Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1439. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28.834
Cevap
578
Favori
2.032.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
97. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 14371438143914401441
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lady-Of-Ice kullanıcısına yanıt

    Bunların topunu banlamak lazım.

  • Herkese selam, 50mbit vdsl kullanıyorum. Birkaç gün içinde sözleşmem bitiyordu. Buradan gördüğüm kadarıyla , twıtterdan destek birimine yazdım aradılar hızlıca. Mobil tekliften aylık 4 tl daha pahalı bir fiyat teklif ettiler. "İnternetten gördüm Benzersin indirim 8 kampanyanız varmış" dediğimde kontrol ettiler. Aylık 60 lira civarında indirimli bir teklif sundular kabul ettim, ilgili birim arayacak dendi. Yarım saat sonra aradılar ve 50mbit için ilk 9ay 359 tl, sonraki 9ay 459tl şeklinde kampanyaya dahil oldum.


    Bağlantıda bir kopma olmayacağı söylendi ama ben kopacağını bekliyordum. Geçen sene hatırlayamadığım bir şekilde bir test amacıyla 50mbit olan hızım 55mbit civarında tanımlıydı, sanırım upload testleri aşamasında yükseltmişlerdi DL ve Up u o zamanlar, o şekilde kullanıyordum. Fakat beklediğim gibi hat koptu ve yeniden geldiğinde hattımın net 50mbit olarak tanımlandığını gördüm. Upload 15 olarak devam ediyor.


    Bu Benzersin indirim 8 kampanyasını buraya yazan arkadaşlara teşekkür ederim, toplamda 1050tl gibi bir avantaj elde etmiş oldum.


    Farklı firmalara gitmeme nedenim ise (hattım max 50mbit hız verebiliyor), oturduğum bölgede internet sorunu yaşadığımda çözümünün farklı firmalarda hem zor bazende imkansız olduğunu bilmem ve yaşamış olmam. Türk Telekomla yola devam, 11 ay önce vdsl geldi, o günden beri 1 kere bile arıza yaşamadım bu da önemli bir nokta tabiki. Adsl zamanında hem hız olarak sürünüyordum hemde 2ayda 1 mutlaka arıza yaşıyordum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truva1975 -- 25 Nisan 2024; 17:43:28 >




  • truva1975 T kullanıcısına yanıt

    Selam , Bende ofisimde sizle aynı paketi kullanıyorum ve bugun arandım sizinle aynı paketi aynı fiyata aldım ve sonrasında dediğiniz gibi internet gidip geldi , üstüne basa basa sormuştum hattımda değişiklik olucakmı diye hayır dedi hanımefendi , ofiste 50 Mbps hattım 58 tanımlıydı şuan 50 tanımlanmış geri aradığımda biz tanımlama yapamıyoruz ilerde düzelir deyip başından sağdı TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

  • Tam başlık konusuyla doğrudan ilintili olmassa da bir konuda Forumdaşları bilgilendirmek istiyorum.


    Bilenler hatırlar, T.Telekom (TTNet) bir zamanlar 3 aylık, 6 aylık "Yazlık İnternet" paketlreri çıkarmıştı. Sonradan bunun adı değişti ve "Dönemsel İnternet" oldu. 2024'de de böyle bir uygulama yapılır mı, yapılmaz mı? Biraz zor bir olasılık gözüküyor ama yine de Mayıs hatta Haziran ayını beklemek lazım.


    Ancak böyle bir uygulama çıkmazsa, daha pahalı olmasına rağmen yine de bir laternatif var. O da şimdiki uygulamayla 6+6=12 ay taahhütlü bir pakete girip arada dondurma işlemi uygulamak.


