Şimdi Ara

Türk Telekom deniz altı fiber kablo sistemi SEA-ME-WE 5'in lansmanını yaptı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
3.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Önce sen kendi ülkende senden hizmet almak isteyenlere port ver, sonra dışarıya açılırsın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Parola_18

    quote:

    Orijinalden alıntı: Spider_hip

    Türk Telekom Türk şirketi değil ki ne yazık ki artık. Hükümetimiz özelleştirdi ya? Türk olan pek bir varlığımız kalmadı ki.

    türk telekom 20 yıllığına kiralandı özelleştirme yapmayan kalmadı dünyada kominist ülkeler dahil kılıçtaroğlun gelse özelleştirmeyecekmiydi yada şsöyle soralım kaç bin boş beleş adamı oraya yerleştirecekti ?

    Aslında komple satıldı. Mahkeme satılamayacağına hükmetti. İhaleyi alan firma bu karara şer koydu. Yani zamanı gelince durumu savunacak. O zaman yargı ne karar verirse sonuç o olacak.
    Satıp satmama olayına gelirsek; daha önceki hükümetler (bunu siyasi olarak birini kötülemek yada yüceltmek için söylemiyorum) basitçe satmayı beceremedi. Baskılara sendikalara boyun eydiler. Sonrasında görüldüğü gibi kararlılıkla hepsi satıldı.
    TürkTelekom içün mahkeme tamamen satılamaz diyorda Tüpraş ve diyor kurumlar için neden demedi/diyemedi buda var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yerin üstü süper ya yerin altı kaldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: engink


    quote:

    Orijinalden alıntı: Why me???

    yönetim uyuma dövletimizi eleştiren yorumlar var hem de popüler.

    niye eleştirilemez mi? vergi veriyorsam,askere gittiysem hesabınıda sorarım eleştiride yaparım.isterseniz suudlar gibi olalım kimse ağzını açamasın.

    ironi yapmıştım hocam. genelde siliyorlar bu tip haberlere yapılan eleştirileri.
  • İsterse ilk Mars'a çıkan olsunlar, sen ülkende adam gibi internet hizmeti veremiyorsan kimin gözünde saygın olacaksın?!
    Diğer ülkeler, kendi hizmet alanında ne kadar vasıfsız olduklarını görse şu TT'nin kimse o hizmeti almaz. Aman eksik kalsın derler. Sonra adamları da "boş portumuz yok", "santrale kedi girmiş", "bugün yağmur yağıyor yha" gibi sebeplerle hasta ederler!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim Bey -- 22 Şubat 2017; 20:21:16 >
  • Sanki tamamen Türk Telekom yapmış gibi. Ucundan dahil olmuşuz resmen. Elbette güzel bir gelişme ama haberi açarken beklediğimin kıyısında anca...

  • daha 8 mbps hız veremeyip birzde utanmadan reklamlarda şu kadar hız veriyoruz ama evlerde kullanmaya başlıyor 5+6 mbps yi bile zor veriyorlar.ve haram para yiyorlar madem o kadar hız veremiyorsunuz ne kadar hız verirse o kadar para alsın ben alamadığım hız için nedne diğer insanlarla aynı parayı ödeyim,fiyatımı düşürsün madem 8 mbps vermiyon.ona gore fiyat versin.ayrıca firmanın ismi artık değişsin türk adı yakışmıyor kazıkkom olsun bari.

  • Ben daha verdiğim 100 lirayla 144p video bile izleyemedikten sonra isterlerse kıtalararası balistik kablo bağlasınlar, ne fayda!
  • Fiberde de ülkemiz köprü olacakmış. Merak ettim, bizde malum birileri canı istediğinde mahkeme kararı bile gerekmeksizin komple internetin fişini çekebiliyor, canının istediği siteyi kapatıp, istediğini sansürleyip istediği zaman facebook youtube gibi siteleri yavaşlatıp kapayabiliyor. Bizden internet hattı giden ülkelere de kesinti-sansür gitmese de bari rezilliğimizi içimizde yaşasak...

  • 7,5 Terabit nedir... Çok az. Bu yüzden ülkede ADSL falan var, Romanya gibi ülkelerde 100 Mbit internet neredeyse bedava iken bizde...


    En az 100 Terabit olmalı.

  • Hala mahallemden fiber yok önce onu sağlasınlar . Banane bana bu haberden .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen daha benim binama kutu bağlayıp hat vermek için 2 sene beklemen lazım diyorsan, uzaya hat çeksen ne işe yarar sözde Türk olan Telekom

  • Onun adı tırt telekom. Ve bu proşeyle kıbrısa kablo taşımayı mı planmıyor? Sanalk tırt telekom siz önce türkiyedeki yeni binalara port açıp eski binalara fiberi getirin

  • Spider_hip suçu hükümete atma. pardus'u kim yabancılara sattı? Kim onca yıl pardus ve yerli yazılıma destek vermedi? Yeni bir durummuş gibi akpartiye gönderme yapma

  • türkiyenin internetine sövdüren telekom Allah belanı versin 900 ping le adam vurdurdun

  • Türk Telekom önce kendine döşesin fiberi.

  • Sehrin merkezindeki turk telekom binasina 1.5 km, ayrica sokaktaki kutuya 100 metre civari uzakliktayim. Bu kutunun merkezle olan baglantisi fiber. Kutudan bana gelen tel bakir tabi.

    Sinyal ve gurultu degerlerim cok iyi. Bu degerlerle teorikte adsl2+ uzerinden 23 mbps verilebiliyor rahatlikla. Hatta filan hic bir baglanti sorunu yok. Bir kez bile kopma yasamadim simdiye kadar.

    Tarifem 16mbit, benim aldigim hiz ise 7-8 mbit. Sebebi cok basit. Turk telekomun bandwithleri bu kadarina yetiyor. Defalarca bizzat basvurdum, sonunda calisan itiraf ettirip rahatladim.Komik tarafi 2010 yilinda da bu hizla baglaniyordum, simdi de ayni.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 23 Şubat 2017; 3:32:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okuyanda turk telekomu TURK sanacak.

    tek turk sirketiymis
  • hı hı. daha vdsl için boş port yok oturduğum yerde, adamlar avrupaya açılıyor. hahahahaha.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hasan07-36


    quote:

    Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

    Lan siz önce müstakil evlerin olduğu mahallerlere fiber verin.

    Ne fiberi hocam ya? Önce bir VDSL vermeyi başarsınlar da. Hatta ondan önce de düzgün ADSL vermeye çalışmaları lazım. Telekoma kalırsak her eve fiberi 22. yüzyılda verirler...

    Ne VDSL/ADSL ’si hocam ya? Önce bir adam gibi elektrik vermeyi başarsınlar da, banko haftanın 3 günü elektrikler kesiliyor burda.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.