Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ 50GB+S.S.M 345₺ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.976
Cevap
88
Favori
153.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BilgiNotu kullanıcısına yanıt
    2.10.2023 14.20 14.10’da hat aktifti.
  • tuzsuz_deli_bekir kullanıcısına yanıt

    Benimde farklı tutar yazıyordu,arayıp mh den hallettim.

  • phatgit P kullanıcısına yanıt

    O halde büyük ihtimalle yarın açılacak hattımda sıkıntı olmayacak fiyat açısından.

    Müşteri hizmetlerini de aradım sordum,bayi doğru tarifeyi girdiyse kampanya süresi içinde numara taşıma başvurusu yapmanız yeterli kampanyalı fiyattan taahhüt için dedi.

    Eğer bir farklılık olursa işlem yapılan bayiye gidiniz,205 TL olan tarifenin kodunu girdiyse hattınız açıldığında SoZ ve Onay mesajlarını gönderdikten sonra 205 TL`den taahhut gerçekleşir dedi.

    EK: İsterseniz taahhüt yapmadan önce müşteri hizmetlerini arayıp tarifenizi teyit edebililirsiniz,hat taşınmadan TT'de aktşf olmadan biz sizin hangi tarifeye başvurduğunuzu göremiyoruz,hat açılınca arayınız dedi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiNotu -- 3 Ekim 2023; 3:16:51 >
  • Türk telekoma 1 hafta önce geçtim. Başka bir tarifedeyim şu anda. Bu tarifelere şimdi geçme şansım olur mu acaba

  • Her gün takip ederdim tam yoğun olduğum günlere denk gelmiş kaçırmışım Vodafone 30 GB + Sınırsız Sosyal paketi şu anda 197 TL'den 363 TL'ye çıkarıyor 1 ay kaldı bitmesine. İnşallah denk gelir yine böyle bir şey. Zaten Vodafone hiçbir yerde çekmiyor 1 yıldır illallah ettirdi.

  • Son gün (30 Eylül) son saatlerde Sınırsız Sosyal Medyalı 40 GB tarifesi için başvurusunu yaptığım,bu sabah (3 Ekim) geçişi tamamlanan aktif olan hattıma daha taahhüt SMS işkemlerini yapmadan bile gelen SMS'de tarifeyi taahhüt işlemlerini yaptığımda 205 TL'den kullanacağım yazıyor. İşte böyle dürüst,şeffaf ol,sözünde dur,zamanında bilgilendir Turk Telekom.

    Yani söz verilen kampanyalı fiyattan kullanacağız hatlar 30 Eylül'den sonra açılsa bile.

    Sizde sıkıntı olursa farklılık olursa 444 1 500 müşteri hizmetlerine ve işlem yaptığınız TT Şubesine gidiniz.

    Online İşlemlerden girip Çağrı Ayarlarından > Arama Bekletme özelliğini aktif ediniz,sanırım pasif özellikte oluyor hat açıldığında. Telefonun ayarlarından da Çağrı varken başka çağrı geldiğinde Arama Bekletme özelliğini açınız ki diğer çağrıyı da görebilesiniz.. Bu durum forumda çok soruluyor.

    Çok internet kullanacaksanız hediye 30 GB SMS işlemini ilk başta yapın.


    Hattınız Turk Telekomda açıldığında simkart takılıyken,sinyal alırken telefonu kapatıp açın yada yeniden başlatın.

    Sonra 1 saat Turk Telekomdan mesajlar gelmesini bekleyin,bahsettiğim 205 TL mesajı bana neredeyse 1 saat sonra geldi. Aceleye gerek yok,taahhütü 10 saat sonra da yapsanız ertesi gün de yapsanız o ayı taahhütlü kullanırsınız. Yalnız fatura kesim günündeyseniz,yada yarın fatura kesim günüyse acele edip hemen taahhüt işlemini gece 12`den önce halledin.

    Bugün geçişi tamamlanan aktif olan hattım için güncel fatura 88 tl görünüyor ama gerçek doğru güncel rakam 1-2 gün sonra netleşir,sanırım yarın netleşir.(Hesapladım 7 günlük güncel faturam en fazla 50 tl - 59 TL arası olması lazım TKÜ dahil.Hat zaten faturalıdaydı Tuekcellde)


    TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ 50GB+S.S.M 345₺


    TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ 50GB+S.S.M 345₺

    Taahhütlü 205 TL olan sınırsız sosyal medyalı tarifenin tam adı Özgür Prime Limitsiz Sosyal Yıldızlı Günler olarak geçiyor. Türk Telekomda işlem yaparken bu tam isim önemli. Bilgili personel bu tarifeyi sistemden buluyor,seçiyor,ilgisiz bilgisiz ipersonel normal Özgür Prime Limitsiz Sosyal`i seçiyor ya hata veriyor yada hat açılınca yüksek fiyattan taahhüt yapıyor sistem.