    Varsayalım 1 Haziran 2024'de böyle bir pakete girdiniz. Atıyorum size 500 TL ve 650 TL'lik fiyatlar verildi. Siz Haziran-Temmuz-Ağustos-Eylül-Ekim ve Kasım 2024 (6 aylık) kullanımınız için 6x500=3.000 TL ödeme yaptınız ve sonrası için 6 aylık dondurma talebinde bulundunuz. O zaman artık 1 Aralık 2024 itibariyle internet kullanımınız kesiliyor. Size 6 ay boyunca (şimdiki tarife üzerinden; ileride değişebilir...) her ay 50 TL fatura kesilecek (hat dondurma ücreti olarak tahsil ediliyor...). Aralık 2024-Ocak-Şubat-Mart-Nisan-Mayıs 2025'de sadece ayda 50 TL ödenecek. 1 Haziran 2025'de taahhüdüzün ötelenen (yani 1 Aralık'ta dondurulan ancak iptal edilmeyen) 2. bölümü devreye girecek ve Haziran-Temmuz-Ağustos-Eylül-Ekim ve Kasım 2025 kullanımlarımız için 650 TL ödeyeceksiniz.


    Bilgilerinize.





  • Bugün yeniledim taahhüdü. 35 MB fiber ilk 9 ay 300 son 9 ay 400.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka bir Forum'da bilgi isteyen bir kişiye yardım amacıyla soruyorum:


    Bu kişi 2 ay önce 500 Mbps'lik FTTH paket ile 18 ay taahhütlü bir anlaşma yapmış. Ancak şimdi (2 ay sonra) başka bir adrese taşınması gerekiyor ve orada TTNet üzerinden ancak Hipernet (100 Mbps VDSL) alabilecek, FTTH altyapı yok.


    1) Eğer mevcut FTTH sözleşmesini bu gerekçe ile iptal ederse, TTNet kendisine 14 aylık vazgeçmesine karşılık bir cezai bedel çıkartacak mıdır?


    2) Sözleşmesini iptal etmez ama yeni adrese nakil isterse (burada bir nakil ücreti ödemesi söz konusu) TTNet sözleşmeyi yeni adreste 100 Mbps olarak revize edip taahhüt süresi bitimine kadar (yani 14 ay için...) kendisine bir indirim sağlar mı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafaky -- 25 Nisan 2024; 22:36:13 >
  • mafaky kullanıcısına yanıt

    Gittiği evdeki yeni ikametgah adresi vs ile tt ye başvurunca koşulsuz şartsız ücret ödemeden hizmeti iptal edebiliyor.En azından geçen sene araştırdığım kadarıyla böyleydi geçen seneden şimdiye kanun değişmediyse aynıdır..2.soru ise bu biraz tt yetkililerinin bileceği iş..Tt yetkilileri indirim yaparmı ,aynı fiyatlamı hizmet verir filan bunu en iyi müşteri temsilicisi bilir veya ben arkadaşının yerinde olsam il müdürlüğünü arar konuşurum belki il müdürlüğünde kafa dengi bir adama denk gelirse güzel bir indirim ile aynı taahüt süresi ile 100 lük paket kullanabilir..Ama bu olasılık...indirim yapamayız paketinizi ücretsiz iptal edelimde diyebilirler..En iyi çözüm müdürlük ile konuşmaları




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rameowerr -- 25 Nisan 2024; 23:13:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • truva1975 T kullanıcısına yanıt

    Temmuz başında benim de taahhütüm bitiyor, bugün aradı MH 6 ay 360 9 ay 460 TL fiyat verdi 16 bit için. Fiyat yüksek geldi kabul etmedim. Oturduğum evde fiber yok, modemin de 2009 dan kalma. Şimdilik beklemedeyim, olmadı TTNet altyapısını kullanan özel seçenekleri değerlendireceğim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mafaky kullanıcısına yanıt

    Bence her koşulda eski sözleşmesini devam ettirmesi menfaatine olur. Cezasız iptal etse bile yeni abonelik için muhtemelen mevcut ücretinden fazlasını isteyecekler.

