Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.992
Cevap
180
Favori
764.113
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Duvarın falan delinmesi gerekmiyor mu birde eskiden 6 7 megabiti rahat alıyordum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senersen kullanıcısına yanıt
    Anlık bir sorun oluşmuş olabilir diye düşünüyorum. Hizmet almaya başlamadan iptal ettiriyorsan zaten fatura cıkmaz. eğer aktif oldu ise kısmi bir fatura cıkar tabi. Çakal yorumu olay gerçekleşmeden yapılması garip olmuş. Sanırım baska bir nedneden ötürü güvensizlik oluştu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doominsert -- 20 Nisan 2016; 16:19:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: senersen

    iptal ettirmek için şimdi aradım
    iptal ekranımız sistemsel bir arızadan ötürü çalışmıyor dedi ama ben kaydınızı alıyorum dedi. ilerleyen saatlerde tekrar arayın dedi. ben dedim eğer bir fatura çıkarsa dedim kesinlikle ödemem. tam bir çakal firma uzak durun. bulaşmayın derim. alternatif sağlayıcılara yönelin

    2 ayri aboneliğim var neredeyse iki aydir kullanıyorum, hic bir art niyetelerine sizin tabirle cakalliklarina denk gelmedim. Daha önce çakal görmediniz herhalde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hero0

    8 megabit ttnet kullanıyordum hızı kotayı asmadığım zamanlarda 6 7 mb görüyordum türknet hattımın en fazla 4 ü kaldıracağını söylüyor karsı komsum 16 megabiti rahat kullanıyor bu gidişle türkneti bırakıcaz gibi

    Komşunuz 16mbit uzerinden 12, 13mbit hıza ancak ulasiyordur. Musteri hizmetlerinden komşunuzun hiz degerlerinden emin olarak hiz artirimi isteyin. Buna rağmen olmuyorsa ic tesisatla ilgilenmeniz gerekebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaç tane turk.net avukatı var burda
  • Arkadaşlar bende geçmeyi düşünüyorumda modem vermiyorlar değil mi?
  • bu kadar turknet avukati olduğunu bilip sorununu niye burda anlatıyorsun o halde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kayseri204 kullanıcısına yanıt
    Ucretsiz olarak vermiyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kasvet-efza

    Ucretsiz olarak vermiyorlar

    Bende internet baglatmayı düşünüyorumda geçsem mi acaba telefon olmuyor değil mi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kayseri204

    quote:

    Orijinalden alıntı: kasvet-efza

    Ucretsiz olarak vermiyorlar

    Bende internet baglatmayı düşünüyorumda geçsem mi acaba telefon olmuyor değil mi

    Web sitesine bakin kampanya adi özgür iletişim telefon dahil 60 lira

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türk.net e geçişte baya sıkıntı çektim bir takım yanlışlıklar yüzünden 20 gün falan sürdü ama şuan çok memnunum ping olsun hız olsun gerçekten süper tavsiye ederim
  • Arkadaşlar Dsmart NET + TV abonesiyim taahhütüm 15 Nisanda bitti. 16mbit ADSL hizmeti + Full TV pakete 70 lira ödüyorum ve Ev telefonuda eklenince her ay 100-110 lira gibi bir para cebimden çıkmış oluyor. Ay sonuna kadar mevcut internet/tv aboneliğimi sonlandırıp fiyatı uygun olan farklı bir ISP'ye geçmeyi düşünüyorum. Bulunduğum bölgede fiber hizmeti ne yazık ki yok.

    Yarın Turkneti arayıp taşıma işlemleri ve kampanya hakkında bilgi almayı düşünüyorum ama kullanan arkadaşlarada bir kaç soru sormak istedim.

    * DsmartNET'te TTNet alt yapısı ile ADSL 16 mbit hızı sorunsuz olarak alıyorum ve 1,4 ~ 1,5 mb hızında sorunsuz indirme ve kopma vb.. olmadan kullanabiliyorum.
    TürkNete geçince farklı bir durum olur mu ? hız ve bağlantı ilgili bir problem yaşar mıyım ? Bazı arkadaşlar 16mbit hızı Turknette alamadığını söylemiş ama daha öncede aynı hızları kullanıyor muydunuz ?

