Şimdi Ara

Türk Telekom Alt Yapı Sorgulama Doğru mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar oturduğu apartman henüz 1 yıllık ve çok merkezi bir yerde. Etrafımızdaki binalarda 1-2 si hariç alt yapı var. 4-5 ay önce telekom yetkililerinden alınan bilgiye göre bizim binaya internet vermek için port yokmuş. Yılbaşında fiber(sanırım vdsl2 kastediyor) gelecek denmiş. Merak ettiğim şu ben şuan netten altyapı sorgulattığımda bizim binaya 35 mbite kadar internet verilebieceği görünüyor. Yanımızdaki binalarda ise en fazla 16 mbit. Bina yetkililerinin internetle ilgili bi gelişmeden haberi yok. Bu alt yapı sorgulama hizmeti sizce aldatıcı mı?



  • Gösterilen bilgiler teoriktir ve gerçeği yansıtmamaktadır. Yalnızca bilgi amaçlı hazırlanmış bir sorgulama sayfası diğer tüm operatörler/servis sağlayıcılar için de aynı şey geçerli.En net ve doğru bilgiyi bağlı olduğunuz telekom müdürlüğünüzden öğrenebilirsiniz. Buna ek olarak bina içerisinde veya dışında telekoma veya başka servis sağlayıcılara ait telekom kutusu (ankastre veya dolap) yoksa hizmet alamazsınız. Binanıza altyapınızın gelmesi için bağlı olduğunuz telekom müdürlüğüne başvurmanız gerekiyor.
  • türknetin sorgulamasına göre bizede verilebiliyor ama sadece sözde verilmediğine %100 eminim çünkü daha yeni değişti dolaplar, aktif olduklarında verilebilicek ama dolaplar değişmeden öncede 35 yazıyordu çoğu zaman doğru değil türk telekom ne derse onun dedikleri doğrudur müdürlük yakınsa müdürlüğe gidip en doğru cevabı ordan alabilirsiniz internette çoğu zaman tahminen hızlar gözüküyor ben santrale yakınım diye 35 gözüküyor büyük ihtimalle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.