Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (369. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.992
Cevap
179
Favori
764.366
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam kontrol ettirmekte fayda var. Wifi de modemin oldugu, laptop veya tablet, tel vs ye olan uzakligi onemli. Mesela ben modemle ayni odadayim 1-2mbit lik kaybim oluyor. Pc nin wifi karti da onemli tabi.
  • 30.12.2016 evrakları yolladım. 05.01.2017 telefon hattım ve adsl aktif oldu mesajı aldım buraya kadar normal diyelim ama bugün ayın 14.01.2017 hala int ve tel kullanamıyorum çünkü turk telekom ankastraden hattı çekmedi hala çekmediği için de kullanamıyorum turk.net aradım hala ilgilenecekler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GSakin

    30.12.2016 evrakları yolladım. 05.01.2017 telefon hattım ve adsl aktif oldu mesajı aldım buraya kadar normal diyelim ama bugün ayın 14.01.2017 hala int ve tel kullanamıyorum çünkü turk telekom ankastraden hattı çekmedi hala çekmediği için de kullanamıyorum turk.net aradım hala ilgilenecekler.

    telefonu eve gelip kurmadımı, benimki cuma günü eve geldi kablolar zaten bağlıydı evdeki telefonu açtı biryerlerle konuştu tamam mı tamam falan dediler.
    tel çalışıyor ama internet yok, 48 saat dediler a a ctesi pazar sayılmıyormuş.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • an itibariyle online işlem merkezine girilmiyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt
    Telefonu eve gelip kurmadımı derken? onu anlamadım? ben aslında şuan oturduğum binanın 4. katındaydım. 2. katına taşındık. daha önce burada oturanlar ev telefonu kullanıyorlarmış. ben 4 katta kullandığım interneti kapattırmadım. kapattırmadan 2. kata turknet baglattırayım dedim baglansın ona göre diğer baglantıyı iptal ederim diye dusunmuştum iyiki de oyle yapmışım şuan iptal ettirmediğim vodafone net ile internet sağlıyorum.

    ama merak ettiğim bu turk telekom yetkilisi gelip ankstraden bir kablo çıkarıyorlarmış sanırım birde üzerine not bırakıyorlarmış 2.katın hattı diye bana gelen giden yok. ondan bahsediyorum.bir ev telefon ile denemek lazım aslında belki açılmıştır. ama telefon açılsa bile kablo gelmesi lazım internet modeme onu çektirmek için tt yetkilisi kablonun başlangıcını belirtmesi gerekli değil mi? ona göre elektrikci cagırıp içeri kabloyu uzatacağız sanırım. o işler hakkında bilginiz var mı? teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deneme1

    an itibariyle online işlem merkezine girilmiyor

    Düzeldi
  • biz müstakil evdeyiz, köydeyiz, bu yüzden ankastre olayı yok, dışarıdaki direkten evin içine tek kablo geliyor. apartmanlarda nasıl oluyor bilmiyorum,

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben iptal ettirdim kurtuldum darısı sorun yaşayanların başına 2 aylık ttnet geçeceğim sonra belki turk.net sorunlarını çözerse dönerim yoksa vodafone.net akar.
  • Rodimus01 kullanıcısına yanıt
    Hocam afedersiniz konuya çok uzağım %20 kesinti nedir? Aslında şu yüzden sordum ben de superonline da hiçbir zaman maksimum hız almadım. Ama zaten 4.7 mb-5.2 mb/s hızlar bana yettiği için hiç arayıp şikayet etmemiştim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukayaz -- 15 Ocak 2017; 0:14:29 >
  • farukayaz F kullanıcısına yanıt
    Turknet'in sundugu(vaat) ettigi hizlara yaptigi kesinti hocam.


  • bende bu şekilde yazıyor fakat anlayamadığım turk telekom ekipleri kabloyu göstermediler. elektrikci cagırsam bizim daireye giden kabloyu bulabilir mi? malum modeme hat çekmek lazım nasıl olacak bu işler anlayamadım açıkcası bilgisi olan var mı?
  • İki tane fatura geldi, birinde 40,97 TL, diğeri 59,90TL. 59,90 olanı anladık ta 40,97 nedir çözemedim?! Var mı böyle bir durumla karşılaşan?!
  • Arkadaşlar bir aylığına adsl hizmeti almak istiyorum. Üyelik başlatma ve sonlandırmada sorun yaşar mıyım?
  • QuexSeeL kullanıcısına yanıt
    Ön ödemeli Turk.net'in sistemi.
    Yani Ocak ayının faturası Şubatta değil direk Ocak ayının başında kesiliyor.
    40,97TL olanda büyük bir ihtimalle geçen ay kullandığınız internet. İlk fatura olduğu için sonradan kesiyorlar onu niyeyse.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FasTBoY -- 15 Ocak 2017; 2:46:19 >
  • 20. günün sonunda An itibarıyla internet aktivasyonum tamamlanmıştır. Türknetten mesaj şifre v. s. geldi modem hazırdı zaten girdik... birebir ttnet ile aynı ne az ne çok...

    20 gündür forumu bayağı meşgul ettik, hakkınızı helal edin arkadaşlar, sorunları yine buradan paylaşmaya devam edeceğiz, gitmiyoruz, buradayız...

  • Arkadaslar benim sorunum hat degerlerim 70mbit gormesine ragmen en fazla 40 mbit cikiyor hizim. Ölçüm. Dieek kablo ile yapiyorum. Modemim huwai hg655d daha once ttnetden kalma modem. Kopma hic yok. Acaba neden olabilir. Tesiat yeni.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknokolik35 T kullanıcısına yanıt
    Hattına 52 megabit tanımlıdır. Sanada 40 megabit veriyorlar. Benimde senin gibi. 42 43 megabit hızım var yeterli. Fazlasını napcan. Hat degerlerin saglıklı olsunda.
  • teknokolik35 T kullanıcısına yanıt
    Yukarida belirttim hocam. TurkNET'in %20 yaptigi kesinti hakkinda. Size ozel birsey degil. Ben de 100mbit hiz tanimlamislar ama, 80-81 mbit aliyorum. Şükretmek lazim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deneme1

    20. günün sonunda An itibarıyla internet aktivasyonum tamamlanmıştır. Türknetten mesaj şifre v. s. geldi modem hazırdı zaten girdik... birebir ttnet ile aynı ne az ne çok...

    20 gündür forumu bayağı meşgul ettik, hakkınızı helal edin arkadaşlar, sorunları yine buradan paylaşmaya devam edeceğiz, gitmiyoruz, buradayız...



    hacı bu konuya çok yazdığın için merak ediyorum. kaç hız alıyorsun. download upload ve ping




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rodimus01

    Yukarida belirttim hocam. TurkNET'in %20 yaptigi kesinti hakkinda. Size ozel birsey degil. Ben de 100mbit hiz tanimlamislar ama, 80-81 mbit aliyorum. Şükretmek lazim.

    seninki devede tırnak gibi olmuş. ben hiç görmemiştim 100 verdiklerini max 76mbps sanıyordum.
  • 
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.