Şimdi Ara

Türk Telekom Altyapı Sorunu Var Diyerek 11 Gündür İnternet Vermiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben Balıkesir, Edremit, Altınoluk'ta ikamet etmekteyim ve 11 gündür internet bağlantımız yok.


    Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'na (BTK) şikayette bulundum; önce 08.03.2024 tarihine kadar düzeltilmesi öngörüldüğü belirtildi ancak düzeltilmedi. Bugün ise 18.03.2024 tarihine kadar düzeltilmesi öngörüldüğüne dair bir mesaj aldım. 18.03.2024 tarihinde de öngörü tarihinin 01.04.2024 olarak güncelleneceğini düşünüyorum. Türk Telekom gibi büyük bir şirketin elinde gerekli kabloların veya çalışacak personelin olmadığını sanmıyorum.


    27.02.2024 tarihinde saat 15:30 civarında başka bir kullanıcının arızasını çözmek için Türk Telekom'a ait yerel teknik ekipler binamızın önündeki direk ve saha dolabında çalışma yaptıktan sonra, sorunsuz kullandığımız internetimizde problem başladı ve o günden beri kullanamıyoruz. İnternet 5, 10 saniyeliğine var gibi görünüyor, ancak sonra DSL bağlantısı kopuyor ve bu durum sürekli tekrarlanıyor. Ekipler çalışmayı bitirdikten sonra durumu kendilerine ilettiğimde, herhangi bir müdahalede bulunmadıklarını, yaşananın tesadüf olduğunu ve bir sorun varsa arıza kaydı açmamız gerektiğini söyleyerek ayrıldılar.

    Hemen ardından arıza kaydı oluşturdum ve 28.02.2024 tarihinde saat 15:00 sularında aynı ekip tekrar geldi. Kutu içerisinde inceleme yaptılar ancak sorunu çözemediler. Her zaman olduğu gibi altyapı sorunlu olduğunu, durumu ilgili birimlere bildireceklerini ve altyapı değişimi yapılacağını ancak net bir tarih veremeyeceklerini belirttiler. Önceki gün yaşananları sorduğumda, komşumuzun bağlantı sorununu çözdüklerini ancak şimdi sorunu bizim yaşadığımızı ifade ettiler.


    Buradan anladığım kadarıyla, sorunsuz şekilde kullandığımız bağlantımızı başka birine vermişler ve bize sorunlu bağlantı bırakılmış. Komşularıma sorduğumda, internet bağlantılarında herhangi bir sorun yaşamadıklarını belirttiler. Bu durum, altyapı sorununun sadece bana özgü olduğunu gösteriyor.


    Bu durumu elimden geldiğince her yere yazmaya çalıştım fakat bir çıkış bulamadım. Ben internet üzerinden çalışıyorum internet olmadığında benim de işim duruyor, mobil internette bir yere kadar yetiyor.

    Abonelik iptali dışında aklıma bir yol gelmiyor ama farklı bir firmaya geçtiğimde de yine aynı altyapı ve teknik ekip ile hizmet alacağım için pek değişen bir şey olmayacak gibi geliyor.


    Daha önce bu tarz bir sorun yaşayıp çözmüş kişiler varsa tecrübe ve tavsiyelerini paylaşabilirse memnun olurum.








  • Merhabalar bölgenizdeki Türk telekom müdürlüğündeki planlama ile bu konuyu görüştünüz mü hocam genelde arıza konularında onlar daha fazla bilgi sahibi oluyor.

  • imate kullanıcısına yanıt

    BTK üzerinden 08.03.2024'e kadar düzeltilmesi bekletiliyor diye dönüş yaptıkları için bölge müdürlüğüne gitmemiştim fakat pazartesi ilk iş olarak müdürlüğe gideceğim. O zaman planlama bölümü ile görüşüp sorayım, teşekkürler.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Oradan oluşturduğum şikayete gelen ilk cevap;


    Türk Telekom Altyapı Sorunu Var Diyerek 11 Gündür İnternet Vermiyor.



    Burada 08.03.2024'e kadar çözümlenmesi öngörülüyor dediler bugün çözülmedi itiraz yazdım sonrasında da bu cevap geldi;


    Türk Telekom Altyapı Sorunu Var Diyerek 11 Gündür İnternet Vermiyor.



    Bu da mevcut arıza kaydı durumu;


    Türk Telekom Altyapı Sorunu Var Diyerek 11 Gündür İnternet Vermiyor.




  • AlperJk A kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun hocam. İnşallah en kısa sürede netice alırsınız.

  • Hocam bizdede 5 gündür yok intetnet geldimi sizin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YigitErkin20 Y kullanıcısına yanıt

    11.03.2024'de bölge genel müdürlüğüne gidip biraz sert bir tavırla durumu bir de orada anlattım şikayet kaydı aldılar ertesi gün saat 10:00 civarında bir ekip geldi internetimi verdiler. Kablo arızası falan demişlerdi ama kablo değişimi vs. yapmadılar.


    Öncesinde modem üzerinde hat değerlerinde maksimum alabildiğim hız olarak 70000 - 80000 kbps arasında değerler görebiliyordum ama bu düzeltmeden sonra maksimum 60000 kbps civarlarında görünüyor. Normalde benim saha dolabım bana yakın 150 mt falan mesafe var ama sanıyorum ki şuan internet verebilmek için bana yakın olan değil ileride bir dolap daha var oradan verdiler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.