  • Sonunda 50 mbps 9_9 18 ay taahhut ile 359/459 TL olarak yenileyebildim, daha da düşüğünü vermiyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chipparacıabi C kullanıcısına yanıt

    Kampanyanın adı nedir hocam fiyat çok iyiymiş..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metin Bilgin kullanıcısına yanıt

    Hocam 10 gün önce sonuç aldım sosyal medya çözüm ekibi dönüş yaptı ama yazamadım onlara da dönememiştim bugün geçtim şimdi aydınlatıyım benzersiz indirim kampanyası 8 diye bir şey tanımladılar hız 100mbs ilk 9 ay 399 sonraki 9 ay 499 bana yine çok geldi 2 ay taahhüdüm vardı dedim zaten ama yapacak bir şey yoktu kabul ettim bir de uygulamada 0 tl görünen bu sorun hala bugün bile devam ediyormuş oradaki kızcağıza bağırmışlar tepkimizi hep emekçilere yansıtmamız çok yanlış derdini bana yandı resmen siz bu kadar sakin olunca diye orta yolu bu şekilde bulduk kısacası.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twonokta kullanıcısına yanıt

    Benzersiz indirim ikna 8


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SirRevenge S kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

    Hayırlı olsun. Çözülmesine sevindim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Chipparacıabi C kullanıcısına yanıt

    Hocam nasıl yaptınız ?

    detay verir misiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • manyaksx kullanıcısına yanıt

    Taahhüt bittiyse arayın mevcut rakamların yüksek olduğunu benzersiz ikna kampanyasından faydalanmak istediğinizi belirtin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chipparacıabi C kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,


    Eylül 2024 tarihinde internet tahattütüm bitiyor.

    Mayıs 2024 tarihinde ise ev telefonu tahattütüm bitiyor.


    Ev telefonunu hala kullananlar olduğundan uygun bir tarifeye geçmek istiyorum.


    İnternette araştırınca böyle bir kampanya buldum.


    https://bireysel.turktelekom.com.tr/ev-telefonu/mevcut-musteri-tarifeleri/alo-paketler


    Türk Telekom Alo Aylık Erişim Ücreti = Vergiler dahil 40,63 TL

    Alo Paket 250 / Alo 250Dk Paket ücreti = 28,44 TL


    Alo 250Dk paketi yazdığı gibi toplamda 69,07 TL ücret ise makul görünüyor.


    İnternetim ise 35 Mbit = 126 TL sabit fiyatlı idi. Eylül 2024 tarihine kadar aynı fiyattan kullanmaya devam ederek bu Alo 250Dk paketinden yararlanma şansım var mı?


    Ev İnterneti ve Ev Telefonu tek fatura olarak geliyormuş, bu durumda bana nihai olarak 195 TL fatura gelecek. Eylül 2024 tarihine kadar kullanabileceğim sonrasında yeni tahattüt yapmam gerekecek.


    4441444 aradım ancak Ev Telefonu tuşlayınca onlar biz alo paket için işlem yapamıyoruz dediler. Ev interneti yönlendirdiler onlarda ev telefonu diye düzgün dinlemedi bile. Sonrasında şubeye gittik orada da olmadı malesef


    Bu tarz bir işlem önceden yapan var mı?

    Nasıl bir yol haritası izlemem gerekir.





  • bendeniz61 B kullanıcısına yanıt

    Ev telefonu için eğer devam ediyorsa

    "Ev Avantajlıya Büyük Fırsat Kampanyası (9+9 ay)"

    28 şubatta buna geçmiştim. Her yöne 250 dk/aylık veriyor. İlk 9 ay 60 TL; sonraki 9 ay 120 TL demişlerdi. 444 1 444 üstünden yaptırmıştım. Eğer mevcut tarifeniz bu kampanyayla uyuşmuyorsa o zaman mevcut taahhüdün bitmesini bekleyelim diyebilirler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt

    Doğru anladıysam önceki mesajda dediğim gibi, Ev İnterneti ve Ev Telefonu tek fatura olarak geliyormuş o bana cazip geldi. O yüzden ilgili kampanyayı sordum aslında.


    Bu arada, 4441444 bana da benzer bir fiyat söyledi.

    İlk 9 ay 77 TL; sonraki 9 ay 110 TL


    En kötü ihtimalle aynı sistem ile çift fatura çift tahattüt tarihi ile devam edeceğim gibi.

  • 
Sayfa: önceki 14371438143914401441
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.