Şimdi Ara

Türk Telekom Çekmiyor Cezasını Müşteri Çekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kasım ayında bir kampanya dahilinde ön ödemeli hattımı faturalıya geçirdim, şartlar ve fiyatı uygundu 3 ay cayma hakkı da vardı, bir sıkıntı yaşarsam 3 ay içinde tekrar kontorlü hatta geri dönerim diye düşünüyordum. Aynı günlerde de oturduğum evi değiştirdim, zamanla telefonun evde çekmediğini farkettim, konuşurken sesler kesik kesik geliyor yada hiç ses gelmiyor, görüşme esnasında telefon kapanıyor, birini aramaya çalışırken çok bekletiyor sonra kapanıyor ve en kötüsü de biri beni aradığı zaman ulaşılamıyor uyarısı veriyordu.

    Oturduğum yer Ankara - Çankaya. Hani yaylalarda yaşasam eyvallah diyecem, ev içerisinde turkcell ve vodafonda sıkıntı yokken Türk Telekom ile anca balkonda konuşabiliyorum, o da kesik kesik. Şikayetimi belirtmek için müşteri hizmetlerini aradım, inceleme yapılacağı söylendi, bi süre sonra geri arayıp bölgede bir arıza olduğunu ve giderileceğini söylediler. Süre uzayınca tekrar aradım ve çalışmalar devam ediyor dediler, yine bir düzelme göremeyince tekrar aradım bu sefer de arıza vardı giderildi şeklinde sisteme not düşülmüş dediler. Tabi benim taşınmam, sıkıntıyı farketmem, arıza giderilecek şeklinde bilgi verip bekletilmem sonucu (bu sürenin bir kısmı il dışındaydım) 3 aylık cayma hakkım da geçmiş oldu. Daha sonra tekrar aradım, 12 yıllık hat sahibiyim, hattımdan da paketimden de memnunum ama telefon çekmiyorsa ve sizde bir düzeltme yapmıyorsanız hattımı taşımak zorundayım dedim. Benden telefon ile bazı kodlar girmemi istediler ve inceleme yapılacağını söylediler. Sanırım kullanım miktarımı inceleyip gerçekten telefonu kullanıp kullanamadığıma bakacaklardı. Bende bunu isteyen temsilciye, bu şekilde kullanım takibi yapmak doğru değil ben dışarda da kullanıyorum, evdeyken de balkonda konuşuyorum dedim, sonra bana hattınızı kullanabiliyormuşsunuz sorun yok demeyin dedim. Zaten sonra arayan soran olmadı hiç. O kodları niye girdiğimi hala anlamadım.

    Ben tekrar aradım, yine kayıt açtılar ve bir kaç gün sonra geri arayıp eğer aylık kullanım miktarlarım paketimdeki kullanım haklarının %30'nu geçmiyor ise ceza bedeli ödemeyeceğimi söylediler, geçerse de 4 ay kullandığım için aylık 20 tl toplamda 80 tl ceza ödemem gerektiğini belirttiler. Hat alırken imzalanan sözleşmede kapsama problemlerinin yaşanabileceği yazıyormuş, o yüzden firmayı bağlayan bir durum değilmiş.

    Bende madem öyle telefonum çekmiyor ona bir çözüm bulun dedim, tekrar bir kayıt açıldı ve 5-6 gün sonra yine aradım, bulunduğum bölgede baz istasyonu olmadığı için şebeke problemi yaşayabileceğimi söylediler, baz istasyonu kurulması içinde anladığım kadarıyla bir planlama da yokmuş. Baz istasyonu yoksa neden benden ceza istiyorsunuz dedim, sonuçta ben hattımı keyfimden taşımıyorum kullanamadığım için taşımak istiyorum dedim, ayrıca ben ilk kayıt oluşturduğum tarihte arıza var deyip beni oyaladınız dedim, 3 ay geçince de baz istasyonu yok diyorsunuz dedim, yine saçma sapan cevaplar aldım.

    Böyle telekom ile düzenli olarak kayıt açıp kapatıyoruz, her seferinde farklı farklı temsilcilerle tartışıyorum, hatta bazen telefon çekmediğinden yarıda kesiliyor tekrar arayınca başka bir temsilci çıkıyor işin yoksa 2 saatte ona anlatıyorsun, ama koskoca firmanın tek derdi taahhüt cezası. Kimsede ilgilenelim, çözüm bulalım, yardımcı olalım gibi bir yaklaşım yok, varsa yoksa 80 TL ceza. 12 yıllık müşterileriyim siz düşünün artık.







  • Paylaşım için teşekkür. Tam da no taşıma düşünüyordum TİVİBU fırsatları için ama bulaşmamak lazım sanırım.
  • goren de sadece telekom cekmez zanneder her operatörün cekmedigi yerler var napalim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Baz istasyonu dikmek hemen olmuyor karar verseler bile uzun is bence en az 6ay daha boyle kalir

    2gde durum ne evde net varsa 2gde kullanin belki o iyi cekiyordur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Adam basindan geceni anlatmis nie saldirdinizki burasi forum habi boyle cevaplar vericekseniz konulara hic girmeyin daha iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crazy Goat

    goren de sadece telekom cekmez zanneder her operatörün cekmedigi yerler var napalim

    Sana bir şey yap diyen oldu mu !!!

    Yazdıklarımı okuduysan ben telefonun çekmemesine karşı değil, bana arıza var deyip düzeltilecek deyip 3 ay cayma hakkım bittikten sonra bölgenizde baz istasyonu eksikliği var, hattınızı taşır yada kontorlu hatta geçerseniz 80 tl ceza + 15 tl para istedikleri için itiraz ediyorum.
  • Kapsama alanı en kötü operatör Türk Telekom bu bilinen bir şey zaten. Diğer operatörlere göre daha uygun fiyatlı tarifelerinin olması bir tesadüf değil. Kötü hizmete düşük fiyat mantığı ne yazık ki. Ha diğer operatörler çok mu parlak? tabi ki değiller Turkcell milleti ayakta s..yo fiyatlarıyla malesef bu ülkede yaşıyoruz ve bunlara mecburuz yapabileceğimiz başka bir şey yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.