Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (555. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.992
Cevap
181
Favori
764.056
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 553554555556557
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • prisonbrk P kullanıcısına yanıt
    cok tesekkurler
  • Başvuru formunu sistem otomatik mi yolluyor?
    Pazar taahütüm bitiyor ona göre başvurmak istiyorum.
  • Sözde yapa altyapısındasınız diyorlardı. Sürekli neden vdsl'e geçmediğim ile ilgili gerek online'dan gerek twitter'dan sorduğum için geçen hafta perşembe aradılar. Yapa santrali yapım aşamasında, süre veremiyoruz bitince yapa altyapısında kullanacaksınız diyorlar. Yapa sorgulama açıldığından beridir yapada görünüyor benim adres. Tamam madem santral yapılmadı, bari 150gb akn'li vdsl kullanayım diye kayıt açtım. Bir hafta oldu dönen yok. Yazık, bunlar yüzünden ev telefonumu Turk Telekom'dan çıkarmak zorunda kaldım.

    Hiçbir şekilde önermiyorum. Gerçi biz önermesek de ne de olsa taahhüt yok diye geçiş yapın diyecekler, buraya sadece olumsuz yorum yapanlar geliyor diyenler olacak ama ben yine de bulunduğunuz tarifeden memnunsanız kesinlikle önermiyorum Turknet'i. Abonelik başlangıcından beri bekliyorum ki bunlar sorunu çözecek ben de olumlu yorum yapacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sage12 -- 2 Haziran 2017; 16:13:37 >




  • Başvurunuzu oluşturduğunuz da daha doğrusu müşteri temsilcisi ile konuşarak başvuru başlattığınızda mail adresine geliyor. Müşteri temsilcisi size anlatıyor zaten gelecek diye. Sözleşmeye abonelik bilgileri girilmiş şekilde geliyor. Siz sadece 2 sayfada isim imza yeri var onları imzalayıp yolluyorsunuz. Bugünden arayarak işlemlerinizi başlatabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThesadisT -- 2 Haziran 2017; 17:20:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gunde aboneligim aktif oldu(evrak kargo vs dahil). Sehir disinda oldugum icin bu aksam kullanmaya baslicam hiz degerlerim icin aksam editlerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçtiğim güne Allah belasını versin. 16mbit olan kampanyadan 75mbit olana geçtim. Vdsl modemim bozuldu tekrar aynı gün 16mbit e geçişimi istedim hemen gerçekleştirdiler. Ekim 2016 tarihinden bu yana hiç bir sıkıntı yaşamadan kullandığım internetin anasını ağlattılar. İp gelmiyor diyorum bana modemi resetle , ayarları düzgün gir falan diye akıl veriyorlar. Ulan gerizekalımıyız o ayarları yapamayacak. 2 farklı adsl modem denedim bu salakların dediklerini uygulamak için, evin diğer odalarına taktım ( aylardır sıkıntı yok ama insan deniyor işte) ama hata devam ediyor. Bu sabah modem kurulumuna elit ekip geldi. Hayırdır dedim modeminizin kurulumunu yapacaz dedi . Sabah sabah 24 tl istedi birde gerek yok kuruluma kolay gelsin dedim yolladım. 3 saat önce tekrar aradım mh temsilcisini şansıma erkek çıktı modeminizde sorun var dedi. Gel dayı beraber kurulum yapalım dedim beraber kurulum yaptık. Utanmadan evet Alp Bey modeminizde sıkıntı yokmuş diyor Hele şükür anladınız dedim. Tekrardan elit ekip için randevu oluşturdular. Sorun şu: türktelekom aktif etmedi! Ama bunlar bu küçücük sorunu koskocaman sorun haline getiriyorlar çünkü çalışanlar hiçbir şeyden anlamıyor ppağan gibi aynı şeyi tekrarlıyorlar. Pazartesi ekip gelecek aaa modemde, hatta sorun yokmuş. Saha ekibine haber vercekler 24 saat içinde internet gelecek. Olan kime olacak bize olacak. Telefondan interneti harcayacaz aşım yapacaz bize boş yere yüksek miktarda fatura gelecek Bu ay son bu kadar macera yeter. Fazlasıyla parayı veririm ttnet e hiç olmazsa piskolojim bozulmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bugün evrakları gönderdim. bakalım pazartesi salı belli olur. ttnetten geçmediğim için bağlantıda sorun çıkacağını zannetmiyorum.
  • Bende şu an hem ttnet var hem turknet ikisinide kullanıyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapa altyapısına filan geçmeyin aman diyim sorunlar peşinizi bırakmaz kota kalktı diye sevinirken rezalet bir internete sahip oldum 5 gündür internetede bağlanamıyorum artık müdahelede etmiyorlar öyle arıza kaydı açık 5 gündür
    internetim sürekli kopuyor çözüm yok mobilden giriyorum düşünün 5 gündür ızdırap oldu.

    Geçmeyin türknete filan tavsiye etmem 20 lira fazla veririm ttnete geçerim en azından bir şekilde sorun çözülüyor.
  • Türknet çok güzel gelsenize







  • quote:

    Orijinalden alıntı: ThesadisT

    Başvurunuzu oluşturduğunuz da daha doğrusu müşteri temsilcisi ile konuşarak başvuru başlattığınızda mail adresine geliyor. Müşteri temsilcisi size anlatıyor zaten gelecek diye. Sözleşmeye abonelik bilgileri girilmiş şekilde geliyor. Siz sadece 2 sayfada isim imza yeri var onları imzalayıp yolluyorsunuz. Bugünden arayarak işlemlerinizi başlatabilirsiniz.

