Şimdi Ara

Türk.net sahtekar bir firmadır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba hiç kullanmadan 1 adet fatura ödedim. İptal SMS inden sonra fatura kesip ödemediğim için yasal işlem başlatacaklarını belirten sahtekar bir firmadır. Akşam eve geçtiğimde tüm tarihleri tek tek verip nasıl sahtekar bir firma olduklarını ve uzak durulması gerektiklerini ispat edeceğim.
    Birisi okuyorsa hizmet no: 2642799539

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • turknet mağdurları arasına hoş geldin
  • 2016 ağustosta 2 gun kullandim ve net hizmeti alamadim. 2.5 ay ot cop diyerek catir çatır faturalari aldılar. En sonunda iptal ettim gitti. Bugün bir mail aldım hala 39.5 TL borcum varmış. Adinda Türk geçince geçirelim mi diyorlar bu firmalar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imza da konu var sayfa sayfa şikayet yazıyoruz

    forumda bazı sivrizekalılar turk net gayet iyi hizmer veriyor kullanıcılar sabırsız diyor tabiki 15 yaşında evde boş boş oturan kişiye hava civa geliyor ama biz ticari kayıp yaşıyoruz bizle aynı değiller...
  • Turknet merdiven altı firma hizmeti çok kötü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 1 aydır uğraşıyorum iptal edebildim sonunda internete hiç bağlanamadım umarım para almazlar çünkü hiç bağlanamadım apartmanda altyapı yokmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şanliurfa ilçesinde yaşiyorum araştirmalarima ragmen tukenet uygun geldi araştirinca yorumlardan sogudum korkumdan dolayi gecemedim gecmek istemedim onca şikayet görünce ilk defa duydugum netspeed buldum yorumlar iyi gibiydi fiyatta uygundu ilk defa riske girdim sinirsiz kota 16 mb veriyolardi tm dedim riske girdim asus ac55 modem aldim baglanti oldu dediler akşam kurulumu yaptim 11 mb görüyor şuan. ayrica bulundugum yer turktelekom santraline 1 km uzakti 8 mb veriyo turktelekom ama verdklerinden iyi değer aldim şukur böyle devam ederse yaşarim:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cboy60 kullanıcısına yanıt
    Eger başvuru yapip sistemde bagli veya onaylandigi an kurtulamazsin o fatura ödenicektir ki öyle duydum kullanicilardan..netspeed gec:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, hiçbir kullanıcımızdan haksız kazanç elde etmek istemeyiz. Siz hizmetinizi iptal ettirmişsiniz. Tarafınıza çıkan son faturanızı ödemediğiniz için sistem sizi otomatik olarak idari takibe yönlendirmiş. Şuan sistem üzerinden faturanızın incelenmesi için 17548205 numaralı destek kaydınız var. Arkadaşlarım hizmetinizi kontrol etsinler, sizinle detaylı bir bilgi paylaşacaklar.
  • orion98 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, isterseniz bunu bir kontrol edip size yansıyan ücretin neden kaynaklandığını söyleyelim. Eğer bir hata varsa destek kaydı açarak hizmetinizi kontrol ettirelim. PM üzerinden bana ulaşabilirsiniz.
  • Bir firmayı kötülemek ne kadar kolay olmuş ülkemizde. Bir problem olduğu zaman hakkını aramak istiyorsan git btk ya, tüketici mahkemesine başvur kardeşim. Firmayı karalama. Benimde türknetle ilgili faturamda sıkıntı oldu, arkadaşını getir kampanyasıyla gelmeme rağmen 2 adet fatura ödedim 1 ayda. Sonra destek talebi açtım ve işin gerçeğini öğrendim problemim kalmadı. Sizinde aynısını yapmanızı, destekle iletişime geçip derdinizi anlatmanızı öneriyorum. Hiç kullanmadan demiştiniz bide, acaba hattınız açıldı ama siz stabil bir biçimde interneti kullanmadınız mı yoksa sizin hattınız açılmamasına rağmen mi fatura ödediniz bunu da merak ediyorum doğrusu..
  • cboy60 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmeti bağlayıp sizin kullanıma başladığınızdan sonra fatura sistemi işlemektedir. Siz bu durumda bir sorun yaşamazsınız.
  • 1 aydir takilmadan sinirsiz turknet kullaniyorum.Bana gorede süper bi hiz veriyorlar.Firma karalamak oyuncak olmus.Rahat bi sekilde kullananda cok adam taniyorum.İyiki sizin gibi bos yapan tipleri dinlemeyip baglatmisim.Sizler sorun çözmek degil firma karalamak icin ugrasan bi grup avelsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ödeme peşin olunca adı sahtekar mı oluyor? turk telekom superonline gibi sürpriz fatura olmazsa rahat edemiyoruz sanırım
  • Turknet sikayet konulari son zamanlarda iyice artti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.