Şimdi Ara

Türk Telekom FTTH Altapıda TürNet Kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, NOKİA ONT + H298A V9 modem var. Türk Telekom altyapısında FTTH TürkNet kullanıyorum. Aşağıda görselleri de bulunan sorunla 1 aydan fazladır uğraşıyorum. Fiber olan arkadaşlar bu sorun sizde de var mı?


    Türk Telekom FTTH Altapıda TürNet Kullananlar



    BIKTIM



    Türk Telekom FTTH Altapıda TürNet Kullananlar


    ortalama nasıl 56 oluyor.


    YETER YA VALLAHİ BIKTIM


    ortalama 64 download 7.7 upload pinge bak 37 bu mu FİBER? Bu sorun artık çözülmezse operatör değişikliği beni bekliyor. Sürekli ekip geliyor her seferinde söylüyorum TTNET’lik bir durum yok sinyal altyapı vs gayet iyi kaliteli, ama TurkNet kaynaklı bu dalgalanma sorunu vs bir türlü giderilmiyor.



    Türk Telekom FTTH Altapıda TürNet Kullananlar



    FTTH altyapıda 100’lük paket kullanıyorum. Hızımın dalgalanmasından şikayetçiyim bu hem download hem de upload için geçerli. Ayrıca pingiminde fırladığı oluyor. Bunu destek birime iletiyorum bana gelip


    "İlettiğiniz sonucu kontrol ettim kabul edilebilir değerde olduğunu gördüm, mevcut arızanız bulunmadığından dolayı destek kaydınızı sonlandırdım.**


    İyi günler dileriz."


    şeklinde cevap veriliyor. 100’lük pakette ortalamanın 72 olduğu hız mı kabul edilebilir? 10 olan uploadın ortalaması 8 bu mu kabul edilebilir? Artık yani burama kadar geldi derler ya o seviyeye geldim. Her zaman çalışan insanlara saygı duydum, insancıl yaklaştım fakat sürekli bir boş vermişlik seziyorum. Ya 100 Olan hızımda ben FİBER’de neden ortalama 72 ile kullanıyorum. VDSL’de bile bu kadar kayıp olmamasına rağmen TurkNet sorunu neden çözmüyor. Bu sorunlar devam etmesi halinde artık bende İSS değiştireceğim. Etrafımıza TurkNet TurkNet diye reklam yaparken gördüğümüz muameleye bakın.


    Sürekli bitmek bilmeyen bir dalgalanma var. Bağlantı kablolu fakat fark etmiyor wifide aynı. Yakın zamanda bir wifi6 router alacağım. Bu sorun neyden kaynaklabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozqur17 -- 26 Ekim 2022; 11:15:37 >







  • Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim 🙏 Destek kaydı numaranızı konunun linki ile birlikte PM üzerinden iletebilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Sürekli klasik cevaplardan sıkıldım. Farklı bir router deneyeceğim eğer sorunu onunla da çözemezsem ne yazık ki TürkNet'e veda edeceğim.


    Buyrun: 57324352

  • ozqur17 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kontrol ettiğimde net uzmanımız yaklaşık 10 dk önce arama yapmış ama ulaşamamış. Paylaştığınız hız testinde 89 Mbps aldığınızı ve hatta sorun olmadığını iletti.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Attığım test sonucunda ortalama hız 64 gözükmekte. Hadi diyelimki sizin dediğiniz doğru olsun FİBER'de 100'lük paket bana nasıl 89 olarak gelir! 11 Mbps'lık hız kaybı nasıl normal karşılanıyor.

  • ozqur17 kullanıcısına yanıt
    Ortak altyapı üzerinden verdiğimiz fiber hizmetinde %10 hız kaydı normaldir. Destek kaydınız üzerinden güncel hız testi sonucunuzu iletir misiniz?
  • Sorunun aktif olarak yüksek kalitede Video veya canlı yayın izlemeden kaynaklandığını test ederek buldum. Teşekkürler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.