Şimdi Ara

Türk Telekom Biten Kampanyayı İptal Etmede Zorluk Çıkartıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 yıllık taahhüdüm bu ayın 25'de bitiyor. Müşteri hizmetlerini aradım herhangi bir yenileme olmasın ve internetim direk kesilsin diye.
    Müşteri hizmeti bunu ancak genel müdürlükten veya faks çekerek halledebilirsiniz. Ve bu işlemi sadece ayın 25'de önce yaparsam taahhüt iptal bedeli ödemem gerektiğini belirtti. Ayın 25'den sonra yaparsam da tarifemin o aykı olan 125 TL (İndirimsiz Fiyatı) ödemem gerektiğini belirti.
    Ayın 25 Tatil ve herhangi bir resmi kuruluş açık değil. 25'de tatilde olacam ve dinozorların çağından kalan bir teknoloji olan faks makinesi bulma ihtimalim sıfır.


    Nasıl bir yol izleyebilirim iptal etmek için yardımcı olabilir misiniz?

    Not I: Müşteri hizmetlerini diğer bir saçmalığı ise adresinizde vdsl desteği var görünüyor ama en fazla ne kadar hız alırsınız veya teknik sorun yaşarmısınız belli değil diyor ve eğer olurda VDSL alıp sorun çıkarsa Taahhüt iptal etme bedeli vermem gerekiyor diyorlar.
    Not II: Türk Telekom kadar çirkef bir şirket görmedim. Müşteri hizmetlerine bağlanmak için 40 takla attırıyorlar. Daha oncesinde diğer firmalardan internet almaya çalıştım ama boş port yok diye 3 ay kadar oyaladılar beni Turk telekom'dan dolayı. Bende mecburen gidip TT den aldım. 16 MB internetim en fazla 8 mb olarak geliyor uploadta 600 Kb max.







  • Diğer firmalar farklı değil turkcell de bayi ve faks ile fesih istiyor

    ayrıca telekom müdürlüğene gidersen hattının ne kadar desteklediğine baktırırsın ve başka firmaya geçerim diye tehdit edersen iyi fiyatlar sunuyorlar yakın zamanda git bence
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/destek/internet/sayfalar/fesih-islemleri-hakkinda.aspx
    https://www.superonline.net/yardim/musteri-islemleri/fesih-islemleri/faks-yolu-ile-abonelik-feshi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 3 Ağustos 2018; 12:29:37 >




  • Öncelikle indirimsiz fiyattan kaç gün açık kaldı ise onu ödersiniz sizden kullanmadıgınız hizmetin parasını alamazlar. tatil bitince gidin bir TTmüdürlüğüne orda başvuruyu yapın eve geldiğinizde internetinizin kapandıgını görebilrisiniz.
  • ocak ta taahhütüm bitiyor bende kapatacağım bir kapatmasınlarda göreyim bakalım
  • internet hizmeti almaya devam etmeyi düşünüyorsanız, iptal yerine nakil ettirin böylece portunuz elinizde kalır.
  • Ares kullanıcısına yanıt
    Bugün Türkneti aradım. Olurda TTNET güzel bir VDSL kapmanyası sunmazsa türknete geçicem. Bütün işlemleri onlar halledebiliyormuş benim sadece adresime gönderdikleri formu doludurup göndermem yetiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.