Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.992
Cevap
181
Favori
764.037
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Müşteri Hizmetlerine işin düşerse anlarsın niye dert yandığımızı. Daha doğru düzgün fatura kesemiyorlar verdikleri hizmete.
    İnternet şubelerinde; 30 ve 59TL olarak 2 faturam gözükmesine ve direk kart bilgilerini girerek ödeme yaptığımda hatalı ödeme deyip ödeyemedim 2 gün.
    Ertesi gün bankanın internet şubesinden ödemeyi denedim sonuç; anında ödendi. 30TL olan faturam aynı miktarda 59TL olan faturanın aslında 29.99TL olduğunu öğrendim.
    Bu arada 30TL'lik faturamı 1 ay önce otomatik ödeme ile çekmişlerdi, sonra ödenmedi olarak görünüyordu. Kredi kartı ekstremi gönderdim kabul etmediler, sanki hesaptan ödeme yapmışım gibi dekont istediler. Baktım sıkıntı oluyor otomatik ödemede; 5 veya 6 tane müşteri temsilcisi ile konuştuktan sonra iptal edebildim. %90'ı nasıl yapıldığından bir haber.
    Bu durum nedeniyle birkaç müşteri temsilcisiyle görüştükten sonra ertesi gün fatura tutarının yarısını ödememi istediler, hatta bende 59TL'lik faturayı ödersem yarısını geri indirim olarak verirler dediydi konudaki arkadaşlar, meğersem bankadan hesaptan öderken öyle görünüyormuş(Kendileri söylemedi böyle birşey).
    2,5 aydır halen ev telefonu bağlanacak, kaç kere şikayet kaydı açtırdım şikayetvar'a kaç kere yazdım halen bekliyorum.

    Sözün özü bu konuda yazılanlar elbette başınıza gelecek diye bir kaide yok ama başınıza gelebilecek ilginç şeyleri yazıyoruz ki bilerek bağlanın sonra internetsiz vs. kalmayın.
    Neredeyse Dial-up ve adsl çıktığından beri kullanıyorum, birçok internet servis sağlayıcısı ile çalıştım, bu kadar anormal çalışanlara ilk kez denk geliyorum.




  • genel bir bilgi vereyim arkadaşlar telekominikasyon servisleri için bir sorunla karşılaşırsanız direk btk. gov. tr adresinden şikayet kaydı oluşturun anında çmzülüyor.
    cep teledonları, adsl, uydunet kusaca iletişim ile ilgili tüm kanallar için geçerli
    örneğin iptal yaptırmak için de direk oraya yazın bir gün içinde sorgusuz iptal ederler....
    btk resmi bir organdır ve edevletle entegfe hizmet verir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maqnet0

    Arkadaşlar Türknet'e geçeli 2 ay oldu.Ara ara kopmalar yaşıyorum ama şimdilik kesintisiz internet bağlantısı gerektiren bir şeyle uğraşmadığım için pek sıkıntı olmuyor.Ben farklı bir durumdan bahsetmek istiyorum.Arkadaş faturaları geciktirmeden ödeyin.İnterneti ve telefonu bu gecikmeden dolayı kapattılar.Ben de aynı gün içerisinde faturayı yatırdım ama yeni gelen faturaya 24 tL AÇMA KAPAMA BEDELİ yansıtmışlar.Daha önceki hizmet sağlayıcımda böyle bir sorunla hiç karşılaşmamıştım.Bilin istedim.

    hocam bende 3gündür türknete geçtim,2 gündür telefondan ve tabletten bağlandığımda wifiden virüs var diyor ve bisayfaya yönlendiriyor,daha önce ttnetten bağlanıyordum kaç yıl sorun çıkmadı acaba sizdede böyle bişe oldumu




