Şimdi Ara

Türk Telekom İle Yaşadığım Değişik Olay !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konuya giriş yaparken gerçekten bu süreci benden başka yaşayan kişilerin de olduğunu düşünüyorum ve 2017 senesinde bu kadar çıkarcılık ve bu kadar fırsatçı olan firmaları görünce özelleştirmelerin ne kadarda bizim için olmadığını bir kez daha anladım.

    Yeni bir eve taşındım ve ev istanbulun merkezi yerlerinden sayılabilecek bir konumda maltepe de, taşındığım ev sıfır bir bina ve internet hattı binada yok bu nedenle türk telekom genel müdürlüğünü araştırmaya başladım netten ve evime 500 metre aşağısında olduğunu gördüm.

    Eşimle beraber türk telekoma gittik binamıza internet hattı çekilmesini talep ettiğimizi söyledik ve bir form doldurduk formun sonunda gişede ki bayan bize bir kağıt uzattı

    Türk Telekom İle Yaşadığım Değişik Olay !!



    bu kağıdı uzattı ve kendi kampanyalarından birini seçmemizi söyledi. kendisine döndüm ve ben başka internet sağlayıcısı kullanmak istiyorum dedim (çünkü fiyatları gerçekten çok uçuk). hayatımın şok cevabını aldım

    O zaman hangi internet sağlayıcısından hizmet almak istiyorsanız oraya gidin ve onlar bize sizin adınıza başvursun, bize başvuru yapmanız için bizim kampanyalarımızdan birini seçmeniz gerekmektedir.


    Sonrasında gittim superonlineı aradım dedim belki onlar bizim adımıza başvuru falan yapıyorlardır gerçekten vardır böyle birşey sonra orada ki kadın tuttu ne dedi beğenirsiniz gidin BTK ya türk telekomu şikayet edin onlar size internet hattı çekmek zorunda sizde istediğiniz sağlayıcıdan internet alabilirsiniz.

    Şikayet etsem kimi kime şikayet ediyorsun olucak ikiside devletin kurumu birbirlerinin umurlarında bile olmayacak internetten okadar araştırdım BTK bu konuda müşterilerin gazını almaktan başka birşey yapmıyor. Bu kurumlar bize hizmet edilmesi için özelleştirildi fakat bir internet hattını çekmek için hemde 2017 senesinde bize süre veremiyorlar bütçe çıkacakmışta ondan sonra geleceklermiş. Çok uzun oldu biliyorum ama okursanız sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugralioglu -- 25 Ağustos 2017; 9:51:8 >







  • ben aylardır internetsizdim, alt yapı rögarı evimin önünde olmasına rağmen. işlemler bitti sayılır ama TT harici bir firmadan hizmet alamayacağım. ''Centilmenlik anlaşması'' gereğince diğer firmalar hizmet satamıyormuş. Parayla rezalete hazırlıyorum artık kendimi. 102 gün oldu bu arada, FTTH kapmasındaymışız.
  • ozeceze kullanıcısına yanıt
    ben apartmana yeni geldim ama bina 6 7 aylık bir bina ve ilk giren kişiler hemen başvuru yapmışlar yani çok uzun süre olmuş ama hala ses seda yok şuna apartman tamamen doldu ve hiçkimsenin interneti yok çok saçma bir durum bukadar zor olmamalı herşey paramızla resmen rezil oluyoruz ve zorunda bırakılmanın centilmenlikle bir alakası yok. internet hattını çeken firmasın diye illa senden alma zorunluluğu yok kimsenin ben türk-net kullanmak istiyorum altyapıyı kontrol ettirdim bizim orada akn siz internetleri mevcut ve daha ucuz ama kullanamayacağım bu gidişle.
  • bugralioglu kullanıcısına yanıt
    Saat 14-15 arası TT Ceo'suna, alt yapıyla ilgili tweet atın. Anında genel müdürlükten dönüp ilgileniyorlar. Ben öyle yaptım, 15 dakika sonra TT arabası gelip fiber kutusunu kurdu. İkaz etmediğiniz sürece TT pek çalışıyor diyemeyiz. Twitter dan şak diye dönüyorlar ama

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazı bölgelerde twitter kurtarmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hizmet almak istediğiniz firmayla direk iletişime geçseydiniz sonuç ne olurdu bilemem telekom abonesi olmak istemediğinizden dolayı zaten size hat çekmezler ne kadar doğru orası tartışılır benim bildiğim kadarıyla superonline telekom hat çektirebiliyor çünkü oturduğum evde telofon hattı yoktu superonline internet başvurusu yaptım telokom gelip hattı çekmişti superonline internet altyapısını genişletmesi lazım ki rekabet olsun.
  • yeni binalara fiber sistem kuruluyor artık ve maliyeti yüksek bir kutu bina içerisine konuluyor diyebiliyorum tabi kutu türk telekomun veya süperonline nin yada başka bir firmanınsa sadece o firmadan internet hizmeti alabiliyorsunuz...ama binanızda herhangi bir kutu yoksa bina ya bakır hat yani kara kabloyla hizmet veriliyorsa o zaman problem yok istediğiniz firmadan hizmet alabiliyorsunuz...sizin binanızda hiç bağlantı olmadığı için size fiber verilecek ve verilen firmanın mecburi müşterisi olacaksınız bundaki sebepte bence hizmet maliyeti...çünki telekom yatırım yapsın sizde süperonlinennin hizmetini alın kim kabul eder...şimdilik böyle işliyor bu işler belki ilerde değişir yani ortak bir alt yapı olsa dediğiniz gibi olur ....
  • Kampanyasız Taahütsüz al. Sonra istediğin sağlayıcıya geç.
  • muratoto kullanıcısına yanıt
    aranan kan bu. doğru söylüyor.
  • Tüketicinin cayma hakkı var. Başvuruyu yapın internet bağlansın. 14 is günü içinde hiç bir cayma bedeli ödemeden iptal ettirin



    İkinci olarak fiyatlar uçuk değil. Türk Telekom un 57 liradan başlayan vdsl paketleri superonline da 100 liradan başlıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.