Şimdi Ara

Türk Telekom dan Yeni Aile Tarifeleri! (100 GB 455₺ - Taahütsüz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19
Cevap
4
Favori
8.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türk Telekom dan taahütsüz faturalı ailelere özel yeni tarifeleri sizlerle!

    Türk Telekom dan Yeni Aile Tarifeleri! (100 GB 455₺ - Taahütsüz)


    Siz de Yeni Ailece Tarifelerine gelin, ailenizin her üyesinin ihtiyaçlarını tek faturada birleştirin. 

    Yeni ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Ailece 100 GB, 50 GB, 30 GB ve 15 GB Tarifeleri ile 5 kişiye kadar ortak paylaşım yapabileceğiniz 100 GB, 50 GB, 30 GB ve 15 GB cepten internet, her yöne 5000 dakika, her yöne 10000 SMS, grup içi SINIRSIZ konuşma ve SINIRSIZ Whatsapp mesajlaşma içermektedir.

    Ek Faydalar

    Grup İçi Sınırsız Konuşma

    Ortak İnternet, Dakika ve SMS Kullanımı

    Sınırsız Whatsapp Mesajlaşma

    e-dergi

    Safe Family 12 Aylık Ücretsiz

    Vitamin ve Raunt %50 İndirim


    Paylaşımı Başlatmak İçin Neler Yapmalı?

    • Faturayı ödeyecek aile sahibi veya grup lideri olarak Yeni Ailece 100GB Tarifesi'ne dahil olunması gerekmektedir.


    • Tarifeye kayıt işleminiz gerçekleştikten sonra kendiniz dışında 4 kişiye kadar paylaşım yapmak istediğiniz kişileri kişi başı 25 TL karşılığında ortak kullanıma dahil edebilirsiniz. Paylaşıma dahil edilen her kişi için 25 TL ücret faturayı ödeyecek tarife sahibinin faturasına tarife ücretine ek olarak her ay yansılıtılacaktır.


    • Aileniz de Türk Telekom cep hattı sahibi ise:


    • Paylaşıma dahil edeceğiniz kişiler de Türk Telekom cep hattı sahibi ise ORTAK 100 boşluk dahil etmek istediğiniz kişinin telefon numarasını yazarak 2050'ye SMS gönderebilirsiniz.


    • Dahil etmek istediğiniz kişi ONAY ORTAK 100 yazıp SMSi cevapladığında tarifesi Ortak Tarife olarak otomatik değiştirilerek ortak kullanımdan yararlanmaya başlar.


    • Aileniz Türk Telekom’a Yeni mi Gelecek?


    • Paylaşıma dahil edeceğiniz kişinin aktivasyonu Türk Telekom Mağaza ya da Online İşlemler aracılığıyla Yeni Başlangıç Tarifesi olarak yapılır.


    • ORTAK 100 boşluk dahil etmek istediğiniz kişinin telefon numarasını yazarak 2050'ye SMS gönderebilirsiniz.


    • Dahil etmek istediğiniz kişinin hattı aktifleştikten hemen sonra talebinize ONAY ORTAK 100 yazarak cevap verdiğinde tarifesi Yeni Ortak Tarife olarak otomatik değiştirilerek ortak kullanımdan yararlanmaya başlayacaktır.


    • Paylaşımı Nasıl İptal Edebilirsiniz?


    • Paylaşımı SMS ya da müşteri hizmetleri aracılığıyla iptal edilebilirsiniz.


    • Paylaşıma dahil edilen kişiyseniz IPTAL ORTAK 100 yazıp 2050'ye SMS göndermeniz gerekmektedir. Paylaşımınız iptal edildiğinde tarifeniz Yeni Başlangıç Tarifesi olarak değiştirilir.


    • Faturayı ödeyen aile sahibi veya grup lideriyseniz IPTAL 100 yazıp bir boşluk bırakarak iptal etmek istediğiniz kişinin numarasını 2050'ye göndermeniz gerekmektedir. Paylaşımdan çıkarılan kişinin tarifesi Yeni Başlangıç Tarifesi olarak değiştirilir.


