Şimdi Ara

Türk Telekom Avea Çalışanlara Özel 1 GB Hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kampanyadan yeni hat tesisi, numara taşıma veya TT mobil faturalı ve ön ödemeli tarifelerden geçiş yolu ile faturalı Çalışanlara Özel 2 GB ve Çalışanlara Özel 4 GB Tarifeleri'ne geçiş yapan aboneler faydalanabilecektir.
    Kampanya kapsamında, tarifeniz kapsamında sunulan data faydasına ek olarak tarifede kaldığınız sürece her dönem ücretsiz ek 1 GB internet faydası sunulacaktır.
    Kampanya kapsamında sunulan data hakkının geçerlilik süresi bir fatura dönemi olup, kullanılmayan faydalar geçerlilik süresi sonunda silinecektir.
    Bahsedilen fayda geçerlilik süresi içerisinde bir kez elde edilebilecektir. Bahse konu fayda, müşteri kampanyanın geçerli olduğu tarifelerde kaldığı sürece her dönem otomatik olarak yenilenecektir.
    Kampanyadan faydalanabilmek için, “CALISAN 1GB” boşluk “şifrekart üzerindeki şifre”yi yazıp 5555’e ücretsiz SMS gönderilmesi (Örnek: CALISAN 1GB 12345678 --> 5555) gerekmektedir.

    Kaynak; Türk Telekom Çalışanlara Özel 1 GB Kampanyası







  • Hayır baktım öyle birşey yazmıyor, Çalışanlara Özel 2 GB ve Çalışanlara Özel 4GB paketlerinden birine geçip mesaj göndermek gerekiyor.

    (**)Numara taşıma, yeni hat tesisi ve Türk Telekom Mobil hattının, Taraftar ve diğer iş birliği faturasız tarifelerinden geçiş yoluyla tarifeye kayıt olan müşterilerimizin 12 fatura dönemi boyunca Türk Telekom faturalı mobil tarifelerinde kalma sözü vermeleri durumunda, taahhüt verilen fatura döneminden itibaren geçerli olmak üzere ilk 12 fatura dönemi boyunca uygulanacak tarife ücretidir.​ Şeklinde de bir açıklama buldum.
  • başlık anlaşılır değil sanki avea çalışanlarına özelmiş gibi
  • ixir44 İ kullanıcısına yanıt
    Kampanyanın adı bu ilk bende Avea çalışanları için sandım fakat öyle bir bilgi yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.