Şimdi Ara

türk telekom çakallığı!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 35gb akk li 24mbit fiber abonesi olarak tahahhüt yapmıştım 69.99 ödüyordum sonra 3mbite dayanamayıp online işlemlerden paket değişikliği yapıp 114.99 a 50mbit 200gb akkli kotaya geçtim sırf 3mbitden kurtulmak için.neyse şu yeni uygulama gereği 3mbit işi tarih oldu ya tekrar eski tarifeme geçmek istedim .online işlemlerde geçen aya kadar eski tarife paketime geçiş yapabiliyordum şimdi sadece bir üst pakete geçmeme izin veriyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackegomania -- 30 Mart 2017; 21:53:34 >



  • Merhaba hocam online işlemlerden bendede gözükmüyor telefonla arayıp geçebilirsin. Bu arada ben 35 hız 100 kotaya 69 veriyorum.
  • Tahahüt bitene kadar daha düşük ücretli tarifelere geçemezsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte bu gibi durumlar yüzünden bir daha hayatım boyunca asla tahahhüt yaptırmayacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ö1f1

    Tahahüt bitene kadar daha düşük ücretli tarifelere geçemezsiniz.

    Taahhüt'ün verildiği tarifeye kadar geçiş yapılabilir. Arkadaşın yazdığından anladığım kadarıyla da durum bu hocam. Bende taahhütümü 24 Mbit hipernet paketine vermiş durumdayım, aynı şekilde online işlemlerde alt paketler gözükmese de müşteri hizmetleri aracılığıyla sorunsuz bir şekilde 24 Mbit pakete dönüş yaptım daha önce.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevoLand -- 31 Mart 2017; 0:23:13 >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Yanlış biliyorsunuz. Taahhüt olarak verdiği fiyat-hızın altına inemez. Aynı ay içinde 3 kez istediği üst pakete geçip tekrar taahhüt verdiği hıza geri dönebilir.

    Online işlemlerden paket değiştirmeyin. Her zaman telefon ile değiştirin. Orada yazan fiyatlar yanlış ve listeler güncel değil. Her kullanıcıya farklı farklı fiyat çıkarıyorlar.

    115 liraya 50Mbps pahalı zaten. Müşteri hizmetlerini arayıp eski paketinize dönün bu kadar basit. Üst pakete geçmek istediğinizde bulunduğunuz kampanya adı ne ise o kampanya içerisindeki üst hızları müşteri hizmetlerinden isteyin. Fiyat bilgisi alıp geçin. İstediğiniz zaman taahhüt verdiğiniz 24Mbps 35Gb'lık pakete geri dönebilirsiniz.
  • RevoLand R kullanıcısına yanıt
    Öyleyse iyi yav. Bu arada cevap için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.