Şimdi Ara

Türk Telekom' a Saldırı Düzenlemenin Eşiğindeyim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
3
Favori
27.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
808 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Başınız sağolsun iyi sabretmişsiniz bugüne kadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başın sağolsun kardeşim.
    LinkedIn hesabın varsa TT CEO'su Paul Doany'i etiketleyerek şikayetini paylaş, sana hemen doğrudan mesaj ile dönecektir. LınkedIn hesabın yoksa açması çok kolay.
  • Bizde babamı kaybettik aynı tacizi bizde yaşıyoruz sürekli her gün arıyorlar 2 sefer açıyorum aramayın artık diyorum yok . Vodafone net kullanıyorum onlarda aynı hattı üstüme almaya çalışırken defalarca hat sahibinin veffat ettiğini gerekli belgeleri vasiyetname vs belgelerin ismini hatırlayamıyorum gönderdiğimi söylememe rağmen konuşmanın sonunda sürekli hat sahibini alabilir miyim e dönüyordu . Sonunda ağzıma geleni söyledim akıllı biri çıktı da özür dileyip halletti . Ama lanet tt her gün arıyor her gün. Ne saygıları var ne bir şey hayır bi gün dinledim yine nasıl kazikliyorlar diye . Benim hızın yarısını yarısından daha az akk ile daha pahalıya satmaya çalışıyorlar .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mekanı cennet olsun annenin ..başınsağolsun.davanda haklısın sonuna kadar ama başlik bile başına dert açar .telekoma saldırı olsa ilk senin kapıni çalarlar .keskin sirke küpüne zarar .elbet aklı selim olup gerekli merci'lere durumu taşır icabında tazminat davası açarsın .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elindeki ses kayıtların beraber neden bir savcılığa başvurmuyorsun?
  • Başlığı düzeltin bence okumadan şikayet edecek çok insan var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam arama dedikçe arıyorlar vodafone da öyle. İnadına iş yapıyorlar ama vefat etmiş birinin yakınına bunu yapacak seviyede olduklarını bilmiyordum. Haklıyken haksız duruma düşmeyin bence gidince temkinli davranın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başınız sağ olsun hocam. O kadar haklısınız ki anlatamam. Bu Türk Telekom denen lanet, haysiyetsiz, şerefsiz, alçak kadar bir firma daha yok, görmedim, duymadım desem yeridir.

    Ben de Turkcell ADSL kullanıyorum. 5-6 aydır arızam vardı, hız çok yavaş veya sürekli kopma oluyordu. Turkcell'i arayıp arıza kaydı açtığımda TurkTelekom'a yönlendiriyorlar ve onlar da eve kadar gelip kabloyu kontrol ettiklerini ve arıza olmadığını söyledip duruyorlardı ama hiçkimse gelmemesine rağmen. O lanet firma yüzünden Turkcell ile arayı bozdum ben de.

    Bu TurkTelekom denen firma ülkenin iletişim, internet kanseridir bir an önce yok edilmesi gereken. Yoksa 3-4 mbit/s'lere mahkumuz eğer diğer firmalara ait altyapı yoksa. Bir de fahiş fiyatlar ayrı cabası...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sp@wn

    Konu sahibinin durumuna gerçekten de üzüldüm. Umarım makul yollarla çözebilir.

    @bombombombom Hocam listenizde numarası çıkmayan isim ile gelen mesajları da engellediğiniz görünüyor. Bunu nasıl yapıyorsunuz? Harici uygulama olmadan sadece numarası olanlar engellenebiliyor diye biliyorum.

    Gelen mesajda sağ üst köşede ünlem işareti var oraya tıklıyorsunuz

    En başta mesajın geldiği (yazıya numaraya) tıklayın

    En aşağıda bu arayanı engelle deyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar veri iznine izin vermesenizde bunlara taşeron firmalar sizi değişik 850 li numaralardan falan ararlar tek çözüm telefondan engellemek malesed BTK nın umrunda da değil sinir olduğunuzla kalırsınız telefondan engelleyin arayıp dursunlar onlar kanser olsun sizi armaktan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu niye açıyorsun? Hadi açtın diyelim yanlış numara de kapat. Hadi onu da geçtim numara engelleme diye bir şey var.
  • OzeNHocA kullanıcısına yanıt
    Banka aramalarında'da işe yarıyor mu hocam ?.

