Şimdi Ara

Türk Telekom limitsiz internet tarifelerine fiyat indirimi yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
2
Favori
18.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun aldığı kararla 1 Ocak 2019 tarihi itibariyle adil kullanım kotasının kaldırılması talep edildi. Bu isteğin ardından yeni dönemde devreye girecek limitsiz internet paketlerini açıklayan ilk firma Türk Telekom olmuştu. Fiyatlarda yaşanan yüksek artış sebebiyle kullanıcıların yoğun eleştirisine maruz kalan firma, tarifelerinde güncellemeler yapmış.

    4 Mbps bağlantı hızına sahip limitsiz tarife kaldırıldı


    59.90 TL fiyat ile sunulan 4 Mbps hızında internet paketi site üzerinden kaldırıldı. En düşük limitsiz paket 6 Mbps hızında ve fiyatı 69.90 TL. 8 Mbps paket 79.90 TL’den satılmaya devam ediyor. Daha önceden bulunmayan 12 Mbps hızında tarife ise 84.90 TL fiyat etiketiyle sunulmaya başlanmış. Bu tarifelerin fiyatlarında değişim olmasa da 16 Mbps ve üstünde ki paketlerde indirime gidilmiş. Yeni ortaya çıkan tablolara göre limitsiz tarifeler; 16 Mbps 3 TL indirimle 89.90 TL, 24 Mbps 20 TL indirimle 99.90 TL, 35 Mbps 27 TL indirimle 121.90 TL ve 50 Mbps 80 TL indirimle 169,90 TL fiyat etiketine sahip. Ayrıca 100 GB kotası bulunan daha uygun fiyatlı tarifeler de "Limitsiz İnternet Çağı Kampanyası" isimli bu paketler içerisinde bulunuyor. Aşağıdaki tablo üzerinden eski ve yeni fiyatları karşılaştırabilirsiniz.


    Limitsiz internet paketleri (eski-yeni)



    Kotalı internet paketleri



    Ayrıca Bkz.Vodafone Evde sınırsız internet tarifeleri açıklandı
    Tablolarda gösterilen fiyatlar 24 ay taahhüt vermeniz koşuluyla ilk 12 ay geçerli oluyor. İkinci 12 ayda ise fiyatlar biraz daha artıyor. Ayrıca yalın internet aboneliği ve sabit hat sahibi olmanız gibi durumlar için farklı fiyatlar mevcut. Yeni açıklanan tarifelere bu bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz. 







  • Şu ilk 12 ay ve son 12 ay çakallığı nereden çıktı ?

  • Fiyat listesinin ilk yarısı aynı. Zaten normal kullanıcıların tercihi de bu kısım. Allah akıl, fikir, insaf versin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hala pahalı bu firmalar illa sopa gösterince mi inmek zorunda, herkes vatandaşa bir kazık çakma derdinde..

  • Daha çok düşer.

  • Kazığa bak, kazığa. Hahahaha :D

  • İnternetin fiyatını pahalı satmak için aç gözlülükten başka nasıl bir açıklaman olabilirki?Hani 5 liraya alıyorsun 6,5-7 liraya satıyorsun öyle bir olayın da yok ortada.Modemin parasını benden alıyorsun, bağlantı parasını benden alıyorsun 3-5 senede bir kablo döşüyorsun,santralinei güçlendiriyorsun falan, yaptığın büyük masraf odur herhalde 50 mbit interneti 170 liradan çakacak kadar nasıl bir masrafın olabilirki?Hani bu işlerden anlamayan biri olarak soruyorum, anlayan biri varsa açıklasın.
    Arap Arap diyordunuz Araplardan bankalara geçti iyice sıkı tuttuk.İşi diyorum ,daha sıkı tuttuk.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr20mouse

    Şu ilk 12 ay ve son 12 ay çakallığı nereden çıktı ?
    vodafone dan öğrendiler yeni moda çakallıkda bu




  • Limitsiz internet çağı dedikleri bu mu oluyor.Fiyatlara bakar mısınız ya.Bu cağda bu fiyatlar.35 50 ve 100 mbit kullanımlar artık standart olmalıyken verdikleri fiyatlara diyecek söz bulamıyorum.İndirim falanda yok.Daha az bindirim var.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr20mouse

    Şu ilk 12 ay ve son 12 ay çakallığı nereden çıktı ?
    Vodafone başlattı. TT de bizim başımız kel mi dedi
  • 2019'da 6mbit internet satmak?

  • Kim kime geçirirse çağı başladı

  • 2019 yılında 6 Mbps hızlı paketler 70 TL den satılıyor, çok güzel çooook güzel.

  • Xeqona X kullanıcısına yanıt
    48 ay taahhüt,artı aylık 6 Euro aktivasyon ücreti,belli şehirleri kapsıyor.Ama gene de çok iyi fiyat bence.
  • 100 mbit olanda bir anda 100 tl den fazla indirim olmuş. Kimse maliyet bilmem hesabı kasmasın boşuna bi 100 daha indirse yine çok fiyat.

  • ilerlemek istiyoruz diye kota istemedik şimdi önümüze hep ısıttıkları yemeği yakıp verdiler bu işin bokunu çıkardılar arkadaşlar artık yine imza ve boykot zamanı gelmiştir yıllardır altyapı çalışması yapmadan fiyat arttırdılar zaten bu kadarı fazla şuan evimde turknet kullanıyorum 75mbit alıyorum ve mutluyum fakat ona da zam gelecek çünkü genel müdürü açıklama yaptı en az 75-85 göreceğiz gibi ben buna bile fazla derken 100mbit internet 200 küsürlerde dolaşıyor birde 12 24 saçmalığı var #FAHİŞFİYATAHAYIR

  • 6mbit'i fiber ile mi verecekler?

    Teknolojiye hakaret bu.
  • Turk telekomun zerre sucu yok. Asil suclu telekomu ozellestirip milyarlarca dolar milletin sirtina bindirenlerdir. Ben olsam 1 lira bile indirmezdim isinize geliyorsa boyle der gecerdim. Nede olsa krediler devlet garantili. Misss

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.