Şimdi Ara

Türk Telekom Nakil Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Yeni taşındığım adreste altyapı var ancak boş port olmadığından Türk Telekom nakli yapmiyor. Ön başvuruyu aldılar ve 180 güne kadar beklemek gerekiyormuş. Ama TurkNet ve Millenicomda ADSL portu olduğu belirtildi. Bu arada Türk Telekom tarifem 24 Mbit. Türk Telekom'da port yokken alternatif operatörlerde port olması mümkün mü? Türk Telekom ADSL portun dahi olmadığını belirtti. Aynı durumla karşılaşan var mı? Ne yapmalıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Turknet bir referans no ile abone olun. Yada mileni ile hangisi ucuz ise. 1 ay ücretsiz. Bir yandan hizmet alın. Telekom taşımaya karar verdi ise türkneti iptal ettiririsiniz yada ttnet i 6 ay dondurursunuz.
    ilginç olmuş bakalım nasıl çözümler gelecek
  • 24Mbps genelde VDSL port üzerinden veriliyor, yani teorik olarak mümkün olsa da şuana kadar ADSL üzerinden alan ben görmedim. Türk Telekom büyük ihtimal VDSL port açacak, dondurma veya iptal işlemi yaparsanız veya başka operatöre geçerseniz işi biraz savsaklayabilirler.
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Başvuru sayfasında adresi girdikten sonra
    quote:

    Devam eden bir talebiniz olduğu için şu an yeni abonelik işlemlerinizi başlatamıyoruz. Devam eden işleminizi sonlandırdıktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.

    şekline hata veriyor. Acaba Türk Telekom nakil başvurusu olduğu için mi bu hatayı veriyor?
  • TurkNet ile görüştüm. Türk Telekom'da devam eden ön nakil başvurusu olduğundan başka firmadan hizmet alamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: techturch

    TurkNet ile görüştüm. Türk Telekom'da devam eden ön nakil başvurusu olduğundan başka firmadan hizmet alamıyorum.
    Aynı adrese 2 farklı firmadan hizmet alınması yasakmıymış. Snki forumda kullanalar var gibi hatırlar gibiyim..
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Yes, ben almıştım.
    Churn yapmayı denemiştir, yoksa turknet nasıl görecek iş emrini.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güncelleme: TurkNet'e başvurdum ve kullanıyorum (ADSL) Türk Telekom'dan yetkililer aradı ve VDSL boş port olmadığını ve bu yüzden nakil olmadığını belirttiler. ADSL isterseniz hemen nakil olabilir dediler ancak tarifem 24 Mbit hipernet olduğundan (57 TL idi AKN kalkmadan hemen önce almıştım ve 35 GB kotalı idi) yeni ADSL paketine geçebileceğimi ve fiyatının 85 TL olduğunu söylediler. Bende kabul etmedim. Çünkü zaten TurkNet 16 Mbit hıza aynı fiyatı ödeyeceğim. Ön nakil devam edecek ve taahhüt bitiminde iptal ettireceğim. Ancak şöyle bir sorun var. Ön nakil olduğu için hat şu an donmuş durumda. Bildiğim kadarıyla hat dondurmada geçen süre kadar taahhüt uzuyor. Arayan yetkiliye bu durumu sorduğumda taahhüt süresinin uzamayacağını belirtti. Yaklaşık iki ay ay sonra taahhüt bitiyor. Bilgisi olan arkadaşlara sorum ön nakil süresinde geçen günler taahhüt süresini uzatır mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhabalar .bir sorum var ama. Ttnet kurulumu yaptı gelen elemanlar. 2 gün içinde açılmazsa müşteri hizmetlerini arayın dedi. Müşteri hizmetlerini aradım randevunuz 10 gün sonra diyor. Ya diyorum kurulumu yaptılar. Olmaz sistem böyle işliyor diyor. Hay sizin sisteminize dedim. Yok mu bunun bir çözümü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.