Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM İNTERNET DEĞİL LA - NET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR BU TÜRK TELEKOM İNTERNETTEN BIKTIM . GECELERİ İNTERNET GİDİYOR . GĞNDÜZLERİ İNTERNET GİDİYOR . 16 MB LİK PAKETİM VAR 1 MB ALAMAZ OLDUM . LİG MAÇLARINI VE NBA MAÇLARINI DİGİTÜRKPLAY'DEN TAKİP EDİYORDUK BURNUMUZDAN GELDİ . BİDE SÜREKLİ BİNA ESKİ DİYİP DURUYORLAR 6 AY ÖNCE İYİ KÖTÜ İNTERNETİMİZ VARDI.2 SENE ÖNCE PİNGSİZ FALAN BAYA İYİ İNTERNET KULLANIYORDUM . GEÇEN DE TEKNİK SERVİSTEN BİR ADAM MODEMDENDİR DEDİ ? NEDEN OLUR NİÇİN OLUR BİLEN VAR MI ? NASIL HALLEDERİM ? NE YAPARIM ? KAHRAMANMARAŞ İLİNDE YAŞIYORUM .GAYET DE MERKEZİ Bİ BÖLGEDEYİM ASLINDA AMA Bİ SALAK İNTERNETLE OLMUYOR ?? FİBER DE GELMİYOR . FİBER DEDİYSEM 20 MB İNTERNETE RAZIYIM. BU SÜPERBOX HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI Bİ DE ? AŞAĞIYA DA ALDIĞIM DEĞERLERİ KOYUYORUM .

    https://i.hizliresim.com/NnyDD5.jpg







  • Modem arayüzünden snr değerleri atsanız daha iyi olur
  • süperbox tavsiye ediyorum alt yapıya gerek kalmıyor, kablosuz 4.5G üzerinden sınırsız sağlıyor 10 Mbps 99₺ / 20 Mbps 159₺

    Adresinize kurulumda kontrol hızı ediyorlar uygun görünmezse farklı adresten başvurup istediğiniz yerde kullanabilirsiniz.
  • _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt
    Superbox 99 tl lik paketin tahaütünün 14.maddesinde 4 cihazdan fazlaa bağlanılınca ücret alınacağı yazıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lebronz James kullanıcısına yanıt
    O peketin sözleşmesi gerçekten daha sınırlayıcı 2 konum harici farklı adres kullanımı yasaklaması ve 1tb kota, daha alt seviye lte modem gibi kısıtlama var kalabalık bir ailede ciddi olarak soruna yol açabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.