Şimdi Ara

Türk Telekom Enfes Prime 25 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türk telekom enfes prime 25 gb tarifesine geçtim 3 ay önce , normalde prime özelliklerinden yararlanıyordum ve 1 yıllık taahhütüm var , uygulamaya girdim prime görünmüyor , müşteri hizmetlerini aradım enfes prime 25 tarifesine prime özellikleri kaldırıldığını söyledi , 1 yıllık taahhüt yaptığım bu paketin durduk yere bana sundukları özelliği kaldırma hakları varmı ? Bu durum düzeltilmezse tüketici haklarına başvurmayı düşünüyorum.

    Türk Telekom Enfes Prime 25 sorunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kaç para ödüyorsun

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3.girişim olacak kullanıcısına yanıt

    Vergi dahil 187 tl


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müsteriyi dolandirmaktir bu tt den beklenir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prime özelliklerini 30 Gb çekmişler

    taahhüt vermişler verilen hakların değişmemesi yeni gelenlerin dahil olmaması gerekir .

    muhtemelen ayarlayamadıkları için komple kaldırdılar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durum benim için de geçerli.


    Türk Telekom uygulamasında tarifem Prime olarak gözüküyor ama hiçbir olanaktan yararlanamıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda "sizin Prime üyeliğiniz yılbaşında düştü" diye saçma bir cevap verdi. Taahhütümün olduğunu söylediğimde "taahhüt sadece internet ve konuşma için yapılıyor, Prime ise bizim size verdiğimiz bir ayrıcalıktır, bunun taahhütü yoktur" dedi.


    Bu alenen dolandırıcılıktır benim gözümde. Yani ben sırf ekstra ayrıcalıklar için Prime'a daha fazla para ödeyerek geçiş yapmışım, ama Türk Telekom bana "ben istediğim zaman Prime'ı kaldırırım, taahhüt buna dahil değil" diyebiliyor.


    Bir de utanmadan bana daha yüksek meblağlı başka Prime üyeliği satmaya çalışıyorlar. "Bunu alırsam yarın Prime üyeliğimi silmeyeceğinizi nereden bileceğim?" diyorum, hiçbir cevap veremiyorlar.


    Gerekli mercilere başvuracağım bunun için.





  • musAKka kullanıcısına yanıt
    Benim.çocuğun kullandığı tarife prime kaldığını nasıl anlarız

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alper_love A kullanıcısına yanıt

    SMS ile Ispark'a bir kayıt olmayı deneyin.


    ISPARK KAYIT 34ABC12 şeklinde bir plaka girip 6262'ye gönderin. Eğer "sadece prime müşterileri kullanabilir" gibi bir SMS gelirse demek ki Prime'ı kaldırılmıştır.

  • musAKka kullanıcısına yanıt
    Deniyecem

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alper_love A kullanıcısına yanıt

    30 gb ve üzeri olanlar prime geçmeye başladı

    uygulamadan da görebilirsiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Uygulamada prime görünüyor kod falan alabilşyorum ama paket 25 gb+5 gb sosyal medya olan

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alper_love A kullanıcısına yanıt

    Prime görünüyonuzdur paket değil tarife kullandığınız Türk Telekom Enfes Prime 25 sorunu 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ttnin beceriksizliklerinden bir tanesi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Desident D kullanıcısına yanıt
    Bu firmanın hiçbir zaman düzeleceğini düşünmüyorum,40 GB Limitsiz Sosyal tarife yaptılar,baya abone geldiydi.
    Kaç gündür patır patır,şikayetler dökülüyor. Kimisinde Taahhut tutmamış,kimisinde Sınırsız ancak YouTube kotadan yiyor. Dün birisi MUUD şifresi Prime Ayrıcalıkları vs. faydalanamıyordu tarifesi Prime olmasına rağmen. 2016`dan bu yana milattan kalma uygulamalarını web sitesi görünümüne güncellemişler. Sistem aynı hantal sistem,buglar hâlâ aynı buglar. Allah TVF`den ayırmayı ve özelleştirmeyi nasip etsin Turk Telekom`a.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konuyla ilgili problem yaşayanların alttaki linkten BTK'ya şikayet etmelerini öneririm.



    Türk Telekom Enfes Prime 25 sorunutuketicisikayet.btk.gov.tr
    BTK Tüketici Şikayet Bildirim Sistemi
    https://tuketicisikayet.btk.gov.tr/tsys/giris.html
  • Telekom, bu yaptığına illa ki yasal bir dayanak bulmuştur ancak yapılan tamamen etik dışı, hatta ahlaksızlık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğim kadarı ile 3 şikayeti btk operatöre yönlendiriyor. Operatör cevap veriyor. 4. şikayette btk devreye giriyor. Usanmadan şikayet edin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Way, efsane admin,@musAKka bey,siz buralara uğrar mıydınız?

    @mewluth abimiz nerelerde,forumun muhabbetli adminleri. @~Lion King~ bak kimler gelmiş buraya. Sen hatırlar mısın @musAKka admini?