    • Yeni Ailece Tarifelerden herhangi birini kullanan bir kullanıcının farklı bir Yeni Ailece Tarifeye geçmesi durumunda, önceki tarifesinde ortak paylaşımda olduğu kullanıcılar varsa eğer bu kullanıcılar ortak kullanımdan otomatik olarak çıkartılarak tarifeleri Yeni Başlangıç Tarifesi olarak değiştirilir. Bu kullanıcılar yeniden paylaşıma dahil edilmek isteniyorsa SMS yolu ile yeniden paylaşıma dahil edilmelidir. Paylaşıma dahil edilene kadar tarifeler Yeni Başlangıç tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir.


    Söz konusu tarifeler hakkında detaylı bilgi için;


    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler?GroupName=Yeni%20Ailece%20Tarifeleri
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Aile olma zorunluluğu yokmuş, arkadaşlarınızla da yapabiliyorsunuz.

    Tarifeye kayıt işleminiz gerçekleştikten sonra kendiniz dışında 4 kişiye kadar paylaşım yapmak istediğiniz kişileri kişi başı 25 TL karşılığında ortak kullanıma dahil edebilirsiniz. Paylaşıma dahil edilen her kişi için 25 TL ücret faturayı ödeyecek tarife sahibinin faturasına tarife ücretine ek olarak her ay yansılıtılacaktır.

    Bu madde sıkıntı. 4 kişi kullanımda ekstra 75 TL istiyor aylık.
    • Tarifeye kayıt işleminiz gerçekleştikten sonra kendiniz dışında 4 kişiye kadar paylaşım yapmak istediğiniz kişileri kişi başı 25 TL karşılığında ortak kullanıma dahil edebilirsiniz. Paylaşıma dahil edilen her kişi için 25 TL ücret faturayı ödeyecek tarife sahibinin faturasına tarife ücretine ek olarak her ay yansılıtılacaktır.


    Bu maddeyi atlamayın. 100 TL civarında paket tavsiyesi olan var mı? Bimcell faturasızdayım.


    Taahhüt olsa daha iyi zırt pırt zam gelebiliyor. Bimcell son 1 yılda 3 kere falan zam yaptı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyovsdinie -- 17 Mayıs 2023; 21:45:5 >
  • yine maddenin içine ince bir ittirme koymuşlar dikkatli olun

  • Miyovsdinie kullanıcısına yanıt
    İstediğiniz zaman cayma bedeli ödeme den cayabilirsiniz hocam.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • fiyatlarda bir avantaj göremedim

  • Emekli 60 yaş üstü 2 kişi için mantıklı mı nasıl? Aylık kaç liraya geliyor kişi başı?
  • sadbul S kullanıcısına yanıt
    Kaba hesapla 2 kisiye en dusuk paketten 240/2 degil mi? Bide ustune +25 koy 265/2 hesaplilik durum yok
  • hiçbir avantajı yok üstelik taahhütsüz . boşa hesap yapıp zamanınız gitmesin.

  • https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler/yeni-ailece-100gb-tarifesi

    Türk Telekom dan Yeni Aile Tarifeleri! (100 GB 455₺ - Taahütsüz)


    Ailede eş ve çocuklarla ortak kullanmak için
    100 GB / 455 TL olanı şuanki tarifelerin fiyatları düşünüldüğünde avantajlı.
    Aile tarifelerinde tarifeyi alan numara tarifenin lideri olur,fatura ana numaraya gelir.
    Ana numara tarifedeki diğer abonelerin kullanımını sınırlayamaz durduramaz. Bu özelliği istiyenler var ama malesef yok. Çocuğunu tarife grubuna aldın tuttu çok harcadı aşım yaptı,tarifedeki interneti bitirdi. Engelenmiyor. İnterneti isteğine göre gruptaki numaralara paylaştırabilsen bambaşka bir avantajı oluyor zaten.
    Diğer ilginç durum ek paket alındığında gruptakiler değil,hangi numara ek paket aldıysa o kullanabilir.
    Yıllar önce Turk Telelom Ailece 15 GB tarifesi ilk duyurulduğunda ilk kullananlardandım. Belirttiğim kurallar değişmiş de olabilir.
    Gruba aldığın aboneyi çıkarıp 2 kere daha alıp çıkarabiliyordun sanırım.
    24 ay taahhut verilebiliyorsa 1 sene sonraki aynı fiyat çok uygun olacaktır. Ben eşim ve kaynanam kayınpeder için tarifeyi almıştım 2 yıl taahhut yapılmıştı + evde TT sabit interneti olana her faturada 10 TL indirim vermişti o zaman 15 GB 69 TL idi,59 TL`ye gelmişti,başka ne indirimi daha oldu bilmiyorum 54 TL + her numara için 5 TL giriş ücreti vardı. Tabi o zamanlar 15 GB internet baya fazlaydı tarifelere göre.
    Şuan aşım koruması var mı bilmiyorum,ben ilk kullandığımda tarifefeki internet bittiğinde otomatik 5 kere 500 mb internet yükleniyordu uygun fiyattan ve 5 kere 500 mb internet bitince aşım olmuyordu. Bu tarifeyi kullanırken 3 ay arayla 10 GB 10 TL aylık ek paketi teklif edilmişti,kabul etmiştim harika olmuştu. 10 GB + 10 GBb ek internete 20 TL ödedim yaklaşık 16 ay.
    Yalnız bu ek interneti tarifedekiler değil sadece ben kullanabiliyordum ama ana paketten harcama yapmadığım için ana paketin interneti diğerlerine kalıyordu. Aİle tarifelerinin internetini 40 GB yapın diye çok dedim mail attım Turk Telekoma,sonunda düzenlemişler arttırmışlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiNotu -- 19 Mayıs 2023; 2:29:23 >