    Teşekkürler.
    Zaten hattım 16mbit destekliyormuş pek bi beklentim yok hız olarak.
  • 350gb olmuş kotam ne mesaj geldi ne birşey ^^
    böyle firmaları severim. steam kampanyalı enpara gibi bişey çıktı bu turknet





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F3point -- 3 Haziran 2017; 3:41:21 >

  • işlerimin yoğun olduğu vakitlerde adeta beni deliye çeviriyor bu dalgalanamaların sebebi nedir böyle




  • ibonline İ kullanıcısına yanıt
    Bence bilinçli olarak yapılıyor. Aşırı yüklenmeyi önlemek amaçlı. Zaten sürekli hız testi yapılmaz. Arada 5-10 kişi çıksa şikayet eden çokta önemli değil diyorlar. Yoksa bir bağlantı kendiliğinden o kadar düşüp kendiliğinden o kadar artmaz. Ya kopar ya yerinde kalır. Sistematik bir komut gönderiliyor olabilir. Yada telekom ile böyle bile anlaşmış olabilirler :)

    Bence sizde dahil olmak üzere hız testlerini ooklanin kendi sitesinden yapalım. Orada testte saat bilgisi de mevcut bu sayede herkes paylaşırsa saat dilimini belki ortaya çıkarırız. Daha iyi bir kanıt olur elimizde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThesadisT -- 3 Haziran 2017; 7:18:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • corpixx kullanıcısına yanıt
    TTnet de 10 gün internetimin olmadığını bilirim hiç bir şekilde çare bulamadılar taki BTK ve Bimere yazana kadar. Bimer cevabının ertesi günü açıldı net. Hemde hiç bir ekip gelmeden sistem üzerinden kontrol ile yapıldı. Yani bizim ülkemizde sorun çözümleri her yerde aynı düzeyde. Turknetin müşteri hizmetleri gerçekten bilgisiz. Bir çoğu belki interneti bile ilk kez orada kullanıyordur. Sizin sorunlarınızı halletmeyen yine telekom çünkü tüm sistem onların elinde. Bunlar taşeron:) Kendi alt yapılarında ise yeniler. Onda bile telekomun dolaplarını kullanıyordurlar kesin. İnşallah düzelir sorununuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _DarthVader_

    Geçtiğim güne Allah belasını versin. 16mbit olan kampanyadan 75mbit olana geçtim. Vdsl modemim bozuldu tekrar aynı gün 16mbit e geçişimi istedim hemen gerçekleştirdiler. Ekim 2016 tarihinden bu yana hiç bir sıkıntı yaşamadan kullandığım internetin anasını ağlattılar. İp gelmiyor diyorum bana modemi resetle , ayarları düzgün gir falan diye akıl veriyorlar. Ulan gerizekalımıyız o ayarları yapamayacak. 2 farklı adsl modem denedim bu salakların dediklerini uygulamak için, evin diğer odalarına taktım ( aylardır sıkıntı yok ama insan deniyor işte) ama hata devam ediyor. Bu sabah modem kurulumuna elit ekip geldi. Hayırdır dedim modeminizin kurulumunu yapacaz dedi . Sabah sabah 24 tl istedi birde gerek yok kuruluma kolay gelsin dedim yolladım. 3 saat önce tekrar aradım mh temsilcisini şansıma erkek çıktı modeminizde sorun var dedi. Gel dayı beraber kurulum yapalım dedim beraber kurulum yaptık. Utanmadan evet Alp Bey modeminizde sıkıntı yokmuş diyor Hele şükür anladınız dedim. Tekrardan elit ekip için randevu oluşturdular. Sorun şu: türktelekom aktif etmedi! Ama bunlar bu küçücük sorunu koskocaman sorun haline getiriyorlar çünkü çalışanlar hiçbir şeyden anlamıyor ppağan gibi aynı şeyi tekrarlıyorlar. Pazartesi ekip gelecek aaa modemde, hatta sorun yokmuş. Saha ekibine haber vercekler 24 saat içinde internet gelecek. Olan kime olacak bize olacak. Telefondan interneti harcayacaz aşım yapacaz bize boş yere yüksek miktarda fatura gelecek Bu ay son bu kadar macera yeter. Fazlasıyla parayı veririm ttnet e hiç olmazsa piskolojim bozulmaz.

    İlla bağırıp çağırmak lazım. Dün akşam şikayetvar.com'a şikayet yazdım. Bu sabah 09.30 da Turktelekom saha ekibi geldi. O gerizekalılarda hala modem kurulumu yapmaya çalışıyor. Neyse yaptılar ebesini gördü 20 dakika kadar uğraştılar sorun port ile alakalı çıktı. Hakkınızı arayın gençler sessiz kalmayın. 7gb internet paketimden 3 gb kaldı dediğim gibi aşım yapsak her türlü bize girecek. Yazın her yere bimer'e , şikayetvar.com'a filan ertesi gün sorununuz hallolur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 3 ay oluyor turk net e geçeli. İlk zamanlar sıkıntı yaşadım çok. Sözde 16 mb hız veriliyordu ama ben 6 veya 7 mb alabiliyordum. Son zamanlarda ki hızım ise bu. Şimdilik beni idare ediyor




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün internet çok yavaş turknet 75 mbps kullanıyorum 1 mbps bile gelmiyor Malatyadayım böyle bi sorun yaşayan var mı başka???

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar türk net gerçekten bu fiyata göre çok güzel.

    Bu da benim ss



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farego -- 3 Haziran 2017; 11:58:48 >
  • bu adresten hız testi yapıyorum. çok sade ve hızlı. tavsiye ederim. iptv için hız testi yapmışlar.

    http://iptvlinkusa.speedtestcustom.com/
  • 
Sayfa: önceki 553554555556557
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.