Şimdi Ara

Türk Telekom Cep-Magnet, interneti her yere taşıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türk Telekom Cep-Magnet, interneti her yere taşıyor
    Kısa bir süre önce port ücretine zam yapan Türk Telekom, müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik yeni çözümler sağlamaya devam ediyor. Türk Telekom, Cep-Magnet adlı 4.5G'li taşınabilir modem ile ev rahatlığındaki interneti müşterilerin gittikleri her yere taşıyor ve yaz döneminde artan mobil data ihtiyacını 20 GB'dan 300 GB'a kadar olan Cep-Magnet paketleri ile karşılıyor.



    Türk Telekom Cep-Magnet nedir?



    Cep-Magnet ile birlikte Türk Telekom müşterileri, 4.5G bağlantısının olduğu her yerde yüksek hızlı internet deneyimini yaşayabiliyor. Modeme 15 farklı cihaz bağlanabilirken kullanıcılar kotalı paketlerden yararlanabiliyorlar. Modem sahibi olan müşteriler, sadece paket alarak mobil WiFi hizmetinden faydalanabiliyor ve nakil talebi olmadan interneti istedikleri her yere götürebiliyorlar. Cep-Magnet modemler, 4.5G hızında deneyim sağlayarak cebe sığacak büyüklükte ve dahili bataryası sayesinde 8 saate kadar çalışabiliyor. Türk Telekom Cep-Magnet, doğrudan Turkcell Superbox’a rakip diyebiliriz.



    Ayrıca Bkz.Türk Telekom port ücretine zam yaptı: TT altyapısını kullanan firmalara zam geliyor



    Türk Telekom Cep-Magnet paketleri ve fiyatı



    Türk Telekom Cep-Magnet, interneti her yere taşıyor
    Faturalı ve faturasız müşterilere özel olarak, çeşitli Cep-Magnet paketleri sunuluyor. Faturasız müşteriler, 20 GB, 30 GB, 50 GB, 100 GB, 200 GB ve 300 GB data kullanımlı paketlerden 1 aylık, 3 aylık ve 6 aylık seçeneklerle faydalanabiliyor. Satışa sunulan paketlerin ücreti 59 TL’den başlıyor.



    Ayrıca, yeni faturalı müşteriler için modemli ve modemsiz Cep-Magnet tarifeleri de bulunuyor. Modemsiz 12 aylık taahhütlü tarifeler 50 GB, 100 GB, 200 GB ve 300 GB olarak 173 TL'den başlayan fiyatlarla sunulurken, modemle birlikte alındığında 254 TL'den başlıyor.




    Kaynak:https://www.turktelekom.com.tr/







  • Superbox, Redbox, Teknosacellbox, Tt magnet ve şimdi de cep magnet. İsimleri değişiyor ama fiyatları ve hizmetin standartı hep aynı. Bu tarz ürünler ucuz olmaması sebebiyle genellikle sürekli seyahatte olanlarca tercih ediliyor. Mesela otobüs firmaları, tır şoforleri gibi.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    ben vdsl kullanıyorum aldığım hız 12 civarı (paket 16) ödediğim fiyat 215 gibi bişey ve aylık 100 gb civarı kullanıyorum fiyatlarda sorun olduğunu düşünmuyorum aylık 100 gb taşınabilir 230 lira bence gayet uygun 4.5G heryerde olmasada yüzde 90 çekiyor benim bölgemde aslında neti yavaş ve sorunlu olan o kadar çok kişi varki şasırırsın ama süperbox'dan çogunun ağzı yandı buna geçilirmi bilmiyorum.

  • Tam sözleciler için olmuş paketler. Aylık 100gb alsam 3 ay boyunca daha karlı oluyorsun.
  • Hocam kablosuz bağlantının kalitesi ile kablolu bağlantının kalitesi maalesef ki çok farklı. Forumumuzda da çok paylaşmıştık bildiğiniz gibi detaylarını. Elbette kullanana saygım sonsuz, bildiğiniz gibi bölgeden bölgeye hizmetin kalitesi de değişiyor hem kablolu da hem de kablosuz da.


    Bahsettiğiniz VDSL bağlantının kalitesinin arttırılması için mücadale vermek daha kolay yol hocam açıkcası çünkü kablosuzdaki sorunların giderilmesi çok daha uzun vadeye dayanıyor çoğu durumda.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 25 Temmuz 2023; 21:0:52 >
  • zdniz Z kullanıcısına yanıt

    hocam siz vdsl değil adsl kullanıyor olabilirsiniz çünkü vdsl paketleri 35 mbit den başlıyor 50, 75, 100 diye gidiyor...


    size örnek olarak kendi modemimden bir ekran görüntüsü veriyorum arayüzde sizde fark edebilirsiniz...



    Türk Telekom Cep-Magnet, interneti her yere taşıyor
  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt

    Sayın hocam merhaba. 8 megabit kullanıp VDSL den bağlantı almak da mümkün. Bazı bölgelerde ADSL yerine sadece VDSL veriliyor hız 8 bile olsa farketmiyor.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Türk Telekom Cep-Magnet, interneti her yere taşıyor 

  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    hocam paket 35 netspeed kullanıyorum ama 16-18 sıtabil olur dediler ama olmadı bende 16'da sabitletdirdim modemden'de 12'ye çektim o şekilde kullanıyorum

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısın ama alt yapı hiç olmayan yerlerde ve bazı arkadaşlarımız port sorunu yaşıyor onlar için idare eder bazı forumlarda takip etmişdim çok kışi süperbox tarzı sistemlerden şikayetciydi hızı limitliyorlarmış kopma oluyormuş vs

  • Aynen hocam çok haklısınız. Bu sebeplerle birçok kişi kararsız kalıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modern adil kullanım kotası oluşturma ve yedirme çabaları aylık 300GB madem 4.5 net dağıtma imkanına sahipsin modemlerin WAN soketlerine bir aparat yap kablo aşınma ve arıza sorunlarından kurtulalım.

  • AssetGroup kullanıcısına yanıt
    Adil kullanım kotası hala var belli bir download miktarına Ulaşınca hız düşürülür sonra ararsin
    İnternet yavaş diye kayıt açalım bakalım derler bu inceleme süresi 48 saat olur sorunu düzeltildi diye msj gelir sonra sorun düzelmedi diye arsrisn modem ankastre kutusu ve iç tesisat sorunlu derler onlarda problem yoksa saha ekibi yönlendirmek için kayıt açarlar 3 günde onları beklersin 1.5 hafta geçer gider ve kısır döngü devam eder ara ara bu sorun tekrar eder . aboneliği başka operatör tasirsin oda aynı farıkli uygulama olur AKK konusunda bu söylediklerim Adsl ve VDSL için geçerli henüz fiber bağlantım olmadı .

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kota olayı aşırı saçma 2023 yılındayız yahu

  • terminathor kullanıcısına yanıt
    evet süper cevap

  • her ay 100 gb alsan 690 yapıyor. 3 ay 100 gb 890 saçmalık.

  • Şu kota / hotspot sınırı / çekme problemi gibi sorunları çözene kadar bunların hepsi birer satış fiyaskosu olarak kalacak 3 şirkette de. kıçından nefes alan balkan ülkelerinde bile yıllardır sınırsız data pakedi var mobil olarak, siz şu insafsız tarife ücretlerinizle bile bunun alt yapısını geliştirip adam akıllı fiyata veremiyorsunuz hala.

  • noktasalih N kullanıcısına yanıt

    her ay fiyatın sabit kalacağı varsayımıyla öyle tabi

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.