  • her 1 kişi için 25 tl extra var onu unutmayın. ben yıllardır aile tarifesini kullanıyorum .taahhütlü olmama rağmen paylaşım ücretlerini her zaman zamlıyorlar. 5 tl veriyordum şuan 25 yada 30 tl gibi birşey oldu. 6 gb aile tarifesini kullanıyorum. 160 170 tl gibi faturalar geliyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemix -- 19 Mayıs 2023; 10:54:7 >
  • biz halen 5 kişi eski ailece 15gb tarifesini taahhütlü olarak kullanıyoruz. Nisan ayı itibariyle paylaşım ücretlerini 15 tl den 30 tl ye arttırdılar. Faturamız 160-170 tl arası iken 240 lara geldi. Paket aşımı da 10 kereye kadar 500 mb 9 tl ilave ediliyor ve yine uzarsa hız düşüyor. buradaki yeni tarifelerde 100 mb için 30 tl demiş maksimum 6 kez sonrasında da internet kullanımı durur denmiş. bu yönüyle çok kötü. İleride taahhüde açılır ve indirimli kullanım mümkün olursa düşünürüz diyelim. Şuanda bu haliyle bile eski tarifede kalmak daha iyi bizim için taahhüt bitene kadar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulex -- 24 Mayıs 2023; 16:0:1 >
  • Her hafta çarşamba veya cuma "sil Süpür' var bide.

    Şekil a'da görüldüğü gibiTürk Telekom dan Yeni Aile Tarifeleri! (100 GB 455₺ - Taahütsüz) 

    Türk Telekom dan Yeni Aile Tarifeleri! (100 GB 455₺ - Taahütsüz)
  • acemix kullanıcısına yanıt

    1 kişi için 25 TL fiyatın içinde her ay kesilen 12-13 TL özel iletişim vergisi dahil mi hocam?

  • m@xman M kullanıcısına yanıt

    Şartlarda dahil olduğu yazıyor.

  • Tarifeyi değerlendirirken her yönü ile değerlendirmek gerekiyor. Sadece konuşma yapan kişileri alırsanız internet paketi size kalır. Ben; aileden 2 ve yaşlılardan 2 kişi olmak üzere 4 kişi ile paylaşıyorum. Hepsi konuşmayı kullanıyor. Aile üyeleri kişi başına 30 TL ödüyorlar. 5 kişi için şu an 245 TL ödüyoruz. Ayrıca pakete dahil olunan 4 kişiden, telsiz kullanım bedeli de tahsil edilmiyor. Yani kişi başı düz hesap ile bakarsak; telsiz kullanım paketi dahil olmak üzere kişi başına ayda 50 TL ödüyoruz. Ben 50 TL'ye 10-12 GB arası internet kullanmış oluyorum, diğerleri de konuşmuş oluyor.


    Eksik yönlerini zaten diğer arkadaşlar belirtmiş ancak zaten eksik yönü olmayan tarife, bu ülkede yok. F/P açısından bu yüzden bu tarifeyi uzattım.

  • Arkadaşlar biz tahattütlü 15gb aile paketindeyiz bu tarifelere geçemiyoruz nasıl geçebiliriz illa iptal mi etmek gerekiyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.