Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1042. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.093
Cevap
588
Favori
2.054.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10401041104210431044
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Binaya Türknet fiber altyapı geldiğini görünce hemen 100 mb'lik pakete başvuru yaptım. Kurulum ücreti yok, taahhüt yok, modem ücretsiz. Ayrıca ilk 6 ay hız sınırı da yok. Şu an 400 mb hız var efsane




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mag13 -- 9 Eylül 2020; 23:1:10 >
  • mag13 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullan. İlk 6 ay hız sınırı yok derken, verebildikleri en yüksek hızı mı veriyorlar ilk 6 ay. Bir de hocam kaç gün içinde kurdular, kaç gün içinde açıldı, kurulum titiz miydi, yani kabloları falan öylece ortadan geçirip gittiler mi yoksa olması gerektiği gibi mi yaptılar, hangi modemden verdiler, oyunlardaki ping değerlerin, farklı speedtest lerden ne görüyorsun (Fast, nperf), download, upload yaparken kaç görüyorsun vb. ? gibi değerleri yazarsan bizlerde Türknetin fiber de nasıl olduğu hakkında fikir edinebiliriz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Quentin86 Q kullanıcısına yanıt
    Hocam reset var tabiki. Evet hiç bir ayar yapmadan kullanabilirsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • biradam0000 B kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. İlk 6 ay verebildikleri en yüksek hızı veriyorlar dedi kurulum yapan arkadaş. Başvurduktan 1 gün sonra bir görevli gelip binadaki kutuda bir işlem yaptı, binada ilk kullanan ben olduğum için sanırım. Ertesi gün de kurulum için geldiler toplamda 2 günde kuruldu ve hemen aktif oldu. Kurulumu çok titiz yaptı gelen arkadaş daireye gelen kablolar yoktu epey uğraştı. Modem olarak Zyxel vmg8623-t50b verildi benim için fazlasıyla yeterli. Oyun oynama alışkanlığım olmadığı için oradaki ping değerlerini test etmedim fakat dosya indirme, yükleme hızları inanılmaz. Bu tabii kullandığınız siteye göre de farklılaşan bir durum. Aşağıda nperf hız testi sonucu var diğer hız testi sitelerinde de speedtest'le yakın sonuçlar çıkıyor. Kablolu bağlandığımda da speedtest sonucu download 480 mbps, upload 812 mpbs'yi gördü. Tabii benim binamda Turknet'in kendi fiber altyapısı var, Telekom'dan almıyor yani sizin altyapı durumunuza göre durum değişiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mag13 -- 10 Eylül 2020; 9:11:4 >




  • mag13 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam tekrar. Gerçekten ülkedeki diğer hızlara ve fiyatlara bakınca bu çok güzel gerçekten, turknet fiber de bir kaç kişi daha yazmıştı dsl de ne kadar sorunlu ise fiber de o kadar iyi diye. Bir de bir yerde okumuştum turknet nperf hız testi kullandığı için kendi hız testi web sitesinde ve nperf.com da yani nperf in kendi sitesinde bile hızlar yüksek çıkıyor diye (Speedtest te 2 nperf de 33 vs. şeklinde) o yüzden farklı farklı yerlerden hız testi yapın, dosya indirin dedim hocam. İyi günlerde kullanın, iyi forumlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mag13 kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler hocam, nperf yüksek çıkıyor ama diğer sitelerde birbirine yakın test sonucu alıyorum ortalama 450 mb. Aslında şu an 1000 mb'e kadar almam gerekiyor, 750 mb hız garantisi veriyorlar ama o hızları göremedim. Kullanımımı etkilemediğini düşündüğüm için de niye 450 mb diye sormadım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mag13

