Şimdi Ara

Turk.Net VDSL değelere bakarmısınız.(şaşırtıcı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim anlamadığım şu türk Telekom ekini vdsl destegi yok vdsl alamazsınız diyor fakat şuan vdsl ile bağlıyim 2mb down 1mb up değerim var kopma sorun da yok vdsl destekli olmayan yerden nasil vdsl bağlanabiliyorum?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Benim değerlerde bu şekilde
    59 mbps dowland alıyorum ancak 4 mbps uploadın 1.5 ini zor gürüyorüm sizdede böyle mi ?
     Turk.Net VDSL değelere bakarmısınız.(şaşırtıcı)
     Turk.Net VDSL değelere bakarmısınız.(şaşırtıcı)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreylcn06 -- 14 Aralık 2016; 17:12:20 >




  • güncelleme tt ekibi gelip hattı ayarladı 75 mpbs hız alıyorum kopmadan sıkıntısız

     Turk.Net VDSL değelere bakarmısınız.(şaşırtıcı)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgboy1616 -- 6 Ocak 2017; 18:11:33 >
  • mgboy1616 kullanıcısına yanıt
    Bu eski tip dolaplardan . Bölgende tip 7 kabin olması gerekiyor VDSL alabilmen için. Genel müdürlükteki sistemler vdsl desteği var diye vdsl verildi galiba ama uzun mesafelerde vdsl işe yaramaz. Hattını adsl çevirttir öyle kullan.
  • 75 mpbs hiz aliyorum diyorum hocam sıkıntısız okumadınız sanırım? TT ekibi mühadele edip ayar cektir suan vdsl2 ile 75 mbps sorunsuz pingsiz bagliyim 1 haftadir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mgboy1616

    arkadaşlar dolab bu benim yerde arkadaki sürücü kursu işaretlediğim... bu dolaptan vdsl verebilirler mi şuan vdsl ile bağlanıyorum ama hız düşük tt ekibide burdan vdsl alamazsınız diyor ama vdsl ile bağlantım ve internetim var şuan anlamış değilim Turk.Net VDSL değelere bakarmısınız.(şaşırtıcı)

    buda hat değerlerim
     Turk.Net VDSL değelere bakarmısınız.(şaşırtıcı)


    Hangi tarihten kalma o hocam? Ben elazığda yaşıyorum her yerde T7 kabinler var ama koca İstanbul'da böyleleri var

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam suanki degerleri koydum görmüyor musunuz ? Sorun halledildi sorun yok vdsl kullanıyorum son attığım fotoya bakın
  • Bu dolaptan nasıl vdsl alıyorsunuz bende buraya takıldım
  • Bu dolaptan mi veriyolar artık bilmiyorum ama efsane hiz var allaha şükür sorunsuz
  • Benimde hat bu dolaptan geliyor. Yeni tip Dslam kabine uzaklığın 250m civarında. Zaten mantıken de koca dolaptan her yere kablo çekemezsin. Özellikle küçük 3- 4 katlı yerlerde böyle. Yeni Dslam dan 100-300 m arasında yoğunluğa göre toplu çeker, oradan dağıtılsın.
  • Teşekkürler şuan bu hızla sorunsuz hat değerlerim de bu şekilde



     Turk.Net VDSL değelere bakarmısınız.(şaşırtıcı)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgboy1616 -- 9 Ocak 2017; 1:3:39 >
  • mgboy1616 kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun :) benimde dolap böyle eski tip dolaplardan bana vermediler vdsl2 size vermişler hayret doğrusu benim de ana santrale uzaklığım 500 metre civarı bana da verebilmeleri lazım siz başvurunuzu direkman vdsl2 olarak mı açtırdınız ? Türknet kaç mbps destekler dedi hattınız ?
  • Superonline adsl kullanıyorsum turknet basvuru icin aradim vdsl destekledigini 75 e kadar alabilecegimi soylediler 3 gun icinde turknete tasindi internet ilk basta baglanti gelmedi sonra dsl sinyali geldi vdsl baglantisi ile ama 2mb hiz vardi ariza kaydi oluşturduk tt ekibi aradi beni vdsl desteklemedigini turk telekom bile kendi müşterilerine vdsl vermediğini söyledi yaklasik 15 20 gun ariza kaydi acik kaldi en son eve gelip kontrol yaptilar tt ekibi sonrasinda 75 mb hizla vdsl baglantisi sağlandı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mgboy1616

