Şimdi Ara

Türk Netin Umursamamazlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yalı Mh. 6474 Sokak / Karşıyaka adresinde Cumartesi sabah internet gitti ve bugün bu saat itibariyle hala gelmedi. Olayın garip yanıysa online işlemlere giremiyorum, sms kodu gelmiyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum. Canlı olarak kimseyle konuşamıyorum. Bir bilgilendirme de yok. Cumartesi bir kere aradılar. Akşama doğru internet gelmezse haber verin dediler. Kaç kere aradım muhatap bulamadım. Bulunduğum bölgede sorun var sanırım. Türk Telekom da yok, sadece süper online var. Ama Türk Telekomla ilgili komşular bilgi alabiliyolar. Ben ise muhatap bile bulamıyorum. Bu kadar umursamaz bir firma görmedim. 2 yıldır Türk netliyim ama yakın zamanda başka bir operatöre geçicem. Sokağa arıza içinse ne gelen var ne giden. Terk edildik sanki..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba, konuyla ilgili uzman ekiplerimizle iletişime geçtim. PM üzerinden de mesajınıza geri dönüş yaptım. Genel arıza bölgede tamamlanmış gözükmekte ancak sizin erişim sorununuz devam ettiği için ekiplerimiz gün içinde sizinle iletişime geçerek sorunu çözümleyecektir.
  • Türk net hizmetiniz çok kötü. Online hesaba giriş için şifre gelmediğinden dolayı ( ki internette bununla ilgili birçok şikayet var) en kısa zamanda başka firmaya geccem. İnternet geldi geri ama komşulardan öğreniyoruz. Bi telefon etmek ya da mesaj atmak çok zor olmamalı. Hizmet 0 (sıfır). 2 yıllık aboneliğimi en kısa zamanda sonlandırcam. Sayenizde kullanmadığım 5 günlük internet parasını da online işlemlere giriş yapamadığımdan dolayı talep edemiyorum.

    Bir daha hayatta artık bedava verseler yine firmaya gelmem, kimseye de tavsiye etmem


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izmrlii_89 kullanıcısına yanıt
    Yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüm. Kullanım yapamadığınız günler için 68229882 numaralı kaydınızı oluşturdum. Online işlem merkezine giriş için dilerseniz denemek amaçlı farklı bir GSM numarası kayıt edebiliriz. Numara varsa PM üzerinden gönderebilirseniz yardımcı olmak isterim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.