Şimdi Ara

Türk Telekom Fibernet Fiyat Tarifelerinde ki tutarsızlık?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Türk Telekomun Fiber İnternet tarifelerinde tutarsızlıklar dikkatimi çekti sizinle paylaşmak fikir almak istedim.

    aşağıda aynı tarife için verilen Farklı fiyatları görüyorsunuz şuan girip kontrol edebilirsiniz. Sebebi ne olabilir ? ya da başvuruda hangi fiyat geçerlidir ?

    Türk Telekom Fibernet Fiyat Tarifelerinde ki tutarsızlık?Türk Telekom Fibernet Fiyat Tarifelerinde ki tutarsızlık?Türk Telekom Fibernet Fiyat Tarifelerinde ki tutarsızlık?


    Daha ilginç bir görsel daha ekleyeyim sözleşmede Yalın internet kısmında 100bit internet fiyatına bakarsanız Şok olabilirsiniz :) 68,90₺ :)

    Bizim Tüketici Hakkımız olarak Etikette ki fiyattan Hizmeti ve ya ürüne alma hakkımız var, Şimdi Türk telekomun bize bu hizmeti 68.90'dan vereceğine inanan var mıdır ? :)

    Türk Telekom Fibernet Fiyat Tarifelerinde ki tutarsızlık?







  • Yani çok ilginç, bunu ben de fark etmiştim ama üşendim, konu açmadım. Varsa bu şekilde nasıl ucuza alabileceğimizi bilen yazsın lütfen.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çünkü ilk görselde herşey dahil fiyat yazıyor yani tamam internet 96,9 ama yalın kullanım ücreti telefon ücreti modem ücreti vs. onu bir şekilde 120 yapıyorlar sız canınızı sıkmayın

    o en son attığınızda az altta 100 mbps 12 tl yazıyor boş verin 68,9 tl yi ama size gelecek sözleşmehttps://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/destek/internet/SozlesmeVeTaahhutnameler/bizden-kampanyasi.PDF bu olur büyük ihtimalle sizin attığınız sözleşmeyi getirirlerse hiper 100 bağlatın 12 tlden fazla gelen tutar için thhye başvurursunuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 30 Temmuz 2020; 13:19:17 >




  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    107,90 Yazdığı Koşullar kısmının altında ki bölümde Tek tek ekstra fiyat olan şeyleri yazmış, Yalın internet ücreti bağlantı ücreti vs. hepsi kampanyalı fiyata dahildir yazıyor altındaki tabloda 107,90 yazıyor.


    Eninde sonunda 119,90 + 7,90(modem kullanım ücreti) Ödenecek sanırım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.