Şimdi Ara

TurkNet'ten Haziran 2023'e kadar sabit fiyat garantisi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
1
Favori
19.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt
    Netspeed, bu Türknet'ten daha iyi emin olun her yerde pohpohlanarak Türknet reklamı yapıyorlar boş iş.

  • Siyah Tavsan kullanıcısına yanıt
    İlk başta cidden iyilerdi baktılar kullanıcılar çoğalıyor zam üstüne zam yaptılar surekli bahane uydurdular en ufak gelisme olmadı internette b*kunu çıkardılar 1000mbps altı kullanmak turknette bana göre mantıklı degil

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Standart Haziran zammı ? Bi değişiklik yok. Daha uygun fiyata 2 yıl taahhütlü birşey denenebilir 100mbit altındaysanız. Zam konusunda mailler

    TurkNet'ten Haziran 2023'e kadar sabit fiyat garantisi!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söz geçirmicem

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Minimum 15 yıl TTnet kullandım, Youtube da video dolmuyordu, takılıyordu. Arıyorum yok kablo tesisatınız eski, yok virüs olabilir yok bilmem ne diye diye senelerce paramı aldılar. Abartmıyorum internet hız problemlerim nedeniyle her ay ekip geliyordu, hatta adamlarla o kadar içli dışlı oldum ki eve davet edip çay içtik, modeme kadar olan hattı rica minnet kontrol ettirdim. Gittim yeni hat çektirdim, hattın desteklediği en üst hız tarifesine filan geçirdiler beni yok abi olmadı. Sonra artık yeter dedim ve yaklaşık 5 sene önce Turknet'e geçtim, internet bir anda rokete bağladı. TTnet'e verdiğim tüm paralar haram zıkkım olsun, senelerce bana çektirdiler youtube dan video bile izleyemediğim internete çuvalla para ödedim, bedava bile yapsalar yine geri dönmem.

    Elektriğe %127 zam yapılmış, yakıt %200 ü geçiyor marketlerde her şeyin fiyatı x3 olmuşken bu zamlara bu kadar tepki göstermediniz anasını satayım.
    Turknet'i savunmak bana düşmez ama 140 lira bence Türkiye şartlarında en hızlı internet hizmetini kullanmak için makul bir fiyatttır. Daha iyi hizmeti daha uyguna alabileceğini düşünen tabii ki diğer sağlayıcılara başvurabilir ki dediğim gibi Turknet Türkiye'deki en hızlı internet sağlayıcısı, başına dert almak isteyen geçsin TTNET'e de görsün.





  • B-veritas kullanıcısına yanıt

    Türknet'in kendi altyapısı değilse alınan internet adsl - vdsl ise yine Türk telekom üzerinden alınıyor. Yani ttnet'ten almışsın, türknet'ten almışsın farketmiyor. Fiyat ön plana çıkıyor.


    Alınan hizmet aynı hizmet.


    Burada şikayet eden çoğu kişi zaten adsl, vdsl kalitesizliğinde internet kullanıp 140 lira ödeyecek olan insanlar.


    Bireysel hikayeniz üzerinden bir genelleme yapmanız aşırı saçma. Ben de yıllarca ttnet kullandım, sonra fiyatı sebebi ile vodafone, türknet, dsmart vs. kullandım. Hepsinde aldığım hizmet kalitesi aynıydı çünkü interneti veren vdsl altyapısı ile telekomdu.


    Yani sizin bireysel hikayeniz bir şey ifade etmiyor burada. İnsanlar sonuna kadar haklı tepkilerinde. 8mbps adsl kullanan da, 16mbps, 25mbps vdsl kullanan adam da, türknet'in fiber altyapısını kullanan adam da aynı ücreti ödüyor. Ortada büyük bir saçmalık var, çünkü fiyatlar aynı, alınan hizmet kalitesi farklı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 8 Mart 2022; 13:19:59 >




  • Kelime oyunu başka bir şey değil. Zaten her sene zam yapıyor. +10 -10 TL fark ile başka iss'ye geçilebilir ki ben haziranda turknet'i bırakacağım. Mahalleme de gigafiber getirecekleri yok zaten. Turknet'de durmanın hiç bir anlamı yok artık. 35/6mbps.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afachan -- 8 Mart 2022; 13:31:31 >
  • Bizim forum zam haberini paylaşınca uyarı geldi galiba şimdi de özür dilemek için reklam paylaşmış :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 16 mpbs hiz alan adama internet 140tl dersen kusura bakma . Laf oyunlarıyla napsak diye düşünüyorlar artık ya çoklu paket yapacaklar ya 12 şer 24 er aylik taahhütlü paket çıkaracaklar kelime oyunlarını yiyen yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde aldığım hız 78/8.