    Superonline adsl kullanıyorsum turknet basvuru icin aradim vdsl destekledigini 75 e kadar alabilecegimi soylediler 3 gun icinde turknete tasindi internet ilk basta baglanti gelmedi sonra dsl sinyali geldi vdsl baglantisi ile ama 2mb hiz vardi ariza kaydi oluşturduk tt ekibi aradi beni vdsl desteklemedigini turk telekom bile kendi müşterilerine vdsl vermediğini söyledi yaklasik 15 20 gun ariza kaydi acik kaldi en son eve gelip kontrol yaptilar tt ekibi sonrasinda 75 mb hizla vdsl baglantisi sağlandı

    Bende şuanda superonline kullanıyorum yalın adsl taahhütüm var temmuz ayına kadar türknet sayfasından sorgu yaptığımda 35 mbps e kadar vdsl2 alabilir gösteriyor burda yazanlar doğru mu acaba gerçekten ben telekom kullanırken çok denedim geçmeyi ama geçememiştim. Türknet birde ev telefonu istiyor illaki sanırım değil mi?




  • Evet istiyor ama tt ekibi gelip kabloyu kapina kadar çekiyor 35mb diyosa doğrudur verirler ama sorun yasarsan peşini bırakma biraz uğraş mutlu sona ulaşırsın :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mgboy1616

    Evet istiyor ama tt ekibi gelip kabloyu kapina kadar çekiyor 35mb diyosa doğrudur verirler ama sorun yasarsan peşini bırakma biraz uğraş mutlu sona ulaşırsın :)

    Geçen sene az uğraşmadım geçmek için telekomda şimdi SOL daki taahhütüm bitince artık geçmeye bakarım. Vermezlerse yine artık kabinin değişmesini beklemekten başka çare kalmaz. Sizin ana santrale uzaklığınız ne kadar hocam? Birde SOL kullanırken adsl kullanıyormuşsunuz ya sol da kullanırken ki hat değerlerinizin olduğu resim var mı acaba ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tezekos -- 9 Ocak 2017; 15:11:23 >
  • Değerler yok malesef ama solda 3mb adsl kullamiyordum daha fazla veremiyolardi santrale uzaklığım 1km felan sanırım ama hemen yanimda bu eski saha dolabi var işte hattim ordan geliyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mgboy1616

    Değerler yok malesef ama solda 3mb adsl kullamiyordum daha fazla veremiyolardi santrale uzaklığım 1km felan sanırım ama hemen yanimda bu eski saha dolabi var işte hattim ordan geliyor

    Benden çok daha uzaksınız santrale :) diyecek birşey bulamıyorum artık :) bana vermediler :)



    Fixnetten sorgu yapınca ne diyor ?
  •  Turk.Net VDSL değelere bakarmısınız.(şaşırtıcı)

     Turk.Net VDSL değelere bakarmısınız.(şaşırtıcı)



    Vodafone ve fixnet sorgulari böyle çıkıyor




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mgboy1616



     Turk.Net VDSL değelere bakarmısınız.(şaşırtıcı)

     Turk.Net VDSL değelere bakarmısınız.(şaşırtıcı)



    Vodafone ve fixnet sorgulari böyle çıkıyor

    Hocam sizin orda geniş bant kabin var bu sonuca göre sizde o kabine bağlısınız resimde gösterdiğiniz eski tip kabine bağlı değilsiniz sizin vdsl2 kullanmanız normal bende yok böyle bir durum sadece eski tip kabin var.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.