  • wifiyle telefon tarayıcısından bağlandığımda virüs sayfasına yönlendiriyor,bu arada pcyede virüs bulaştı formatlıcam ama tekrar bağlandığımda gene virüs sayfasına yönlendirecek,Konuyla ilgili aradım, herhangi bir çözüm üretmediler. Bu sorunu yaşayan sadece biz miyiz? Bizim internete giren herkesin telefonunda virüs var şuan! Telefon tarayıcısından hiçbir sayfa açamıyoruz. Müşteri hizmetlerini aradım, başka bir problemle ilgilendiler ama bu konuda hiçbir şey söylemediler. Sadece telefonu sıfırlayın diyorlar. Onu yapacağım zaten de sonra yine olacak!
  • FasTBoY kullanıcısına yanıt
    Beni biraz yanlış anlamışsınız. Ben kimseye alın kesinlikle sorun yaşamazsınız falan demedim ki zaten. Elbette insanlar burda sorunları belirticekler sorun yaşayabilirsiniz memnun kalmamış olabilirsiniz ona katılırım. Fakat sorun yaşayan birinin buraya kesinlikle bulaşmayın falan yazması gereksiz geldi bana sadece. Bi o kadar da sorunsuz kullanan var sonuçta.
  • Ttnet'e 2 yıldır 99 tl vermekten sıkıldım.50 mbit/200gb kotalı vdsl2 tarifesi.Bu 60 tl'lik tarifeye sırf taahhüt yok diye geçmeyi düşünüyorum ne diyorsunuz?
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt
    Aksini iddia eden mi oldu?

    Ya gözlerinde sıkıntı var ya da düşünme yeteneğinde.
  • tamamen sınırsız akk sı olmayan paket çıkartsalar keşke.süperonline de tamamen sınırsız(akksız) 99tl türknette böyle bir paket çıkartsa süper olurdu.
  • İyi güzel de şu online işlem paneli sırf laf olsun diye var. Adım soyadımdan başka hiçbir bilgi yok. Lan böyle saçma şey mi olur, telefon desteği de ayrı komik. Olur öyle ya arayın biz şey yaparız diyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: micro77


    quote:

    Orijinalden alıntı: onurguner


    quote:

    Orijinalden alıntı: micro77

    Bugün aradılar...
    Dedim bir sürü şikayet var forumlarda hakkınızda...
    Biz kalite ödülü aldık dedi...
    Dedim ki ...
    Hangi ödülü aldığınız önemli değil, kullanıcının yorumları önemlidir dedim..
    Biz çok ucuz fiyatlı veririz dedi.. Bedava verseniz almam dedim..

    hocam yanlış anlamada ne yani sonuç? adamlar zorla üye olman mı lazım dediler? valla taahüt yok birşey yok.

    yazılanları okumadnız galıba..
    ilk ay bedava denıp fatura kesmeler ...olmadı 2 fatura kesmeler... hattı kapatmayıp bekletmeler...
    bır suru baska sorun ıle ugrasmak ıstıyorsanız siz bilirsinz :D


    hocam okudum. ben daire 3 de oturuyorum. daire 2 de boş oturan yok. o kadar çekindimki 3. kat yani oturduğum dairenin ttnet taahütüm bitmeden 10 gün önce daire 2 için türknete başvurdum belki aylarca beklerim diye bir şansımı deneyim dedim. belki port sıkıntısıçıkabilir diyerekten.
    sonuç 3-4 günde bütün işlemlerim halloldu hemen açıldı internetim. indim hemen binadaki kutuya daire 3 bağlantı kablomu çıkardım daire 2 internetine bakayım dedim. sorunsuz 150 gb kota 72 mbps internet hızım stabil. telfonuda deneyim dedim online işlemlerden görünüyor yurtdışı şehir dışı içi hepsini denedim o da iyi. daha ne olsun birde taahütsüz.. şuan burdaki yazıları okuyup korktuğumdan şuan daire 3 için içinde taahütüm bitmedi ttnet boşta.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 480mrt

    Aksini iddia eden mi oldu?

    Ya gözlerinde sıkıntı var ya da düşünme yeteneğinde.

    pardon sıkıntı ne?
    niye beni etiketlediniz?
    konu nedir?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibariyle internet üzerinden başvuru yaptık, hemen online işlemler kullanıcı adı ve şifresi verdi, yarın evrak göndereceğim, dur bakalım süfeç nasıl işleyecek.
    arkadaşlar bu evraklar hangi kargo ile gönderiliyor acaba.
    her kargo oluyorsa yurdiçi ile göndereceğim çünkü 12-15 arası yurdiçi kargo ücreti indirimli oluyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni abone olan arkadaşlar sözleşmeyi hangi kargo ile gönderdiniz..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deneme1

    An itibariyle internet üzerinden başvuru yaptık, hemen online işlemler kullanıcı adı ve şifresi verdi, yarın evrak göndereceğim, dur bakalım süfeç nasıl işleyecek.
    arkadaşlar bu evraklar hangi kargo ile gönderiliyor acaba.
    her kargo oluyorsa yurdiçi ile göndereceğim çünkü 12-15 arası yurdiçi kargo ücreti indirimli oluyor.

