsenin üzerine uğraşmadığı veya çözemediği şeyler oturup benim de kafa yormam gerekiyor. Öyle hemen sonuç görmeyi bekleme yani.





  • Muhalif09 M kullanıcısına yanıt

    Hocam ne yaptın ( ? ) Her gün uğrayıp, ilgili üyeye tekmil vereceksin ki, adam rahat etsin. Türk Kanalları Legal IPTV Playlist [Otomatik Güncelleme] - 2024 AKTİF 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muhalif09

    Bu mesaja istinaden genel bir cevap olsun. Arkadaşlar takdir edersiniz ki hayatımdaki öncelikli iş bu değil :)


    Hatta ilk 10 önceliğe bile zor girer. Bayram sonrası azalacağını düşündüğüm bir yoğunluğum vardı ne yazık ki azalmıyor. Dolayısıyla çok vakit ayıramıyorum bu tarafa. Vakit ayırabilirsem bakacağım işler şunlar:


    1. Calismayan kanallar
    2. EPG genişletmesi
    3. Azerbaycan, Almanya ve Fransa kanalları.


    Bunlara ne zaman bakabilirim orası muamma. Kusura bakmayın ama tekrar ediyorum bu benim para kazandığım bir iş değil. Boş vakitlerimde oyun oynamak, bişiler izlemek yerine yaptığım bir şey. Öyle şirketmişim gibi düzenli bu işlere odaklanamam ne yazık ki.


    @Uydu3405 bu kısım direkt sana bayram sonrası bakacağım yazdım diye bayramın ertesi günü bana özel mesaj atmışsın. Dostum müsait olduğumda bakacağım merakın olmasın ama benim burayı her gün düzenli kontrol etmemi bekleyemezsin. Ayrıca bana sorup durmana gerek yok yaparsam yazarım zaten ama bunlar zaten kimsenin üzerine uğraşmadığı veya çözemediği şeyler oturup benim de kafa yormam gerekiyor. Öyle hemen sonuç görmeyi bekleme yani.

    Bu işin nasıl yapıldığına dair bir kaynak varsa yada siz bu konuda bilgi verirseniz belki birçok kişi katkı sağlar yükünüz hafifler





  • Teşekkürler

  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.