Şimdi Ara

Türk Telekom aylık sınırsız youtube paketi adı altında internet kotasından yiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
18.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Son 1 aydır işkilleniyordum bu sabah net olarak farkına vardım. 23 Ağustosta hem youtube paketi hem 20 gb internetli paketim yenilendi. Sabah youtube uygulamasında biraz takıldıktan sonra 750 MB tarifedeki internet hakkından kullanmış. Nereden dolandıracaklarını şaşırdılar. 




  • @OkumadanAlma 'nın dilinde tüy bitti anlata anlata. Konuya etiketlersen sana detaylı anlatır hocam. Haklı konuşuyor herif, aynı tarifeyi kullanıyor. Hepiniz bu tarifeyi kullananlar olarak hakkınızı arayın, konu falan açın. Çok büyük dolandırıcılık.
  • reklamlardan olabilir mi acaba diyeceğim ama reklam o kadar harcamaz.

  • Reklamla alakası falan yok bugun telefonumdaki tüm sistem verilerini kapadım. Youtube’dan 4k video actım bir kaç dakika ve kotamdan 300mb civarı internet yedi. Müşteri hizmetleri fatura kesim tarifinden sonra inceleyebiliriz diyor. Ama youtube kesinlikle kotadan harcıyor. Eminim
  • Akşama kadar youtube de takılın bakalın sonuç ne olcak ..

  • uçak modunu kapatıp açınca online işlemler uygulaması anında güncelleniyor, o şekilde takip ediyorum ve sınırsız youtube olmasına rağmen paketten harcıyor

  • Youtube için tahminim 480p gibi bir sınırları vardır, eskiden sınırsız youtube paketlerinde böyle bir şey vardı belki Tt de de vardır.
  • Bende de ayni sekilde arkadaslar musteri hizmetlerininde beyni yetmiyor yardımcı olmuyolar
  • canbaz67 C kullanıcısına yanıt

    Müşteri hizmetleri ile neden uğraşıyorsunuz Yazın BTK ya kullanım detaylarını da ekleyin gerisini onlar düşünsün .

    uygulama harici taşıyıcıdan girişler tarifende ki internetinden gidiyor .

    Sonucta sınırsız YouTube varsa tarayıcıdan girdiğinde de olması lazım .

    silsüpürden hediye çıktığında denemiştim sosyal medya kullanımlarından düşmüştü .

  • btk ya topluca sikayet edin, bugun ben de test ettim uygulama harici tarayicidan girerseniz kotadan gidiyor. Böyle saçmalık olmaz.
  • Özel DNS ayarı ya da VPN vs. kullanıyor musunuz? Böyle şeyler varsa trafiğin Youtube yönünde olduğunu farkedemediğinden normal paketten düşüm yapar. Turkcell'de de NextDNS kullanırken ücretsiz faydaları normal kotadan düşüyor. Buna dikkat edin.

  • Arkadaşlar türk telekoma geçmeyi düşünüyorum sınırsız youtube paketini gördüm sadece telefondan kullanacağım YouTube üzerinden video canlı yayın vs. izlerken kullanacağım şu anda vodafoneyim burada 480 p den yukarı çıkınca kotadan yiyor türk telekomda durumlar nasıl? Premium hesap kullanıcısıyım free hesap olması lazım diyorlar? kotadan gider mi?
  • sis651 kullanıcısına yanıt

    ben de test ettim hocam dns, vpn vs. hicbir sey kullanmiyorum, uygulama disinda baska bir tarayicindan girince kotadan gidiyor. btk ya sikayet ettim.

  • Benimde aynı paketten var.farkettiğim birşey var.bu tt den kaynaklanan bişey değil.orda çalışanlar o kadar cahil ve bilgisizki :) eminim bu konuda hiçbirsey ellerinden gelmez..
    Gelelim farkettiğim şeye:ben genelde youtube dan izlemem malum reklamlardan dolayı,direkt indiririm.bitdownloder.io sitesini kullanarak chrome veya firefoxtan..işte çok cesitli şeyler iç giyim defileleri,uzay belgeselleri,autotopnl,ayçanın arabaları,atilla yeşilada ve mesut çevik takibcisiyiim,aynı zamanda..izlemem %99 indiririm,bilgisayarda,usb ile tv de filan izlemek için..herneyse indirirken farkettiğim birşey var kaynak yerine baktığımda 480p indirirken dllmate diye biryerden indiriyor,720p indrirken google-video sitesinden 1080 çözünürlükte bambaşka yerlerden.sadece google ın video server ından indirirken tt sınırsız youtube paketi veya silsüpür sosyal medya paketinden düşüyor.bunu kesinlikle farkettim.turk telekom sadece google video serverlarından ise kaynak youtube kullandığınızı farkediyor.sebebini bilmiyorum.yazılım ayarları olmalı..umarım yardımcı olur.geçen ay bu şekilde 28gb kullandım 10günde sınırsız youtube paketinden onun dışında yurt dışındaydım zaten




  • snapdrgn S kullanıcısına yanıt

    BTK'dan önce durumu ve ihtiyacı TT'ye bildirmiş miydiniz? Onlar ne diyor acaba. Hani öngörmedikleri bir kullanım da olabilir, ya da paket özellikleri detaylarında gizli maddeler mi var? :)


    BTK, TT'ye dönüp, kanka şöyle bir şey gelmiş, bilgin olsun demek dışında bir halt yemez.

  • sis651 kullanıcısına yanıt

    hocam operatorlerle hic ugrasmiyorum artik, laftan anlamayan musteri temsilcileriyle vakit kaybedemem.

  • snapdrgn S kullanıcısına yanıt

    BTK hiçbir şey yapmıyor işte. TT cevabı veriyor, tamam kanka diyor. Sana da sorun yoktur diye cevap veriyor. BTK operatörlerin tarafında...

  • sis651 kullanıcısına yanıt

    evet maalesef öyle

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.