    Teşekkürler hocam, nperf yüksek çıkıyor ama diğer sitelerde birbirine yakın test sonucu alıyorum ortalama 450 mb. Aslında şu an 1000 mb'e kadar almam gerekiyor, 750 mb hız garantisi veriyorlar ama o hızları göremedim. Kullanımımı etkilemediğini düşündüğüm için de niye 450 mb diye sormadım :)
    Size özel mi yoksa genel kampanya mıdır? fiyatı ne acaba?
  • mag13 kullanıcısına yanıt
    Hocam bence Bi tane daha bağlayıp Gigabit İnternet yapın sunucu falan kiralayip para bile kazanırsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Türknet'in kendi fiber altyapısının olduğu yerlerde geçerli hocam. 100 mbps'lik paket 85 TL, bu paketi seçtiğinizde ilk 6 ay altyapınızın desteklediği en yüksek hızı veriyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mag13 -- 10 Eylül 2020; 21:9:22 >
  • Bugün itibariyle Turknete geçmiş bulunuyorum. Türk Telekomun alt yapısını kullanıyorum 35 mbit hız olarak paket tanımlandı fakat hız testlerim max 25 mbit gösteriyor. Modemden kaynaklı olabilirmi acaba? 7-8 yıllık Airties5650 modem kullanıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: faridun

    Ben de 24 Mbps sınırsızı 95 TL'ye aldım.İlk ay bedava + modem ile birlikte.35'ten 24'e inerken tereddüt etmiştim yeter mi diye.Şimdilik günlük kullanımda bir fark göremedim , beklediğimden daha iyi.Download manager ile 3 Mb'yi görüyorsunuz.Youtube'da 4K video takılmadan oynuyor.
    Günlük kullanımda 16 mbps stabil bile yeter hocam hatta iddia ediyorum 10 mbps stabil hız bile yetecektir download olmadan 1080p için çünkü 1080p 5-8 mbps veri harcıyor.

    Tabi bu TEK KİŞİ için geçerli. 4 yıl 100 mbps sınırsız kullandım 16 mbps adsl bile canımı sıkmıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

    Rica ederim hocam. Faydalandiysaniz ne mutlu :)

    Alıntıları Göster
    Güzel almışsınız hocam akk kalktı mı arada kotalı ittirmemişlerdir umarım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jumaruu

    Hangisini düşünüyorsun hocam? 12 mbit lik olan iş görür mü? En uygun olan o.
    Videoda uzaktan eğitimde takilmazsa yeter. Evde 2 kişi kullanacak.
    Diğer forumdaslar da fikir verebilir

    Alıntıları Göster
    12 mb yetmez bu devirde bence bide kablosuz sa zaten daha düşer hızı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: biradam0000

    Hocam o ayrı tivibulu olan ile alamazsınız. Bu faydalar dediğiniz ne ise bilmiyorum ama bu paketlerden alıp bağlandıktan sonra da arayıp veya nerden başvuru yaparsanız tivibu alabilirsiniz.
    faydalar dediğimi yazdım zaten ilk ay bedava ve 200 tl indirim ancak bunlar tivibu lu evde internet kampanyasında yer almıyor. evet tivibu sonradan da alınabiliyor ama o zaman fiyatı 35 tl sadece tivibunun baştan ikisini bir kampnayadan almak daha ucuza geliyor. ben bugün aradım müşteri hizmetlerini adresimizde fiber destekleyen altyapı var ancak tivibu yu desteklemiyor dedi bu nasıl iş anlamadım
  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    oyun oynamıyorsun sanırım nba aldım 109 gb 4 mbit ile indirmeye kalan 3-4 gün yazıyor

    100 mbit olsa 2 saat bilemedin 3 saat
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rocky_balbao

    oyun oynamıyorsun sanırım nba aldım 109 gb 4 mbit ile indirmeye kalan 3-4 gün yazıyor

    100 mbit olsa 2 saat bilemedin 3 saat
    Oynuyorum hocam 4 mbit hız tek kişi için bile yetersiz. 16 mbps stabilde hergün 100 gb oyun indirmeyeceksem yeterli gelir

    Tabi yıl 2020 50'den aşağı vermemek lazım. Hattı 140 mb destekleyenlere bile 16-24 mbps reva görüyor bu ülkenin vizyonsuz sömürücü patronları.

    Hatta 12 mbps FİBER paket var.




  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    12 mbit yanına fiber yazmakta küfür gibi birşey
  • Sizce kablonet 100 mbps aksam 19:00-01:00 arası 25 mbps fiber internet mi yoksa tt 50 mbpsye kadar olan internet mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fyilmaz kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum hangi paketi alırsınız ama fiberde tivibu nasıl desteklenmiyor onu anlamadım, yazlıkta 4 mbps ADSL ile bile çalışıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10401041104210431044
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.