    ben yurtiçi kargo ile gönderdim ertesi gün ellerindeydi sıkıntı çıkmadı
  • 21 aralıkta başvurduğum interneti dün pazar günü olmasına rağmen açmışlar bende nasıl oldu anlamadım
    mesaj geldi kullanıcı adınız şifreniz diye şaşırdım. Müşteri hizmetlerini aradım sıkıntısız şekilde modem kurulumu yapıldı.
    ve kullanmaya başladım.Kargo ile gönderim gününden açılması 4 gün sürdü.
    Hız testi 51 mbps. ölçtüm ttnet 35 mbps (hiç görmedim en fazla 22 ölçtüm) için 81 tl veriyordum 100gb AKN ile. Taahhütüm de yarın
    bitiyordu Dün ttnet dende mesaj geldi. Hizmetiniz bitmiştir bilginiz olsun diye. Ttneti kapattırmakla da uğraşmadım.
    Şuan çok çok iyi TTNET e göre tabi ilerde ne olur bilmiyorum. En azından Taahhüt yok oda bir ayrı avantaj.
  • şuan türktelekom fiber kullanıyorum ben. türknet canlı destekle görüştüğümde altyapınız fiber oldugundan hizmet veremiyoruz o konuma dedi. bulundugum yerde superonline ve uydunet de bulunmuyor bu durumda ttnet harici değerlendirebileceğim başka servis sağlayıcı var mı acaba ?
  • Bu gün Turknet'ten bir hanım aradı.
    Sinirden terledim. Anlatana kadar göbeğim çatladı. Sorunun evime gelen tesisattan kaynaklandığını bu nedenle faturayı ödeyeceğim mealinden bir laf etti.

    Ben de: ''evimdeki tesisatı kontrol ettirdim, ses ve veri taşımada bir sıkıntım yok, çevir sesi de geliyor üstelik: -Çağrı merkezi elamanının da ilk başta buradan internetiniz açılmamış görünüyor, (sonranda yok ankastreye kadar geliyor vs. kıvırmasından bahsettim), çevir sesi geliyorsa bir sıkıntı da yok- dediğini ileterek, madem sorun bende ise buna nasıl emin oldunuz? Evime gelip kontrol yaptırdınız mı? dedim '' Daha fazla uzatmadı ve faturanın iptal edileceğini söyledi.

    Açıkçası ben güvenemiyorum... Çünkü ben interneti kapatacağımda; ''lütfen kapatmayın sorun beden veya sizden kaynaklansa da sorunu çözeceğiz, adam gönderip evdeki hattınızım da kontrol ettireceğiz'' diyen arkadaşın, sözü söylemesi üzerinden 1 hafta geçtiğinde tekrar hatırlatma için aradık, kimsenin böyle bir bilgiden haberi yoktu. Birbirlerinden habersizler.

    Fiyat, HIZ ve Kota olarak RAKİPSİZ. Keşke bana da hizmet verebilselerdi. Sorun yaşadığım için değil, sorunu çözmek için hareket etmemeleri ve içerideki iletişimsizlikleri beni memnun etmedi. Her firmayla sorun yaşarsınız. Sorun yaşadığınız için bir firmaya akın ola kızmayın. Aklınızla ala ederlere, sorunu çözmektense sürüncemede bırakıp sizi zarara uğratıyorlarsa buna kızın ve herkese durumu anlatın ki bir da başkasına yaşatmasınlar/yapmasınlar.

    Sorun yaşadığınız firma varsa Twitter veya diğer toplumsal çoklu ortam (Sosyal Medya) araçların kullanırsanız faydasını görürsünüz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybey -- 26 Aralık 2016; 14:5:46 >




  • Cuma günü kargolamıştım, telekomdan geldiler bugün şaşırdım bu kadar hızlı olmasına burda süründürmediler bağlanırken süründürecekler herhalde :D
  • Evraklarım çarşamba günü ulaştı ben hala açılmasını bekliyorum telekomdan cuma günü geldi diyorlar beni kimse aramadı geldik felan diye internetinizin onaylanması 2 iş günü içinde olucak diyorlarda süründürücekler gibi galiba..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canisev -- 26 Aralık 2016; 22:43:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ustalar benim merak ettiğim de bu 150 gb aşınca ttnet gibi çat diye akk ye geçiyorlar mı yoksa rölantiye mi alıyorlar baya bi gidiyor mu akksiz?
  • 
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.