    Bu foruma sevgimi ve sempatimi arttıran yöneticilerdendir @mewluth abimizle birlikte.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikayet etseniz de hiçbir şey değişmiyor tarife özellikleri ve fiyat hariç diğer paketler, prime ve sil süpür gibi ek özellikler taahhüte dahil olmadığı için herhangi bir şey kazanamazsınız. Prime özelliğini müşterilere kendileri lütfetmiş gibi cevap veriyorlar. Ben daha önce yenilenen bir paketim kalktığı için btk'ya başvurmuştum. Tarife dışında yer aldığı için kaldırılabileceği söylenmişti.

  • ramazankkaya kullanıcısına yanıt

    İçerden Prime tarifelere geçişleri hariç tutuyorum, başka operatörden Turk Telekoma hat taşırken tarife kampanya özelliklerinde ne yazıyorsa bağlayıcı. Buna Sil Süpür sözü dahil,Prime Tivibu 24 ay hediye gibi sözler dahil. Mesela Migros indirim kodu Espresslolab hediye kodu,Biletix kodu yazmaz,bunlar tek tek tarifeye hat taşıma kampanyasında yazmaz,bunlar verilmese de hak iddia edilemez.

    Yalnız mesela Sik Süpür'den ayda şu kadar internet sözü yazan tarifeler var hat taşıma kampanyalarında,Tivibu 24 ay ücretsiz üyelik,Dergilik ücretsiz üyelik yazan tarifeler var,bunlar bağlayıcı.

    Bu haklar için şikayet edenler BTK tarafından haklı bulunanlar oldu. BTK'ya başvururken başvurunun içerisini doldurmak önemli. Bu işi bilenler tarifeye geçerken ekran görüntüsü alıyor mümkünse video kayıt. Şikayet ederken sunuyor ve kapıları kaoatıyor,operatörler kıvıramıyor.

    Mesela Sil Süpür şikayetlerinden abıne haklı bulununca Turk Telekom artık Sil Süpür kampanyasını tarifelere yıl sonu tarihini de yazarak ekliyor ki bak yıl sonuna kadardı saba verdiğim sil süpür sözü diyebilmek için. Şu tarihe kadar geçerlidir bilgisini ekliyor artık. Bu tarih de hep yılın son günü.

    Şikayet edecekler buna dikkat etsin.

    Tarife kampanyasında tarifeye geçildiği anda Tivibu vb hediye yazıyorsa,bu BTK'ya,sunulabilirse BTK önce operatöre şikayeti aynen gösteriyor. Operatör abone lehine çözüm sunmazsa,ve abone şikayetinde ısrarcı olursa abonenin sunduğu kanıtlar ile BTK karar veriyor ve ooeratöre uygulamasını bildiriyor. Operatörler taahhütlere uymazsa BTK seviye seviye ceza yansıtıyor. Özellikle aynı konuda çok şikayet gelirse abone lehine,Operatörlerin aleyhine kararlar daha kolay çıkıyor.

    Forumda BTK Operatörlerin arkasında,hep GSM ooeratörleri haklı çıkarır gibi muhabbet dönüyor. Bu bir önyargı yasa yanılgı. Kesinlikle tam olarak böyle değil durum.

    BTK'ya şikayet yolu önemsenmeli,5-10 dakika harcanıp şikayetçi olunmalı.

    Yalnız sadece düz cümlelerle şikayetler havada kalıyor. Şikayetlerin içi doldurulmalı.

    Bence içi iyi doldurulan şikayetler er yada geç sonuç veriyor.

    Bakın mesela,bence Turk Telekom Limitsiz Sosyal Medyalı tarifelerde Youtube Premium üyelerinin youtube kullanımları bile bazen kotadan harcadığı oluyordu. Bu durumu ben forumda en detaylı şikayet edenlerin başınfa gelirim belki.

    Turk Telekom bunu bilerek yapıyor ayda 3-4 kere aboneyi çarpıyor,her zaman kotadan harcamıyor dedim anlattım. BTK`ya da inatla ısrarla defalarca her kotadan harcadığında yazdım şikayet ettim.

    Sonuç cevap hep hata bulunamadı olarak geliyordu,ama ben de pes etmeden her kotadan harcadığında tekrar şikayet açıyordum. Biliyordum ki başka yüzlerce kişi de aynı durumdan şikayet edince Turk Telekom`un "hata bulunnadı" cevabı çöpe gidecekti BTK nazarında. Yüzlerce binlerce abone aynı şikayeti yapıyorsa durum bellidir,GSM Operatör haksızdır.

    VE bence artık bu sıkıntı hakkında limitsiz sosyal medyann kotadan harcaması konusunda düzelmeler var.

    Aynı durum için önceki yıllarda Vodafone için de çok şikayet okuyordu,Vodafone de yoğun şikayetler üzerine düzeltti ki zaten planlı bilerek abonelerin internetini çarpıyorlardı bence.

    Cevaplar olumsuz sonuçlansa bile BTK şikayetleri önemsenmeli,anlaşılır cümlelerle şikayetler yapılmalı. Kötüler kadar iyiler cesur ve iradeli olmazsa kötüler kazanmaya devam eder. Sen şikayet edeceksin ben edeceğim başkası edecek,binlerce şikayet havada kalmaz emin olun. Damlalar bir kayayı,mermeri bile aşındırıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.