    Şuan tek üzücü olan ilk faturam 6 gün. 12 ayımın ilk ayı 6 gün olarak dolacak. Yani taahhüt sürem 365 gün değil 26 gün eksik olarak 341 gün olacak. Keşke başvuru sırasında fatura kesim gününü seçme hakkı verilseydi. Fatura kesimim 23`ü olsaydı keşke.

    EdiT:


    Güncel faturam tahmin ettiğim gibi taahhüt yaptıktan 4 saat sonra düzeldi, 49,90 TL'ye düştü.

    7 günlük 49 TL olunca,aylık 205 TL olacağı kesinleşti.


    TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ 50GB+S.S.M 345₺



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiNotu -- 3 Ekim 2023; 14:37:9 >




  • BilgiNotu kullanıcısına yanıt

    @BilgiNotu

    hocam özetle, hat açıldıktan sonra 5555'e SOZ ve ONAY yazmadan önce

    Türktelekom'dan

    "Yildizli Gunler Kapsaminda mevcut tarife ucretinize ek olarak 54,28 TL indirim hattiniza tanimlanmistir. Tarifenizden taahhutlu olarak faydalaniyorsaniz tarife ucretiniz 93 TL, taahhutsuz olarak faydalaniyorsaniz 214,88 TL olarak guncellenmistir. B001"

    diye bir mesaj geldi ise ki bu mesajdaki 93 TL doğru rakam,

    ve online işlmelerde tarife adı "Özgür 10GB Yıldızlı Günler" yazıyorsa ve taahhüt başlangıç bitiş olarak da sizin ekran görünütünüzde yazdığı gibi "02.10.2023/09.09.2024" kalan gün 342

    yazıyorsa, bir şey yapmaya gerek kalmıyor mu ?


    yani bayide söylenen hatta yazılı bir kağıt verilen "5555'e SOZ ve ONAY" gönderme işlemini yapmamış oluyoruz (gerek kalmıyor) bu durumda.

  • tuzsuz_deli_bekir kullanıcısına yanıt

    Hayır, SoZ > 5555 ve gelen mesajı ONAY > 5555 işlemini yapacaksın. Bana 205 TL mesajı geldi,yakkaşık 1 saat sonra da taahhut iişlemini yaptım SoZ yazıp 5555`e göndererek ve gelen mesajı onaylayarak.

    Zaten ilk gelen mesajda taahhut yaparsan bu fiyattan kullanacaksın yazıyor. Benim takdir ettiğim bu konuda önceden bilgilendirip kafa karılıklığını gidermesi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiNotu -- 3 Ekim 2023; 12:47:33 >
  • BilgiNotu kullanıcısına yanıt

    ilginize ve sabrınıza teşekkür ederim :)


    SOZ yazdığınızda gelen mesajda paket fiyati ne görünüyordu peki ? 205'den farklı bir fiyat mı.


    SOZ yazdığımda bana gelen mesajda 93TL yazmıyor "12 ay faturalıda kalma sözünüze 269.16 TL yerine 147.28TL ye yararlanmak için ONAY yazın" diyor.

    Buna rağmen ONAY yazsam 93'e mi kullanacağım paketi ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuzsuz_deli_bekir -- 3 Ekim 2023; 13:24:35 >
  • tuzsuz_deli_bekir kullanıcısına yanıt

    Diğer mesajda taahhutlü 205 değil yüksek fiyattan kullanacağım gibi yazılsa da diğer mesajda 205 TL`den kullanacağım yazıyor. Bence sıkıntı risk yok. 205 TL`den kullanacağım SMS ile teyit edilmiş.

    Anlık kampanyalarda böyle karmaşıklıklar olur. Turk Telekomda daha önce yaşadığımız şeyler.

    Mesela benim tarifem 12 ay taahhütlü 319 TL imiş,taahhüt verdiğimde 319 TL`den kullanılacakken Yıldızlı Günler Kampanyası indirimi olarak taahhütlü fiyata ayrıca 114 TL indirim uygulanacak ve fiyat 205 TL`ye inecek. Benim için herşey net ve anlaşılır. Taahhütlü fiyattan ayrıca Yıldızlı Günler İndirimini sonradan düşeceksiniz. Memura seyyanen zam vernek gibi olmuş,burda taahhütlü fiyata seyyanen indirim var ayrıca.


    TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ 50GB+S.S.M 345₺


    TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ 50GB+S.S.M 345₺



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiNotu -- 3 Ekim 2023; 13:42:39 >




  • Giden var mı telekoma, geçebiliyor muyuz halen ?
  • tezekos kullanıcısına yanıt

    30 Eylül son kuralı aynen geçerli. 3 farklı TT şubesine uğradım,afişteki tarifelere numara taşımak istefiğimi söyledim. Yıldıızlı günler indirimi uygulsianmaz 327 tl den kullanırsınız dendi. Kesin olarak konuda paylaştığım ve konuyu açan arkadaşın paylaştığı afişteki kampanyalı fiyat fırsatı 30 Eylül 23.59 itibariyle son buldu.

    Bitmeseydi 2 tanıdığım geçecekti,zorladık yetkisi fazla profili güçlü 3 şubeye gittik ama olmadı.

  • Sayın Yetkili @Yokizm

    Konu başlığına [BİTTİ] ibaresinin eklenmesi ama biten fırsatlar bölümüne şimdilik alınmaması faydalı olur düşüncesindeyim.
    Tarifeyi kullananların ilk tecrübelerini,sıkıntıları,kampanyaya ait ek fırsatları paylaşmanın gereklilikleri ve faydaları açısından bir süre biten fırsatlara alınmaması foruma ve üyelere fayda saplayacaktır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiNotu -- 3 Ekim 2023; 16:8:7 >
  • BilgiNotu kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam👍🏻
  • Hocalarım bu tarifeye geçenlerde geçiş yaptım da iki tane tahattüt gözüküyor acaba sizde de öylemidir ay sonu 2 fatura gelmesin

    TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ 50GB+S.S.M 345₺
  • mami_3r3n kullanıcısına yanıt

    Taahhütle 2 fatura gelmesi gibi bir durum olmaz .


    Tek numaran var neden 2 fatura kessinler .

  • mami_3r3n kullanıcısına yanıt

    Benimde şuan böyle görünüyor hocam. sistemsel sanırım

  • mami_3r3n kullanıcısına yanıt

    Bendede iyle birisi ozgur 15 tarifenin taahhudu digeri yıldızlı gunler tarifesinin taahhudu.

  • mami_3r3n kullanıcısına yanıt

    Dün bende normaldi,mükerrer taahhüt görünmüyordu,bugün şuan benim taahhüt de çift görünüyor. Çiftin tekini 2. dönem (2.12 ay olarak) 2024'e yapsalar ne harika olur ??


    TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ 50GB+S.S.M 345₺

    Ben taahhüt ekranını incelediğimde şu ihtimali düşündüm. Özgür Prime Limitsiz Sosyal için ayrıca taahhüt yapılmış,zaten bu tarifenin asıl taahhütü.

    Bir de taahhütlü Özgür Prime Limitsiz Sosyal'e ayrıca verilen Yıldızlı Günler indirimi için ayrıca taahhüt yapılmış. Taahhüt bozarsan Özgür Prime Limitsiz Sosyal'in cayma bedeli ve Yıldızlı Günler indiriminin cayma bedeli ayrıca hesaplanacak.

    Turk Telekom ayrıca verdiği indirimlere ayrı taahhüt yapıyor zaten. Mesela benim şuan Turk Telekomda 2 faturalı taahhütlü hatlara %20 ayrıca indirim var,ayrıca ücretsiz 2 GB 12 ay hediye verilmişti, hepsine ayrı ayrı taahhüt yapılmış,indirime de taahhüt var 12 aylık hediyeye de. Mesela 20 GB bir hattımda %20 indirimle 55 TL`ye kullanırken ben istemeden 1 ay sonra ek bir indirim yapılmış 45 TL olmuş,ona da ayrı taahhüt yapmışlar. Aradım sordum,size özel bir indirim,isterseniz iptal edelim ilk ay dolmadan dediler,yok neden iptal edeyim dedim devam dedim. Yani aynı hattın taahhüt ekranında 4 taahhüt oldu.





  • Merhabalar bende bu kampanya ya katıldım. Hattım dün açıldı fakat bulunduğum yerde şebeke internet hiç çekmiyor ve benim için büyük problem oldu. Şimdi tekrar eski operatörüme geçsem cayma bedeli yada esktra bir ücret çıkarırlarmı .
    Bu arada söz 5555 gönderdim ama onay vermedim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.