Şimdi Ara

TURK NET insanlarla dalga geçiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam herkese.

    13.04.2020 tarihinde Turk Net'e başvurdum ve süreçlerimden bahsedicem.

    14.04.2020:Başvuru Formumu her sayfasına 14.04.20 olarak imzalı halde yolladım.

    16.04.2020: Belgelerim ellerine ulaştı.

    17.04.2020: Superonline'den abonelik geçişi için Telefon ile sözlü beyan alındı.

    18.04.2020: Belgede tarhileri yanlış attığım için belgeleri yeniden istendi. Halbuki KARGO YA VERILDIĞI tarihi atmış idim. Olabilir insanlık hali başka tarih atmışımdır. Mail olarak yanlış belgenin Bir kopyasını mümkünse yollayabilir misiniz? Dedim. Tabi ki olmasada olurdu, olmadı.

    20.04.2020: Belgeleri yeniden doldurup yolladım. Destek kısmında yolladığımı söyledim ve benden kargo numarası istediler. Verdim her hangi bir cevap yok.

    22.04.2020: Geçişim tamamlandı lakin Teknik bölümde Modem Buluşuyor-VDSL yazmasına rağmen 16mbps olarak gözüküyor.

    22 Nisan ile 27 Nisan arası her gün VDSL hakkında bilgi almak içim Destek kaydından ulaşmaya çalıştım ta ki 27 Nisana kadar. Gelen mesaj şöyle;

    27.04.2020: Telefon başvurunuz henüz tamamlanmadığı için hızınız ile ilgili sorun yaşıyor olabilirsiniz telefon hizmetinizin başvurunuzu yaptık. Yasal süreciniz devam etmekte yasal süre 4 iş günüdür .Sonuçlanması halinde bilgi verilecektir.

    Ardından VDSL telefon sürecinden sonra mı geçişi tamamlanıcak diye sormama rağmen cevap yok.

    Ha ufak bir problem daha var ufacık. TÜM SERVİS SAĞLAYICILAR ADRESİMİ VE KAPI NUMARAMI NO 9 OLARAK GÖRMESİNE RAĞMEN VE SUPERONLİNE'DEN DİREK GEÇİŞ YAPMAMA RAĞMEN ADRESİMİ NO 8 OLARAK GÜNCELLEMİŞLER VE ALTYAPI SORGULAMADA DAİRE NOLARI 8 E KADAR GÖZÜKMEKTE.;

    Durumu EN BAŞTA müşteri temsilcisine söylediğimde zaten abonelik geçişi olarak adreste sorun olmaz dendi. Ha bu arada Temsilci gelip Biz zaten İç işleri veri tabanından alıyoruz işte BBK kodundan işlem alıyoruz yoksa yenileyin demeyin BTK Kodunu online olarak sorgulayınca çıkıyor bence siz sisteminizi güncelleyin.

    Turknet'ten her hangi bir destek çalışanı bunu görürse insanları artık Telefon başvurunuzu yaptık aman biz VDSL bağladık süreçte Port kalmadı boşa çıkınca bağlarız diye kandırmayın. Biz sizleri samimi insanlarla ilgili memnun diye başvurduk. CEO'nuz Cem bey sağ sola çıkıp videolarda Hızlıyız iyiyiz yenilikciyiz demeden önce maliyetleri hesaplayıp biraz müşteri temsilcisi alın derim. Aynı zamanda mümkünse bu hafta içi internetimi tarifimde yazdığı gibi kullanmaz isem İptalini verir 50 lira fazla verir superonline'ye geçerim daha kafam rahat olur.

    Ha şöyle telefon hizmeti aktif gözükürken neyin başvurusu yeni kablomu çekilcek TTNET'den mi gelicekler her hangi bilgide vermediler. Daha 4 ay önce iki atanıdık geçti Telefonla ilgili ne mesaj ne problem yaşadılar direk VDSL bağlanıp 3 günde açıldı internetleri. Yoğunlukta müşteri temsilcilerine YAZ KIZIM TELEFON BAĞLIYOZ diyip geçiştirceklerine durumdan bahsedin dürüst olun bakalım.

    İletişime geçmek isterseniz 1661588 benimle destek kısmından yada mail ile iletişime geçin.







  • Türknette herşey mümkün çalışanlar maalesef pek ilgili değiller zaten Türktelekomda genelde böyle yapıyor ama tabi bölgeden bölgeye değişmekte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigcrysis93 -- 27 Nisan 2020; 22:22:2 >
  • İlk başlarda onlarda insan başlarındaki yöneticilerin altından ezliyor nazik konuşup anlayışlı olmaya çalıştım lakin Herkesin müşteri temsilcisi çatır çatır detaylı cevaplarken bize denk gelen hanım efendiler(!) aşırı ilgili çıktılar sayelerinden sürecin içersindeyim herşeyden haberdarım.
  • Merhaba, VDSL başvurunuzu yaptım. 3 iş günü içerisinde VDSL geçişiniz tamamlanacaktır. 3 iş günlük süreyi aşması durumunda PM'den bildirimde bulunabilir misiniz?
  • Yardım merkezinizden de keşke böyle açık net yapıyoruz yapamıyoruz diye yazabilseniz. En azından konu hakkında yardım merkezinde bildirim görmek isterdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redverdar R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, VDSL başvurunuz bugün "Uygun Port Yok" olarak sonuçlanmıştır. İlerleyen zamanlarda tekrar iletmeniz durumunda başvurunuzu yapabiliriz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, VDSL başvurunuz bugün "Uygun Port Yok" olarak sonuçlanmıştır. İlerleyen zamanlarda tekrar iletmeniz durumunda başvurunuzu yapabiliriz.
    buyur buradan yak @Masahanajin

    bizimki de böyle sonuçlanmaz umarım.
  • LoRdOfWeB kullanıcısına yanıt
    TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Umarım...
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Siz bele dalga geçiyorsunuz başvurduğum tarihten yaklaşık 12 gün boyunca her gün AMA HER GÜN altyapı sorgulaması yapıp VDSL 35 MBPS yazıyorsunuz son benim telefon bağlıyoruz 4 gün bekleyin dediğinizde ADSL gözüküyor ve şimdide VDSL portu YOK MU DİYORSUNUZ? VAKTİMİ NEDEN HARCADINIZ? BİLSEM MILENICOMA YADA SUPERONLİNEDE KALIRDIM 90 LİRAYA 35MBPS SUPERONLİNEDEN BEN BUNUN İÇİN Mİ YAKTIM? İNSANLARIN ZAMANINI ALIP MÜŞTERİSİ YAPIP DAHA SONRA YOK DİYORSANIZ YAZIK HİZMETİNİZE. TAVSİYEM OLMUCAKTIR BUNDAN SONRA İLK FIRSATTA 1 AY SONUNA KADAR VDSL PORTU BOŞALMAZSA İLK VDSL PORTU DENK GELİR GELMEZ HİZMET NUMARAMDAN BAŞKA FİRMAYA GEÇİYORUM.
  • RUH SAĞLIĞINIZ İÇİN TÜRKNETTEN UZAK DURUN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.