    * Ev telefonu annemin üstüne fakat telefon üzerinden gelen Dsmart Net aboneliği benim üstüme kayıtlı. Telefon ve interneti taşıma işleminde bir sıkıntı yaşar mıyım ?

    Hat Değerlerim:



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A fine day to die -- 20 Nisan 2016; 22:06:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Benim sorunumuda hallettiler 10 megabit falan hız alıyorum yetiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hattın hız değerlerinde problem varsa iç tesisatta hata olması çok yüksek. Ben ttneti yeni altyapı çekilen ve yeni yapılan apartmana nakil yaptırırken hız problemi yaşadım.3 mb görüyordu. Ttnet elemanı yaptığı kontrolde tesisatı çeken ters bağlamış dedi ve evin duvar icindeki tesisata müdahale zorunluluğu yokken değişimi yaptı ve 14 mb hız aldım. Elektrikçiye kontrol etmenizde fayda var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turknet 46 kuruşluk bugun çekim yapmış kredi kartımdan yarın arayıp haşlayacağım. böyle iş olmaz kafana göre iyi gel 3000 limitim var hepsini çek olur mu böyle şey. en güzeli sanalkartı tanımlayayım vereyim 60 tl limit. ne varsa çeksin.
  • vdsl seçeneği yok mu?
  • Yine bir türknet macerasıyla karşınızdayım.

    1 adet türknet üyeliğim var sorunsuz 2 günde süperonlinedan geçirdim türknete ama kaşı apartmandaki diğer katı türknete geçiremedim.

    2.ev için 3 nisanda başvurdum belgeleri yurtiçi kargo ile gönderdim teslim edemediler 5 gün boyunca kargo gitti-geldi en son arabaya atlayıp gittim elden verdim evrakları 10 nisanda hala bekliyorum.
    Her aradığımda bana sabit telefonun sağlayıcısı arab(türk) telekom zorluk çıkartıyor diyorlar. Ne gibi zorluk olduğunu soruyorum gerekirse gideyim arab(türk) telekom ile sorunu ben çözeyim diyorum ses yok.

    Firma kurum görünümünden çok uzak, söylemiştim tekrar söyleyeyim aşırı amatörce işleri var.

    1 aya gelirse internet 1 hafta boyunca tüm mahalleye dağıtacağım ssid adını şifre olarak yazarak.
  • A fine day to die kullanıcısına yanıt
    1)Hersey aynı, ne hız alırsan o.

    2)Abone olurken hat sahibi değilim seçeneği ile ilerlemelisin. Evraklarda hem telefonun yasal sahibinin imzalyacağı hem de İnternet sahibinin imzalaması gereken alanlar mevcut. Yani hiçbir sıkıntı olmaz.
  • doominsert kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler
  • Merhaba, bende ttnetten Türk nete geçiş yaptım.
    10.04.2016 - İnternetten abonelik gerçekleştirdim.
    11.04.2016 - Evrakları gönderdim.
    12.04.2016 - Evrakları teslim aldılar.
    20.04.2016 - Ttnet iptal oldu ve 2 saat sonra Turk net aktifleşti. ( bu arada kullanıcı adı ve şifre mailleri vs. gönderildi )

    İlk yaptığım hız testinde 13mb download, 0.69mb upload hızı görüntülendi. Ben şimdilik memnunum ileride ne olur bilemem tabi...

    Ancak genel tespit olarak, firma gerçekten amatör bir yapıya sahip, müşteri hizmetleri yeterli bilgi birikime sahip değiller sakın ttnet müşteri hizmetleri gibi bir karşılama beklemeyin:) Ancak İnternet kullanımı olarak ttnet kullanırken ne hız aldıysam aynı hızlarda hatta bir tık üzeri bile olabilir..

    Bir bilgilendirme yapayım, evraklarınız kısa sürede ulaşsın istiyorsanız mutlaka Sürat kargo ile göndermeyi deneyin, hem yeri biliyorlar hemde sabah mutlaka erken saatte teslim ediyorlar, benim evraklarımı saat 09:20 de teslim etmişlerdi.




  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.