Şimdi Ara

Turk.Net Kurnazlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evimi taşıdığımdan beri internet konusunda rezillik çekiyorum. Ankara Batıkent semtinde Kentkoop mahallesinden , İlk yerleşim mahallesine taşındım. Normalde bilen bilir Batıkentin bir çok yerinde fiber bulunmaktadır. Taşındığım yerde malesef fiber yoktu. Vodafone fiber kullanırken bir anda daha düşük hıza geçecektim bu yüzden vodafone cezasız iptali seçtim. İnternet araştırmalarım sonunda Turk.net e geçmeyi kabul ettim. Ondan önce 16 mbps kullanmaya razı olduğum halde bir maceraya kalktım Turk.net sorunumu belki halleder diyerek başvurdum. Bütün altyapı aramalarımda 39 Mbps hızını hattımın desteklediğini ama boş port olmadığını yazıyordu. Ben yinede 16 mbps hız alabilirsem şükür edecektim ama yine bir umut diyerekten Turk.net e abonelik işlemlerini başlattım.

    -İlk gün sabahtan Türk telekomdan bir yetkili aradı ve beni uyardı; dedi adresinizde boş port yok haberiniz olsun. Sanki beni uyarmaya çalışıyor gibiydi belkide ben anlamadım. Durumu Turk. net e ilettim ama ne hikmetse boş port sağlandı ve bağlantınız sağlanacaktır dediler.

    Oyalama taktiği olduğu açık ve netti. 1 hafta oldu bugün itibariyle. Hergün Türk telekom kaynaklı arıza var yalanları devam ediyor. Heryer internet var şehrin göbeğindeyiz ama sanki yalancıyız gibi, madem internet var komşularınızdan internet numarasını isteyin bakalım diyorlar. Halbuki adresten bile sorgulatabilirsin o yetkin varsa eğer. İşin ilginç yani şu an altyapı sorgusu yaptığımda boş port yok uyarısıda almıyorum. Karmakarışık bir durum oldu.

    -Bugün iptal talebimi ilettim.


    Edit:

    -Ekran görüntüleri eklendi.

    -Bir de Yüksek fiyata lafta indirimli gibi VDSL modem aldık. Sanki internet hemen gelecek gibi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sworn -- 21 Ocak 2022; 10:43:24 >







  • Ek görüntüleri ispat amaçlı eklenmiştir.
    Turk.Net Kurnazlığı
    Turk.Net Kurnazlığı
    Turk.Net Kurnazlığı
    Turk.Net Kurnazlığı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba, detaylı kontrol edebilmem için müşteri numaranızı ve konu linkini PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.