    Bana göre hala uygun bir fiyat. Başka yere geçsem aynı hızı alamam. Sorun yaşamıyorumda.

    Ama başkası için hiç uygun olmayabilir. Herkese aynı hızı veremiyorlar.

  • ARKADAŞLAR 7 yıllık Türk net kullanıcısı olarak ilk faturam 49 tl idi. bu her sene 10 tl zam ile 59 69 79 89 diye gitti. en son 99 tl idi. ve 99 tl den bi anda 4 yılın ilerisi faturasını şimdi istiyorlar.bu tuzağa düşmeyin. hakkınızı arayın coktaaan başka operatörler araştırmasına başlayın ki mayıs haziran da bunların başka oyunlarına gelmeyin.netspeed şimdilik iyi gözüküyor. ayrıca aradığnızda hemen müşteri hizmetleri var. bunlar gibi netsiz kaldığınızda bize destek kaydı acın biz 3 gün icinde döneriz diyenlere bakmayın.

    Ne yazıkki diyerek başlıyorum Türk net in hiç bir cazipliği kalmadı. önceden uygun fatura ve olabildiğince iyi hizmet alıyorduk artık uygun fatura yok iyi hizmetse söyle eğerki alt yapınızda sorun yoksa Türk net de de sorun yok. alt yapınız bozuksa geçmiş ola türk net le uğraş dur.


    yaptıkları açıklama cocuk kandiriyorlar heralde. 1 yıl zam yokmuş lan zaten 1 yılda bir yapıyorsun. 2023 haziran da yeni zamı zaten vericen neyin garantisini veriyorsun.





  • Valla altyapı yatırımını bir tek Türknet yapıyor, bundan dolayı 140₺ olsa da kalacağım. En azından altyapıya katkım olmuş olur, belli mi olur belki bir gün bana da uğrar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eee? 1 sene zam yapmamış olacak gene haziranda zam yapacak. Normalde zaten hep haziranda zam yapıyor türknet. Haber değeri yok bunun boş..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Altyapı TTNET'in olsa da aldığımız hizmet aynı değil. Bana da aynısı oldu. TTNET kullanıyordum. TurkNet'e geçince birden internet hızlandı. Hâlâ da TTNET altyapısındayım ama iki yıldır kalite fark ediyor. Bölgemde herkez TTNET'den kaçma derdinde.

  • Herkese selamlar. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Türkiye'de internet altyapısı yok . İnternet çok aşırı uçuk fiyatlari seyrediyor.. internet firmaları resmen bir dolandırıcı gibi.. ben şuan Avusturya da yaşıyorum. Evimde kullandığım internet ile trde kullandığım internet arasında everest kadar bı fark var😆 birde trdeki internet fiberoptik .. Avusturya da evimde kullandığım internet ise kablolu.. en basit örneği vereceğim burada PlayStation da 3 saatte indirdiğim granturismo 7 Türkiye'de 2 günde indi.. yemin ediyorum şaka gibi bide 140tl para ödüyorum yazık hız yükseltildi diyip milleti kandırıp dolandırıyorlar resmen yapılan olay bu!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyaskoooo.

  • Sıkıntı yok kapatıveririz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zaten hep haziranda zam geliyordu lakin bu beni yinede turknet den vaz geçirmeye yetmez . Fiyat benim gibi hız alanlar için makul bir değer olabilir ama düşük hız alan varsa uygun değildir. TurkNet'ten Haziran 2023'e kadar sabit fiyat garantisi!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hem ailemde hem benim evimde turknet var. Sürekli bir sorun ayrıca adresimde 100 mbit olmasına rağmen 40-50 anca alıyorım istanbulun göbeğinde. Aileminkide sürekli kopuyor. O kdr ücret yatırıp eve çağırdık. Yok kablo oksitlenmiş yok şu bu. Geldi düzelttiler güya ama hiç randıman alamıyoruz. Millenicom geçmeyi düşünüyorum haziranda. 100 tl civarı sanırım o. @turknet

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hem taahhüt yapmıyor, hem de sabit fiyat garantisi veriyor...
    Kullanıcıyı bağlayan hiç bir şey yok; hangi firma bunu yapıyor...
    Zam diye ağlamayın, her şeye her gün zam geliyor...
    TurkNet devamke

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.