    Bu uygulama ?
  • Ömrümde türk telekom kadar lanet bir internet sağlayıcısı görmedim
  • Bu şerefsizler benide 3 haftadır günde en az iki kere arıyorlardı engellemediğim numaraları kalmadı ama nasıl oluyorsa başka numaralardan bi şekilde ulaşıyorlar, en son sınavdayken aradılar az kalsın sınavım iptal oluyordu, bende bunları sınav sonrası aradım birdaha beni ararsanız mahkemeye vereceğimi söyledim daha da aramadılar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Why Shy

    Telefonu niye açıyorsun? Hadi açtın diyelim yanlış numara de kapat. Hadi onu da geçtim numara engelleme diye bir şey var.

    Başka numaradan arıyorlar sürekli.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sportakviye kullanıcısına yanıt
    Şu an aktif olarak TrueCaller uygulamasını kullanıyorum. Gayet memnunum. Sizi arayan numaranın diğer kişilere verdiği rahatsızlık oranında kim olduğunu öğreniyorsunuz.
    Eğer çok rahatsız edici bir numaraysa bilinen spamlara girmiştir direkt engelleniyor. Engellenecek kadar başkalarını rahatsız etmediyse ismi cismi yazıyor direkt. Siz isterseniz onu bloklayabiliyorsunuz.
    Veya piyasaya yeni çıkan bir numara ise ve size yamuk yapmışsa onu etiketleyebiliyorsunuz. Dolayısıyla başka birilerini rahatsız ettiğinde sizin etiketinizi de görüyorlar.
    Bir diğer güzel yanı SMS engellemesi. Hatta nuramarası olmayan sms leri de engelliyor. Eğer diğer kişiler spam olarak işaretlemişse siz de görüyor ona göre mesajları değerlendiriyorsunuz.
    Birkaç gün denemenizi tavsiye ederim. Kendiniz karar verin.
    Bu programın benzerleri android içinde mevcut. Fakat önce sizin arayan kişiyle muhatap olup sonra onu engellemeniz şeklinde çalışıyorlar.Bir de numarası bulunmayan SMS leri engelleme sıkıntılı oluyor.
    Truecaller sizi Amerikayı yeniden keşfetmek zorunda kalmaktan kurtarmış oluyor.




  • Öncelikle başınız sağolsun. Bu çakallara ne diyeceğimi bilemedim. En hafif tabirle çakal diyorum. Yoksa içimden neler neler diyorum da... Ters bir şey yapıp kendinizi haksız duruma düşürmeyin hocam. Sinirle davranmamaya çalışın. Zaten bu firmalar her türlü yasal boşluktan ve kullanıcılardan yararlanmayı görev edinmiştir. Bir de kendi elinizle yağ sürmeyin bunların ekmeğine.
  • Yazlıkta superonlime kullaniyoruz ve hat babamin ustune ama genelde isleri ben hallettogim icin numaram sistemde bir sekilde var... Gecen 4 kere arka arkaya aradilar... 3 unde "hat babamin ustune onu arayin calisiyorum" dedim.


    Bunu dememden tam 13 dk. Sonra tekrar arandim "superonlinden ariyorum table....." diyorken bir guzel kufrettim bir daha aramadilar

    Sizi anlayabiliyorum hocam.... TT call centeri daha garip calisiyor. Doping kullanıyorum gecen tt den arayip sizi yavaslatiyolar vs diye telefon basinda yarim saat tartisti... istemiyorum diyince bir anda kapatti...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Öncelikle başın sağolsun.

    Sana yine ihbarname gelmiş :) Bizim ihbarname eski eve yollanmış, halbuki yeni adres ellerinde vardı. Çünkü doğal olarak fatura ödüyorduk, ama buna rağmen ihbarname eski ev adresine yollanmış ve biz bu yüzden ttnet tarafından hacize geldik...1000 liraya yakın masraf avukat bilmem cart curt parası ödedik. Allah bunların belasını versin
  • 4 veya 5 yıl önce beni de gün aşırı arıyorlardı. O zaman ev int sınırsız değil sınırsız yapalim diye ısrar ediyor arayanlar. Geriye dönük bakın ben hiç kotayı aşmamışım neden sınırsız geceyim falan diye güzellikle anlatiyorum. Öğretmen olduğumdan sabırlı bir adamımdır biz kimlere laf anlatmadık ki buna da anlatırım diye düşünüyordum. Olmadı. Bir gün bu densizlerden biri sınırsız yapın film izlersiniz diye akıl verince yakasi açılmadık küfürlerle tlf açmaya başladım. 2 defadan sonra aramadilar :)

    Tek anladıkları dil bu. Yapacak yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.