Şimdi Ara

Türk telekom Allah belanı versin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bana 16mb internet sattılar. Akn ile hız 5mb düşecek dediler. Şuan 0.14kb hız ölçüyorum sayfalar açılmıyor nette. Aradım normal biz 5mb te kadar dedik 5 demedik dediler beğenmiyorsanız farkı ödeyip hız arttırın. Peki dedim arttıracağım hızı vereceğinizi taahhüt ediyormusunuz yok 16mb te kadar peki o parayı verip gene 0.14 kb internet alırsam neolacak bişey yapamam dedi olabilir diyor. Bu nasıl bir ali cengiz oyunu. Ne yapmam gerekli arıza kaydı bile almıyorlar artık haklı çıkıyor adamlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • btkya veya tüketici hakem heyetine şikayet edin o kadar düşük hızlarda internet yok gibi birşey oluyor hatta yok yani var gözüküyor sadece şikayet sonucu elbet ilgilenmek zorunda kalıcaklar
  • Tekrar aradım sayfa aç dediğimde hata veriyor internet yok diyor tarayıcı. Bana müşteri hizmetleri hattınızda sorun yok akn yi aştınız ondan oluyor diyor hala. Dedim internet yok arıza kaydı bırak akn yi aştığınız için arıza kaydıda bırakamazsınız. Dedim interneti kapatacağım 3.4 ay oldu farkı varmı 200küsür para ödemeniz gerekli dedi. Nasıl bir işin içine düştüm anlamadım hiçbirşey yapamıyorum arıza talebi bile almıyorlar artık akn yüzünden.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: garrote

    Tekrar aradım sayfa aç dediğimde hata veriyor internet yok diyor tarayıcı. Bana müşteri hizmetleri hattınızda sorun yok akn yi aştınız ondan oluyor diyor hala. Dedim internet yok arıza kaydı bırak akn yi aştığınız için arıza kaydıda bırakamazsınız. Dedim interneti kapatacağım 3.4 ay oldu farkı varmı 200küsür para ödemeniz gerekli dedi. Nasıl bir işin içine düştüm anlamadım hiçbirşey yapamıyorum arıza talebi bile almıyorlar artık akn yüzünden.

    Bunlar dededen toruna nesil o cocuklari hocam.Bunlar mafya bunlar tefeci.Kablonet veya turk nete gecin.Sizin icin en iyisi turknet.En azindan 120 tl sini onlar oder hemde teadutsuz.
  • Sabahtan beri internet yok sinyal var diye hiçbirşey yapmıyorlar. Dediğiniz gibi araştırıp farkı neyse lanet olsun kapatayım. Böyle rezillik hiç yaşamadım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kutay4423 K kullanıcısına yanıt
    Süperonline'nin altyapısı mı var ?

    Türk Telekom'un altyapısı bütün İSS'ler aynı altyapıyı kullanır eğer özel olarak fiber çekmezlerse insanları boş yere yanlış yerlere yönlendirmeyin.
  •  Türk telekom Allah belanı versin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garrote -- 28 Ekim 2017; 9:18:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.